"Ya Çok Seversen" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

6 Temmuz akşamı Kanal D'de başlayan, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın bulunduğu yeni dizi "Ya Çok Seversen"e gelin yakından bakalım! 

Yönetmenliğini Ali Bilgin, senaristliğini ise Kübra Sülün'ün üstlendiği dizi, annesinin ölümünden sonra küçük yaşta yatılı okula gönderilen ve kendi ayakları üzerinde durduğu bir hayat kuran Ateş'in gerçek ailesini hiç tanımamış dolandırıcı Leyla ile yollarının kesişmesini konu almakta.

"Ya Çok Seversen" her perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Peki "Ya Çok Seversen"  dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Kerem Bürsin

Kerem Bürsin
Doğum Tarihi: 4 Haziran 1987

"Ya Çok Seversen" dizisi Ateş kimdir?

Ailesinin ikinci oğlu olan Ateş, küçükken ailesinin evini terk etmiştir. Bir daha geri dönmemiştir. Dünyanın farklı yerlerinde kafasına estiği gibi yaşayan Ateş, bağlanmaktan ve kurallardan hoşlanmaz. Tek hassas noktası annesi Jülide. Küçük bir çocukken kaybettiği annesi, moda ikonu ve tasarımcı Jülide Arcalı'nın adına açtığı moda okulu Ateş'in en önem verdiği şeydir. Dahi denilebilecek kadar zekidir, bir o kadar da çapkın, zengin ve eğlenmeye düşkündür. Yalana tahammülü yoktur.

"Ya Çok Seversen" dizisinin Ateş'i Kerem Bürsin kimdir?

Kerem Bursin, 1987 doğumlu sinema ve dizi oyuncusu. 15 yaşındayken gittiği Amerika'da, eğitimini Boston Emerson College'da tamamladı. Daha sonra sinemaya adım atmak için Los Angeles'a gitti. Burada ünlü yapımcı Roger Corman tarafından keşfedildi ve Sharktopus, The Living Dead gibi filmlerinde oynadı. Daha sonra Türkiye'ye dönerek Güneşi Beklerken dizisindeki Kerem Sayer karakterini canlandırdı. Bu rolüyle kendi ülkesinde de büyük bir popülariteye ulaştı, özellikle genç kızların sevgilisi oldu. 2014 yılının başında rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin ile birlikte oldukları iddia edildi. Daha sonra Serenay Sarıkaya ile birliktelik yaşamaya başladı. 2018'de gösterime giren Can Feda adlı savaş filminde bir pilot yüzbaşıyı canlandırdı. Filmde Burak Özçivit de oynadı. Aynı yıl başlayan Muhteşem İkili dizisinde başrolü İbrahim Çelikkol ile paylaştı. Dizide komiser Mert Barca karakterini canlandırdı.

2. Hafsanur Sancaktutan

Hafsanur Sancaktutan
Doğum Tarihi: 20 Mart 2000

"Ya Çok Seversen" dizisi Leyla kimdir?

Gerçek ailesi ile hiç tanışmamış olan Leyla'nın en büyük dileği, bir gün onlarla tanışmaktır. Ailesi gibi davrandığı bir grup ile düğünlerde dolandırıcılık yapmaktadır. Mesleği sayesinde usta bir yalancı olsa da, özel hayatında dürüst biridir. Asil ve sert görüntüsünün altında kırılgan bir insandır fakat bütün zorluklara göğüs gererek bu yanını saklar. Adaletli ve zenginlere karşı önyargılıdır.

"Ya Çok Seversen" dizisinin Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan kimdir?

Hafsanur Sancaktutan, İstanbul doğumlu oyuncudur. Küçük yaşta oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Son yıllarda "Son Yaz", "Dünyayla Benim Aramda" ve "Aşk Ağlatır" gibi yapımlarda yer almıştır.

3. Hatice Aslan

Hatice Aslan
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1962

"Ya Çok Seversen" dizisi Füsun kimdir?

Ailenin halası olan Füsun, bir tasarımcıdır. Tam bir sosyete kadını olan Füsun, enerji üzerine yoğunlaşmış ve hayatını aile şirketlerine adamıştır. Kızı uzakta yaşamaktadır. Yeğeni Umut'u hep istediklerine göre manipüle etmiştir. İmaja çok önem verir, en ufak bir karalama onu çıldırtır. 

"Ya Çok Seversen" dizisinin Füsun'u Hatice Aslan kimdir?

Hatice Aslan, Sivas doğumlu tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.1983 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu. Aynı yıl Devlet Tiyatrosu'na girdi. 1986 yılında İzmir Devlet Tiyatrosu'na tayin edildi. Ardından Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görev alan Aslan, bu dönemde Ankara'da çekilen ve çoğunlukla kendisi gibi Devlet Tiyatroları oyuncularının rol aldığı "Ferhunde Hanımlar" dizisinde, ailenin ortanca kızı Nejla’yı canlandırdı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’na geçen Aslan, "Hürrem Sultan" ve "Kınalı Kar" dizilerinin ardından beş sezon "En Son Babalar Duyar" dizisinde oynadı. Devlet Tiyatroları’nda ise "Ölümsüzler", "Küçük Adam Ne Oldu Sana", "Karacaoğlan", "Müfettiş" gibi oyunlarda rol aldı. Kanal D’de yayınlanan "Düğün Şarkıcısı"nda oynadı. Nuri Bilge Ceylan’ın dördüncü uzun metrajlı filmi olan "Üç Maymun"da baş kadın karakter Hacer'i canlandırdı. Bu, ilk sinema filmi oldu. Oyuncu bu rol için amatör ve profesyonel oyuncular arasında yapılan uzun bir arayışın sonunda, Ebru Ceylan'ın önerisi üzerine seçildi. 2011'de "Vücut" filminde yine başrolde oynadı.

4. Şerif Erol

Şerif Erol
Doğum Tarihi: 8 Ekim 1963

"Ya Çok Seversen" dizisi İlter kimdir?

Gençlik yıllarından beri Arcalı Çiftliği’nde uşaktır. Ailenin kara kutusu olan İlter, seviyeli biridir. Esprili bir yapıya sahip olan İlter, Arcalı çocuklarının hepsini sevse de Ateş'i ayrıca sever. Ateş onun için Jülide'nin emanetidir.

"Ya Çok Seversen" dizisinin İlter'i Şerif Erol kimdir?

Şerif Erol, Türk tiyatrocu, oyuncu, seslendirme sanatçısı ve senaristtir. Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü'nde okurken aslında fizik üzerine çalışmak istemediğini anlayıp ekonomi bölümünde okumaya devam etmiştir. Uzun süre Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları bünyesinde oyunculuk yapmıştır ve 1997 yılında  Açık Radyo'ya dahil olmuştur. Nişantaşı'nda bulunan Stüdyo Oyuncuları'nda oyunlar oynamıştır. 2008 yılında da Stüdyo Oyuncuları'nda olmak üzere "Karanlık Korkusu" adlı oyununu sürdürmüş ve 2014 yılında Bilgi Üniversitesi'nde kurulan Krek Tiyatrosu'nda "Babamın Cesetleri" isimli oyunda başrolü oynamıştır. 2000 yılından itibaren "Bir İstanbul Masalı", "Hırsız Polis", "Bıçak Sırtı" ve "Koyu Kırmızı" isimli dizilerin senaristliğini yapmıştır. Bir dönem TRT'de seslendirme yapmıştır.

5. Cemre Ebuzziya

Cemre Ebuzziya
Doğum Tarihi: 27 Ekim 1989

"Ya Çok Seversen" dizisi Bige kimdir?

Zengin ailenin cesur, entelektüel ve uçarı kızı olan Bige, Ateş ve Umut'un da çocukluk arkadaşıdır. Ateş'i ilk gördüğü an ona aşık olmuştur, fakat ilişkilere bakışı nedeniyle adım atmamıştır. Yurt dışında moda okumuş başarılı bir tasarımcıdır. Ateş'in ricası ile Jülide Arcalı Moda Okulu’nu yönetmek için İstanbul'a gelmiştir.

"Ya Çok Seversen" dizisinin Bige'si Cemre Ebuzziya kimdir?

Cemre Ebuzziya, İstanbul doğumlu oyuncudur. Kız Kardeşler filmindeki performansı ona Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazandırmıştır. Aynı zamanda "Bulantı", "Kasap Havası", "Bartu Ben" gibi film ve dizilerde oynamıştır.

6. Nazmi Kırık

Nazmi Kırık
Doğum Tarihi: 11 Haziran 1976

"Ya Çok Seversen" dizisi Yakup kimdir?

Leyla'nın da bir parçası olduğu dolandırıcı ekibi kuran kişidir. Genelde Leyla'nın babasını oynar. Leyla'ya çok değer verse de çıkarları daha önemlidir. İnsanları çok iyi manipüle edebilir, zor durumda kaldığında kurban rolünü oynar. Cimri biridir.

"Ya Çok Seversen" dizisinin Yakup'u Nazmi Kırık kimdir?

Nazmi Kırık, Diyarbakır doğumlu oyuncudur. Tiyatro ve dans çalışmalarına Mezopotamya Kültür Merkezi Diyarbakır şubesinde başlayan Kırık, bu süre içerisinde pek çok oyunda yer almıştır. 2003 yılında bir grup arkadaşıyla Seyr-i Mesel Sanat Atölyesi'ni kuranlardan oldu. Sinema kariyerine 1999'da rol aldığı "Güneşe Yolculuk" filmiyle başladı. "Güneşe Yolculuk" filmi aynı yıl Berlin Film Festivali'nde Blue Angel ve Peace ödüllerini kazandı. 2003'te Yüksel Yavuz'un yönettiği "Küçük Özgürlük" filmiyle Cannes Film Festivali Yönetmenler Bölümü'nde izleyicinin karşısına çıktı. 2005'de Huner Saleemin yönettiği "Kilometer Zero" filmiyle Cannes Film Festivali resmi yarışma bölümünde En İyi Erkek Oyuncu adayı olarak yarışanlar arasındaydı. 2006'da çektiği kısa metrajli filmı "Kimlik", Antalya Film Festivali'nde yarıştı. Nazmi Kırık, Türkiye ve Almanya'da çalışmalarına devam ediyor.

7. Aziz Caner İnan

Aziz Caner İnan
Doğum Tarihi: 1 Haziran 1985

"Ya Çok Seversen" dizisi Umut kimdir?

Arcalı ailesinin en büyük oğlu olan Umut, çalışkan, hırslı ve karizmatik biridir. Hayatı boyunca babasının yerine geçmek için ona benzemeye çalışmıştır. Arcalı şirketinin başına geçmek için her şeyi yapabilir. Halası Füsun onu en çok destekleyen kişidir.

"Ya Çok Seversen" dizisinin Umut'u Aziz Caner İnan kimdir?

Aziz Caner İnan, Rize doğumlu oyuncudur. Hacettepe Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitiren İnan, sonrasında Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans Programı'nda oyunculuk branşını okumuştur. Özel tiyatroların oyunlarında, reklamlarda ve televizyonlarda son yıllarda "Ya Çok Seversen", "Senden Daha Güzel" ve "Yeni Hayat" yapımlarında yer almıştır.

8. Mine Kılıç

Mine Kılıç
Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1986

"Ya Çok Seversen" dizisi Meryem kimdir?

Dolandırıcı ekibin bir parçası olan Meryem, genelde Leyla’nın ablası rolündedir. Gerçek hayatta da Leyla’nın en yakın dostudur. Sezgileri güçlü ve uyanık biridir. Fakat gizli bir iş çevirdiğinde dil sürçmeleri ile kendini ele verir. Her zaman bakımlıdır ve dedikoduya düşkündür.

"Ya Çok Seversen" dizisinin Meryem'i Mine Kılıç kimdir?

Mine Kılıç, Mersin doğumlu oyuncudur. Oyunculuk eğitimini Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda, kamera önü oyunculuğunu ise Türker İnanoğlu Sinema ve Televizyon Eğitim Vakfı’nda almıştır. İlk olarak "Oyun Bitti" (2007) isimli dizi ile televizyon izleyicileriyle buluşmuştur. Sonrasında "Büşra" filminde başrolü oynamıştır. Son yıllarda "Ya Çok Seversen", "Annenin Sırrıdır Çocuk" ve "Çakallarla Dans 6" yapımlarında yer almıştır.

9. Oğulcan Arman Uslu

Oğulcan Arman Uslu
Doğum Tarihi: 17 Ocak 1987

"Ya Çok Seversen" dizisi Onur kimdir?

Dolandırıcı ekibte abi rolünü oynayan Onur, sahiplenici ve merhametli biridir. Güvenlikten sorumludur, çok dikkatlidir. Sadece Leyla'ya olan gizli aşkından gözü kör olmuştur. Leyla'ya olan duygularını yalnızca Meryem fark etmiştir.

"Ya Çok Seversen" dizisinin Onur'u Oğulcan Arman Uslu kimdir?

Oğulcan Arman Uslu, Ankara doğumlu oyuncudur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nden mezun olan Uslu, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda ve Bursa Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu'nda sahneye çıkmıştır. Son yıllarda "Üç Bin Yıllık Bekleyiş", "İstanbul Bahçesi" ve "Bezness" gibi yapımlarda yer almıştır. "Bezness"taki performansıyla Yeni Alman Sineması En İyi Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.

10. Durukan Çelikkaya

Durukan Çelikkaya
Doğum Tarihi: 1 Aralık 1999

"Ya Çok Seversen" dizisi Barış kimdir?

Dolandırıcı ekipte küçük yaramaz kardeştir. Hıza tutkundur ve çok iyi araba kullanır. Sosyal medyada araştırmalar yapar ve kolay gaza gelir. Aynı zamanda marka takıntısı vardır..

"Ya Çok Seversen" dizisinin Barış'ı Durukan Çelikkaya kimdir?

Durukan Çelikkaya, 1999 yılı İstanbul doğumlu oyuncudur. Henüz bir çocukken 2011 yılında yer aldığı "Dedemin İnsanları" filmiyle tanınmaya başlamıştır. Son yıllarda "Tozlu Yaka", "Kurt Seyit ve Şura" ve "Ya Çok Seversen" yapımlarında bulunmuştur.