“Barbie” Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

"Barbie" filmini izlememize az kalmışken filmle ilgili merak edilenler bu listede!

Sinemalanın yıldız çiftlerinden Greta Gerwig ve Noah Baumbach'ın kaleme aldığı ve Gerwig'in yönetmen koltuğuna oturduğu "Barbie" filmini izlememiz yakın. Amerikan bağımsız sinemasının önde gelen isimlerinden olan Gerwig, "Barbie" filmi yapacağını duyurduğunda herkes için büyük bir sürpriz olmuştu. Konusuyla ilgili de uzun süre hiç ipucu edinememiz filmle ilgili merakları arttırmıştı. Hala da filmle ilgili çok fazla detay verilmekten kaçınıldığını söyleyebiliriz. Margot Robbie'yi kendini keşfetme yolculuğunda bir Barbie olarak göreceğimiz filmin tanıtım çalışmaları da tüm dünyada Barbie rüzgarı esmesine sebep oldu. Mattel markasının ilk kez 1959 yılında piyasaya sürdüğü Barbara Millicent "Barbie" Roberts isimli popüler oyuncak bebeğe dayanan filmin seyircideki yansımasını yakında göreceğiz.

Keyifli okumalar!

1. “Barbie” filmi ne zaman vizyona girecek?

“Barbie” filmi ne zaman vizyona girecek?

Yılın merakla beklenen filmlerinden "Barbie", 21 Temmuz Cuma vizyona girecek.

2. “Barbie” filminin konusu ne?

“Barbie” filminin konusu ne?

Barbie Ülkesinde yaşamak, bir varoluşsal kriziniz yoksa, mükemmel bir yerde mükemmel bir varlık olmaktır. Ya da bir Ken'sinizdir... Filmde mükemmel olmayan oyuncak bebekler oldukları için ütopik Barbie Ülkesinden kovulan Barbie ve Ken, gerçek dünyada kendilerini keşfetme yolculuğuna çıkarlar.

3. "Barbie" kaç saat?

"Barbie" filminin süresi 114 dakika olarak açıklandı. Yani filme gidecekseniz 1 saat 54 dakikalık bir seyre hazır olun.

4. “Barbie” filminin Türkçe altyazılı fragmanı var mı?

Elbette! "Barbie" filminin yayınlanan Türkçe altyazılı en güncel fragmanını yukarıda izleyebilir ya da film detay sayfasına giderek tüm fragmanlara göz atabilirsiniz.

5. “Barbie” filminin oyuncuları kim?

“Barbie” filminin oyuncuları kim?

"Barbie" filminin oyuncu kadrosu da filmin kendi kadar dikkat çekiyor. Margot Robbie'nin Barbie'ye Ryan Gosling'in Ken'e hayat verdiği filmde pek çok yıldız mevcut. İkiliye, America Ferrera (Gloria), Will Ferrell (Mattel CEO), Emma Mackey (Barbie), Simu Liu (Ken), Alexandra Shipp (Barbie), Ariana Greenblatt (Sasha), Kate McKinnon (Barbie), Hari Nef (Barbie), Ncuti Gatwa (Ken) ve Helen Mirren (Anlatıcı) gibi isimler eşlik ediyor.

Filmde bu kadar Barbie ve Ken olması sizi şaşırtmasın, sonuçta filmde Barbie Diyarı'nı görüyoruz. Ve tabii her Barbie ve Ken'in kendine has özellikleri olduğunu da unutmayalım.

6. Aqua'nin “Barbie Girl” şarkısı filmde kullanıldı mı?

Aqua'nin “Barbie Girl” şarkısı filmde kullanıldı mı?

Evet, Aqua adlı grup tarafından Barbie'ye adanmış, 1997'de yazılan ve seslendirilen klasik hit “Barbie Girl” şarkısı filmde yer alıyor. Fakat filmin şarkıları içinde heyecan verici daha pek çok parça var. İşte Barbie filminin muhteşem sanatçı ve müzik listesi:

Ava Max - 'Choose Your Fighter'

Billie Eilish ­- 'What Was I Made For?'

Charli XCX - 'Speed Drive'

Dominic Fike - 'Hey Blondie'

Dua Lipa - 'Dance The Night'

Fifty Fifty ve Kali - 'Barbie Dreams'

Gayle - 'Butterflies'

Haim - 'Home'

Karol G ve Aldo Ranks - 'WATITI'

Khalid - 'Silver Platter'

Lizzo - 'Pink'

Nicki Minaj & Ice Spice ve Aqua - 'Barbie World'

PinkPantheress - 'Angel'

Ryan Gosling - 'I'm Just Ken'

Tame Impala - 'Journey To The Real World'

The Kid Laroi - 'Forever & Again'