Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (3 - 9 Nisan)

Netflix Türkiye 3 - 9 Nisan 2023 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Aaahh Belinda" çekerken onu 2. sırada "Murder Mystery 2" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Aaahh Belinda

Genç bir aktörün mükemmel hayatı, bir reklamda oynamayı kabul edince çılgın bir hal alır ve çekimler sırasında aniden kendini karakterinin dünyasında bulur.

2. Murder Mystery 2

Orijinal İsmi: Murder Mystery 2

Süre: 91dk
Tür: Gizem , Komedi , Suç
Yönetmen: Jeremy Garelick
Senarist: James Vanderbilt
Yapımı: 2023 - ABD

Artık tam zamanlı dedektifler olan Nick ve Audrey, kendi dedektiflik bürolarını ayağa kaldırmaya çabalamaktadırlar. Arkadaşları Maharaja kendi şaşaalı düğününden kaçırılınca, dedektifler kendilerini uluslararası bir kaçırılma davasının ortasında bulurlar.

3. Kill Boksoon

Orijinal İsmi: Kill Bok-soon

Süre: 137dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: Byun Sung-hyun
Yapımı: 2023 - Güney Kore

O, iş hayatında nam salmış bir suikastçı olsa da evdeyken ergen kızıyla uğraşan bekâr bir anne. Öldürmek kolay, asıl zor olan ebeveynlik yapmak.

4. Adalet Benim

Orijinal İsmi: Faster

Süre: 98dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: George Tillman Jr.
Senarist: Tony Gayton , Joe Gayton
Yapımı: 2010 - ABD

Adamımız, hapisten çıktığı gibi yıllar önce bir soygunda ölen kardeşinin intikamını almak için yola koyulur... Fakat bu hiç de kolay olmayacaktır, çünkü o hapisteyken dışarısı hayli değişmiştir.

5. Nuh: Büyük Tufan

Orijinal İsmi: Noah

Süre: 138dk
Tür: Dram , Macera
Yönetmen: Darren Aronofsky
Senarist: Darren Aronofsky
Yapımı: 2014 - ABD

Nuh, karısı ve 3 oğluyla birlikte yaşamaktadır. Çocukken babası, Tubalcain'ler tarafından öldürülmüştür, büyüdüğünde de bu sefer oklar ona dönmüştür. Bir gün toprağa ekildiğinde hemen yeşeren bir bitki keşfeder, aynı anda büyük bir sel rüyalarına girmeye başlamıştır. Bütün bunları dedesi Methuselah'a anlatır. O da Nuh'un seçilmiş bir kişi olduğunu ve bu kaderden kaçılamayacağını söyler. Bu esnada aralarına Ila adında ailesini ve her şeyini kaybetmiş bir kız katılacaktır. Nuh'un düşmanlarından kurtulmak için o ağaçları ekip odunlarından bir gemi yapması gerekecektir.

6. Bana Karanlığını Anlat

Orijinal İsmi: Tell Me About Your Darkness

Süre: 85dk
Tür: Dram , Gerilim
Yönetmen: Gizem Kızıl
Senarist: Gizem Kızıl
Yapımı: 2022 - Türkiye

Kalp krizi geçirip hayata veda eden Veli Tanyeli, defnedilmeden önce gusül odasına götürülür. Bu sırada aile arasında gizlenmiş bütün ihtilaflar gün yüzüne çıkar. Uzun yıllar mutsuz bir evliliğe hapsolmuş Nermin, kocası Veli'nin ölümünden sonraki yılları ı gusül odasına taşımaya karar verir. Nermin'in Veli ile yüzleşirken aslında kendi kendisiyle yüzleşiyordur.

7. Murder Mystery

Orijinal İsmi: Murder Mystery

Süre: 98dk
Tür: Aksiyon , Gizem , Komedi
Yönetmen: Kyle Newacheck
Senarist: James Vanderbilt
Yapımı: 2019 - ABD

Murder Mystery, evliliklerinin yeniden canlandırmak için tatile çıkmayı planlayan bir çiftin başına macerasını anlatıyor. New York’da yaşayan bir polis ve karısı, evliliklerini alevlendirmek için bir Avrupa tatiline çıkarlar. Daha önce defalarca bu tatili ertelemek durumunda kalan çift, en sonunda herşeyi geride bırakıp tatil yoluna düşerler. Avrupa’da dost canlısı bir milyarderin yatındaki özel bir partiye davet edilen çift; yaşlı milyarderin öldürülmesiyle bir muammanın içine düşerler. Çünkü çift cinayetin baş şüphelisi konumuna düşer!  Murder Mystery, polis ve eşinin, kendilerini bu işten kurtarmak için vakit kaybetmeden cinayeti kimin işlediğini bulma çabasını oldukça akıcı ve eğlenceli bir dille ekrana taşıyor.

8. Chupa

Orijinal İsmi: Chupa

Süre: 98dk
Tür: Aile , Fantastik , Macera
Yönetmen: Jonás Cuarón
Senarist: Jonás Cuarón
Yapımı: 2023 - ABD , Meksika

Meksika'daki ailesini ziyaret eden genç Alex, büyükbabasının kulübesinde saklanan genç bir chupacabrayı bulduğunda beklenmedik bir arkadaş edinir. Efsanevi yaratığı kurtarmak için Alex ve kuzenleri ömür boyu sürecek bir maceraya atılmalıdır.

9. Aşk Yemini

Orijinal İsmi: The Vow

Süre: 104dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Michael Sucsy
Yapımı: 2012 - ABD

Baş Rollerinde Channing Tatum ve Rachel McAdams'ın onadığı bu film aynı zamanda da  gerçek bir hayat hikayesinden alınmıştır. Bir trafik kazası sonucunda komaya girip hafıza kaybı yaşayan bir kadının kocası, onun aşkını yeniden kazanmaya çalışırken yaşadıklarını anlatıyor...

10. Kim Bu Aile

Orijinal İsmi: Kim Bu Aile

Süre: 124dk
Tür: Aksiyon , Komedi
Yönetmen: Bedran Güzel
Senarist: Ali Erkan Ersezer
Yapımı: 2022 - Türkiye

Kim Bu Aile? filmi, kariyenin en önemli görevinde başarıya ulaşamayınca açığa alınan başkomiser Adem Haberdar ve ona operasyonunda destek veren "aile"sini konu alır. İşler planlandığı gibi gitmez ve Adem, kendisini bu duruma sokan çeteyi gizlice takip etmek için devraldığı tavuk restoranında beklenmedik bir başarı yakalar.