“Kraven the Hunter” Filminden İlk Fragman Geldi!

20.06.2023 14:33

Aaron Taylor-Johnson’ın başrolde olduğu “Kraven the Hunter” filminden ilk fragman yayınlandı!

Sony’nin yeni çizgi roman uyarlaması “Kraven the Hunter” filminden ilk fragman sonunda paylaşıldı. Senenin merakla beklenen filmlerinden biri olan “Kraven the Hunter” Ekim ayında seyirci ile buluşacak. Aaron Taylor-Johnson’ın başrolde olduğu filmde oyuncuya Russell Crowe, Ariana DeBose, Christopher Abbott, Alessandro Nivola ve Fred Hechinger gibi isimler eşlik ediyor.

Filmde, Rus göçmen Sergei Kravinoff (Aaron Taylor-Johnson), dünyanın en büyük avcısı olduğunu kanıtlama görevine çıkıyor. 

Altını çizmek gereken bir konu var ki “Kraven the Hunter”, Marvel çizgi romanlarında görünmesine rağmen resmi Marvel Sinematik Evren’in bir parçası değil. Sony Pictures'ın Örümcek-Adam lisanslı anlaşmasındaki karakterlerden biri. Ancak “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filminden sonra her türlü bir araya geliş artık mümkün gibi. 

Avi Arad ve Matt Tolmach'ın yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu Art Marcum, Matt Holloway ve Richard Wenk kaleme aldı. “Kraven the Hunter” filminin yönetmen koltuğunda ise J.C. Chandor var.

  • “Kraven the Hunter” Afiş