"Kızılcık Şerbeti" Dizisi Karakterlerine ve Oyuncularını Tanıyalım!

28 Kasım akşamı Show TV'de başlayan ve başrollerinde  Evrim Alasya ve Settar Tanrıöğen'in de bulunduğu yeni dizi "Kızılcık Şerbeti"ne gelin yakından bakalım! 

Kısa sürede tüm ülkede konuşulmaya başlayan Kızılcık Şerbeti, gündemden düşmeyen popüler diziler arasında. Dizinin yönetmenliğini "Ketche" ismiyle bilinen Hakan Kırvavaç üstlenirken senaryosunu ise Melis Civelek yazmakta. 9 Haziranda sezon finalini yapan dizinin karakterlerini ve oyuncularını daha yakından tanımak için listemize bir göz atın!

1. Evrim Alasya

Evrim Alasya
Doğum Tarihi: 2 Ağustos 1979

"Kızılcık Şerbeti" dizisi Kıvılcım Arslan kimdir?

Ailesinin bütün sorumluluğunu üstlenen Kıvılcım, dominant bir kadındır. İstanbul'un en köklü lisesinde müdürdür. Çok disiplinlidir, Doğa ve Çimen'in annesidir.

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin Kıvılcım Arslan'ı Evrim Alasya kimdir?

Evrim Alasya, İzmir doğumlu oyuncu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Alasya, oyunculuğa 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başlamıştır. Birçok farklı projede yer alan Alasya,  Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hafsa Sultan'ın gençliğini canlandırarak çıkış yakalamıştır. Bulunduğu diğer projeler arasında Güneşin KızlarıKırmızı OdaKızılcık Şerbeti vardır.

2. Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1999

"Kızılcık Şerbeti" dizisi Doğa Arslan kimdir?

Kıvılcım'ın büyük kızı olan Doğa, tıpkı annesi gibi idealist ve çalışkan bir kişiliğe sahiptir. Annesinin çalıştığı okulu birincilikle bitirmiş ve dişçilik fakültesinde tam burslu okumaya başlamıştır. Annesine çok değer verdiği için başlarda Fatih'le olan ilişkisini ondan gizler.

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin Doğa Arslan'ı Sıla Türkoğlu kimdir?

Sıla Türkoğlu, İzmir doğumlu oyuncudur. 2018 yılında "Ağlama Anne" dizisi ile oyunculuğa başlayan Türkoğlu, "Emanet" disinde Seher Kırımlı ve "Kızılcık Şerbeti"nde Doğa karakterini canlandırmıştır.

3. Doğukan Güngör

Doğukan Güngör
Doğum Tarihi: 1 Temmuz 1996

"Kızılcık Şerbeti" dizisi Fatih Ünal kimdir?

Fatih, Abdullah'ın en küçük oğludur ve babasının en değer verdiği çocuğudur. Saygılı biridir. Doğa'yla evlenmek için babasının onayını almak için çok önemlidir. 

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin Fatih Ünal'ı Doğukan Güngör kimdir?

Doğukan Güngör, Ankara doğumlu oyuncudur. 2017 yılında Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde okumaya başlayan Güngör, Harika Uygur’la Chubbuck metodu üzerine çalışmıştır.  İlk kez "Meryem" dizisi ile kamera karşısına geçmiştir. "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Fatih karakterini canlandırmaktadır.

4. Settar Tanrıöğen

Settar Tanrıöğen
Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1962

"Kızılcık Şerbeti" dizisi Abdullah Ünal kimdir?

Ailenin en büyüğü olan Abdullah, şirkette kardeşi Ömer'le eşit hisseye sahip olsa da yaşı dolayısıyla söz sahibidir. İyi bir aile babasıdır. Eşine ve çocuklarına çok bağlıdır. Aynı zamanda başarılı bir iş adamıdır.

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin Abdullah Ünal'ı Settar Tanrıöğen kimdir?

Settar Tanrıöğen, Denizli doğumlu oyuncudur. Denizli'de tiyatroya başlayan Tanrıöğen, Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü'nü bitirmiştir ancak ünversite öğrencisiyken de tiyatrolarda yer almayı sürdürmüştür. "Bir Demet Tiyatro"da canlandırdığı Saldıray Abi rolüyle televizyon izleyicisinin dikkatini ilk kez çekmiştir. 1996'da "Eşkıya" filminde otelin resepsiyoncusu Kız Naci karakterine hayat vermiştir. 2009 yapımı "Vavien" ve 2010 yapımı "Çoğunluk"taki rolleriyle 2 yıl üst üste SİYAD Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu seçilmiştir. Son yıllarda "Bomboş" ve "Kızılcık Şerbeti" gibi yapımlarda oynamıştır.

5. Barış Kılıç

Barış Kılıç
Doğum Tarihi: 21 Şubat 1978

"Kızılcık Şerbeti" dizisi Ömer Ünal kimdir?

Abdullah'ın kardeşi olan Ömer, Ünal Şirketler Grubu'nun yurt dışı yatırımlarının başındadır. Abisine göre daha iyi bir eğitim almıştır. Ailesine hep saygıyla yaklaşır fakat kendi görüşlerini ifade etmekten çekinmez.

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin Ömer Ünal'ı Barış Kılıç kimdir?

Barış Kılıç, Malatya doğumlu oyuncudur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Öncesinde Okmeydanı Anadolu Lisesi'nde eğitim görmüştür. Amerika eğitiminin ardından yurda dönerek Yeditepe Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmıştır.

Daha çok dizi filmlerde rol alan oyuncu Vazgeç Gönlüm, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Yasak Elma gibi önemli dizilerde rol bulmuştur.

6. Sibel Taşçıoğlu

Sibel Taşçıoğlu
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1976

"Kızılcık Şerbeti" dizisi Pembe Ünal kimdir?

Abdullah'ın eşi olan Pembe, aynı zamanda üç çocuk annesidir. Görücü usulu evlenmiş olsa da eşine aşıktır. Bütün hayatı kocası ve çocuklarıdır. Onların mutluluğu için fedakârlık yapmaktan kaçınmaz.

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin Pembe Ünal'ı Sibel Taşçıoğlu kimdir?

Sibel Taşçıoğlu, Bursa doğumlu oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. 1995 yılında Bursa Devlet Tiyatrosunda “Tılsım” adlı çocuk oyununda oynadı. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 2000~2003 yılları arasındaTiyatro Fora'da “Yan Etkili Konuşmalar”, “Tekrar Çal Sam”, “Apaçık” adlı oyunlarda oynadı. 2007 yılında Kenter Tiyatrosunda “Anna Karenina” oyununda rol aldı. 1998'den bu yana “Rus Gelin” sinema filminde ve “Kırık Ayna”, “Mühürlü Güller”, “Yadigar”, “Ekmek Teknesi”, “Gözyaşı Çetesi”, “Gönül Salıncağı”, “Serçe”, “Pulsar” adlı TV dizilerinde rol aldı. Aynı zamanda animasyon filmlerde seslendirme yapmaktadır.

7. Müjde Uzman

Müjde Uzman
Doğum Tarihi: 26 Eylül 1984

"Kızılcık Şerbeti" dizisi Alev Arslan kimdir?

Kıvılcım’ın kardeşi olan Alev'in bir organizasyon firması vardır. Kardeşinin tamamen tersi olan Alev; eğlenceli ve esprilidir. Pek çok şeyi ciddiye almaz, sözünü sakınmaz.

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin Alev Arslan'ı Müjde Uzman kimdir?

Müjde Uzman, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu ve DJ'dir. 2001 yılında Elite Model Look yarışmasında birinci olmuştur. Bu başarısından sonra müzik kanallarında sunuculuk ve DJ'lik yapmıştır. Oyunculuk kariyerine 2008 yılında rol aldığı "Paramparça Aşklar" dizisiyle başladı. Son yıllarda bulunduğu yapımlar arasında "Kadınlara Mahsus", "İllegal Hayatlar" ve Kızılcık Şerbeti" vardır.