"Kendi Düşen Ağlamaz" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

22 Haziran akşamı Trt 1'de başlayan, başrollerinde Eylül Tumbar ve Enes Koçak'ın bulunduğu yeni dizi "Kendi Düşen Ağlamaz"a gelin yakından bakalım! 

Trt 1'in yeni dizisi "Kendi Düşen Ağlamaz"ı Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı kaleme alıyor. Yönetmenliğini ise Emre Kabauşak'ın yaptığı dizi, annesini kaybettikten sonra yıllarca şımartılarak büyüyen Alize'nin babasının yeniden evlenme kararı alması üzerine intikam almak için yaptığı evlilik planı ve sonrasında gelişen beklenmedik olayları anlatmakta.

"Kendi Düşen Ağlamaz" her perşembe 20.00'de TRT 1'de.

Peki "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Eylül Tumbar

Eylül Tumbar
Doğum Tarihi: 19 Ağustos 2002

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi Alize Soner kimdir?

Ünlü inşaatçı Nurettin'in kızı olan Alize, zenginlik içinde büyütülmüştür. Annesi, Alize'yi doğururken hayatını kaybetmiştir. Babasının Sinem'le evlenmesine karşı çıkar ve onun evlenenmemesi için babasının hiç onaylamayacağı Serkan'la evlenme planı yapar. Babasının bu yüzden evlenmekten vazgeçeceğini düşünür. Ama işler istediği gibi gitmeyecektir. 

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin Alize'si Eylül Tumbar kimdir? 

Eylül Tumbar, İzmir doğumlu oyuncudur. "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisinde canlandırdığı Bambi karakteri ile tanınmaya başlamıştır. "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinde de yer almaktadır

2. Enes Koçak

Enes Koçak
Doğum Tarihi: 1 Ocak 1999

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi Serkan Bıçakçı kimdir?

Bir tamirci dükkanında usta olan Serkan, bir araba kazası sonucu Alize ile tanışır. İlk görüşte ondan hiç hoşlanmaz. Alize Serkan'ın başına bela açacaktır. Fakat sornasında Alize'nin sahte evlilik teklifini babası Nurettin'in sayesinde kabul edecektir.

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin Serkan'ı Enes Koçak kimdir?

Enes Koçak, İstanbul doğumlu bir model ve dizi-film oyuncusudur. 2022 yılında Miss&Mr Model yarışmasında birinci olmasıyla tanınmaktadır. Yakışıklı görünümü ve fit vücuduyla dikkatleri üzerine çeken Koçak, modellik kariyerinin yanı sıra 2022'den itibaren "Hakim", "Kraliçe" gibi farklı film ve dizilerde rol almaktadır.

3. Hakan Yılmaz

Hakan Yılmaz
Doğum Tarihi: 6 Aralık 1969

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi Nurettin Soner kimdir?

Alize'nin babası olan Nurettin'in büyük bir inşaat şirketi vardır. Alize'yi umursamaz ve şımarık yetiştirdiği için pişmanlık duyar. Kızını kendi başına büyütmüştür. Sinem'den hoşlanır ve kızının da uygun göreceğini düşünerek Sinem'e evlenme teklif eder. Fakat Alize bu evliliğe karşı çıkar.

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin Nurettin'i Hakan Yılmaz kimdir?

Hakan Yılmaz, Rize doğumlu oyuncudur. İlk kez ilkokulda sahneye çıkan Yılmaz, lise yıllarında dans dersi aldı ve sonrasında kendisi de dans dersleri verdi. Konservatuvar sınavlarında başarılı olmayınca amatör tiyatro grupları ile okullardaki çocuklara oyunlar oynadı. İlk kez kamera önüne 1988 yılında henüz 18 yaşındayken TRT'de yayınlanan "Pazar 88" ile çıktı. "Ayrılsak Da Beraberiz","Avrupa Yakası" ve "Yahşi Cazibe" gibi komedi dizilerindeki performanslarıyla tanınır. 1997 yılında Bengü Yılmaz ile yaptığı evliliğinde bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. 2011 yılında boşanmalarının ardından 2013 yılında Elif Öngel ile evlenmiştir ve bu evliliğinden de bir kızı olmuştur.

4. Serhan Onat

Serhan Onat
Doğum Tarihi: 27 Mayıs 1994

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi Alp Demirkan kimdir?

Ünlü otel sahibi Murat Demirkan'ın oğlu olan Alp, çapkındır. Alize'nin arkadaşlarını stajyer olarak kullanıyordur. Zenginlik ve refah içinde büyüyen Alp, Alize'ye aşık olur. 

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin Alp'i Serhan Onat kimdir? 

Serhan Onat, İzmit doğumlu dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Onat, "Bodrum Masalı" dizisi ile tanınmaya başlamıştır. "Kendi Düşen Ağlamaz", "Yolun Açık Olsun" ve "Dokuz Oğuz" gibi yapımlarda yer almıştır

5. Selen Soyder

Selen Soyder
Doğum Tarihi: 26 Aralık 1986

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi Sinem Devran kimdir?

Sinem Devran, hem Alize'nin komşusu, hem de Alize'nin staj yaptığı otelin müdürüdür. Alize'nin babası Nurettin'le araları çok iyidir, sonrasında Nurettin Sinem'e evlilik teklif eder.

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin Sinem'i Selen Soyder kimdir?

Mükerrem Selen Soyder, İzmir doğumlu model ve oyuncudur. "Lale Devri" dizisinde Toprak karakterini canlandırmıştır. Soyder, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'ne girdiği 2006 yılında Miss Model Of Turkey yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli seçilmiştir. Miss Bikini Of The Universe yarışmasında da Çin Halk Cumhuriyeti'nde ülkemizi temsil edip İlk 5 model arasında yer aldıktan sonra, 2007 yılında ise Miss Turkey seçilmiştir. 2023 yılında "Rüyanda Görürsün" isimli Amazon Prime dizisinde Eda karakterini oynamıştır. Aynı yıl "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinde oynamaya başlamıştır.

6. Berat Yenilmez

Berat Yenilmez
Doğum Tarihi: 5 Ekim 1970

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi Kadir kimdir?

Serkan'ın babası olan Kadir, rahatsızlanınca itfaiye memurluğundan emekli edilmiştir. Eşi de evi terk edince hayata tamamen küsmüştür. Kızı Serap, kötü bir evlilik yaptıktan sonra aile evine dönmüştür.

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin Kadir'i Berat Yenilmez kimdir? 

Berat Yenilmez, Sakarya doğumlu oyuncudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olan Yenilmez, "Seksenler" dizisinin "Sami Usta"sı olarak tanınmıştır. "Sen Kiminle Dans Ediyorsun?", "Bana Masal Anlatma" ve "Kara Bela" gibi dizi ve filmlerde de yer almıştır.

7. Hivda Zizan Alp

Hivda Zizan Alp
Doğum Tarihi: 9 Kasım 1993

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi Serap Bıçakçı kimdir?

Serap, Serkan'ın ablasıdır. Planladığı gibi gitmeyen evliliği sonrası babasının yanına geri dönmüştür. Serkan'a uygun bir kısmet arar, Alize'nin ona uygun olmadığını düşündüğü için ona kötü davranır. Aslında vefalı bir abladır.

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin Serap'ı Hivda Zizan Alp kimdir?

Hivda Zizan Alp, İstanbul doğumlu oyuncudur. İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Keman Bölümü’nden mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü bitirmiştir. İlk kamera önü oyunculuğunu "Yeşil Deniz" dizisinde canlandırdığı "Arife" karakteri ile gerçekleştiren Alp,"Fi" dizisinde canlandırdığı "Ada" ve "Sefirin Kızı"nda canlandırdığı "Elvan" karakterleriyle büyük beğeni kazanmıştır. Tek kişilik tiyatro oyunu "Fazilet Yalnız Değildir” ile de sahneye çıkmıştır.

8. Yonca Cevher Şahinbaş

Yonca Cevher Şahinbaş
Doğum Tarihi: 6 Temmuz 1972

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi Esma Soner kimdir?

Alize'nin halası olan Esma, abisi Nurettin ile zenginlik içinde yaşar. Renkli bir karakteri vardır. Zamanında Nurettin onun evliliğine taş koyduğu için Esma da Nurettin'in Sinem'le evlenmesine karşı çıkar.

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin Esma'sı Yonca Cevher Şahinbaş kimdir?

Yonca Cevher Şahinbaş, tiyatro ve dizi oyuncusu. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı, Tiyatro Bölümü'nden 1994 yılında mezun olan Yenel, sanatçı Mahmut Cevher'in kızıdır. Eğitim döneminde Devlet Tiyatrolarında oyunculuk yapan Yonca Cevher, seslendirme çalışmalarına 1991 yılında başladı. Bakırköy Belediyesi Tiyatrolarındaki görevinin yanı sıra sunuculukta yapan sanatçı, sinema ve dizi filmlerde oyunculuk yapıyor. 2002'den 2012'ye kadar Ali Yenel ile evli kalan Cevher, 2015'te Koray Şahinbaş ile evlendi. Ali Yenel ile evli olduğu dönemde Yonca Cevher Yenel adıyla da anılmaktaydı.

9. Sait Genay

Sait Genay
Doğum Tarihi: 9 Şubat 1953

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi Hayri Darıca kimdir?

Serkan’ın dedesi; eşi, oğlu ve torunlarıyla birlikte yaşar. Eğlenceli bir kişiliğe sahiptir. Yaşlandığı için ilaçlar alır ve hafıza kaybı yaşar.

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin Hayri'si Sait Genay kimdir?

Sait Genay, İstanbul doğumlu oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. İstanbul Belediye Konservatuvarı mezun olan Genay, 1970 yılında profesyonel tiyatro hayatına başlamıştır. Tiyatroculuk yanında müzisyenliğe de devam etmiştir. "Devrim Arabaları", "Her Şey Çok Güzel Olacak" ve "Kendi Düşen Ağlamaz" yer aldığı yapımlar arasındadır. 

10. Bükre Sena Sait

Bükre Sena Sait
Doğum Tarihi: 23 Ağustos 2000

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi Buket kimdir?

Alize'nin yakın arkadaşlarından olan Buket, Serkan'ın çok yakışıklı olduğunu düşünüyordur. Buket otelde staj yapmaktadır.

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinin Buket'i Bükre Sena Sait kimdir?

Bükre Sena Sait, İzmir doğumlu oyuncu, müzisyen ve yazardır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü'nden mezun olmuştur. "Dolunay Etkisi – Leydi Evans " ve  "Sanata Dair İpe Sapa Gelmez Bir Soruşturma" isimli iki kitap yazmıştır. Müzik dünyasında ilk olarak "O Ses Rap" ile ilgi görmüştür. Sadri Alışık'ta kamera önü oyunculuk eğitimi  ve Sahne Tozu'nda temel oyunculuk eğitimi almıştır. "Ada Masalı", "4N1K" ve "Kendi Düşen Ağlamaz" gibi yapımlarda yer almıştır.