Adam Driver'lı "Ferrari" Filminden Türkçe Altyazılı Fragman!

23.10.2023 10:28

Adam Driver'ın ünlü otomobil markası Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'yi canlandırdığı filmi "Ferrari" için Türkçe altyazılı fragman yayınlandı! 

1957 yazında İtalya'da gerçekleşen ve bir felakete dönüşen Mille Miglia yarışıyla, ünlü spor otomobil markası Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'nin hayatını anlatan "Ferrari" filmi için Türkçe altyazılı fragman paylaşıldı.

Adam Driver'ın Enzo Ferrari'yi canlandırdığı, yönetmen koltuğunda deneyimli sinemacı Michael Mann'ın bulunduğu filmde, Penelope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O’Connell, Patrick Dempsey gibi önemli isimler de rol alıyor. Yapım, 22 Aralık'ta Türk sinemalarında seyirciyle buluşacak.

Film, yarış günlerinin geride kaldığı dönemde, Enzo Ferrari'nin eşi Laura ile birlikte 10 yıl önce baştan yarattığı şirket, iflas tehlikesi ile karşı karşıya gelişini konu alıyor. Kaybettikleri oğullarının ardından yaşadıkları acıyla sarsılan bu fırtınalı evlilik, ayrıca yasak bir ilişkiden doğan oğullarına soyadlarını verebilmek için verdiği mücadeleyi de içerir. İş ve aile hayatının ikisinde de dalgalanmalar yaşayan Ferrari, umutlarını İtalya'nın sembolik yarışı Mille Miglia'ya bağlar.

Kaynak: Box Office Türkiye