Birce Akalay ve Mert Fırat'lı "Bir Derdim Var" Dizisinden İlk Fragman!

03.10.2023 09:48

Birce Akalay ve Mert Fırat'ın başrollerini üstlendiği "Bir Derdim Var" adlı dizinin çekimleri büyük bir heyecanla devam ederken, diziye dair ilk tanıtım fragmanı da nihayet yayınlandı!

Yakında Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan "Bir Derdim Var" adlı dizinin başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat üstleniyor. İtalyan yapımı "Oltre La Soglia" adlı dizinin Türk uyarlaması olan bu yapımın çekimleri hızla devam ediyor. Akalay ve Fırat'a, Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Şennur Nogaylar gibi deneyimli isimler eşlik ederken, genç yetenekler Eylül Ersöz, Ata Artman, Esila Umut, Ezgi Gör ve Efe Poylu da kadroda yer alıyor.

Dizinin adını taşıyan efsanevi şarkı "Bir Derdim Var" ile tanıtıldığı fragmanda, ergenlik döneminin duygusal karmaşıklığına odaklanacak olan dizi, genç oyuncu kadrosunu ilk kez seyirciyle buluşturuyor. Gençlerin iç dünyasına dokunan hikayede, gençlerin yaşadığı zorlukları aşmaya çalışan Doktor Nilüfer'i canlandıracak olan Birce Akalay ile Savcı Ömer karakterini hayata geçirecek olan Mert Fırat'ın karşılaştığı çatışma, şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Dizi, Aytekin Ataş'ın müziklerini bestelediği ve Mor ve Ötesi'nin ilk defa bir projenin müzik süpervizörlüğünü üstlendiği bir yapım olarak öne çıkıyor. "Bir Derdim Var" dizisinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci oturuyor. Yekta Torun'un kaleminden çıkan senaryo, dizinin temel taşlarından biri olup, senaryo ekibinde ayrıca Deniz Gürlek de bulunuyor.

Dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. 

Kaynak: Birsen Altuntaş