Netflix'te İzleyebileceğiniz En İyi Aksiyon Dizileri!

Netflix'te kaçırmamanız gereken aksiyon dizileri burada!

İzlemek istediğiniz dizi türlerinin başında aksiyon dizileri yer alıyorsa, Netflix size aksiyon dizileri konusunda pek çok farklı seçenek sunabilir! Arnold Schwarzenegger'in emekliliğine az kalmış olan bir CIA ajanını canlandırdığı 2023 yapımı "FUBAR"dan "Karateci Çocuk" filmindeki olaylardan otuz yıl sonrasını konu alan "Cobra Kai"a kadar 10 farklı aksiyon dizisini sizler için listeledik!

Şimdiden iyi seyirler!

1. FUBAR

Emekliliğine az kalmış olan bir CIA ajanı, bir aile sırrını keşfeder. Böylece son bir iş için sahaya geri dönmek zorunda kalır. "FUBAR", casusluk, aksiyon ve mizahla şekillenen hikayesinde esasında evrensel aile dinamiklerini merkezine alıyor.

2. In from the Cold

Orijinal İsmi: In from the Cold

Süre: 60dk
Tür: Aksiyon , Dram
Senarist: Adam Glass
Yapımı: 2022 - ABD

Eski bir Rus casusu olarak ortaya çıkan Amerikalı bekar bir anne, sinsi bir düşmana karşı bir savaşta aile hayatı ve benzersiz şekil değiştirme becerileri arasında denge kurmak zorundadır.

3. Cobra Kai

"The Karate Kid" filmindeki olaylar ve 1984 All Valley Karate Turnuvası'ndaki son yüzleşmeden otuz yıl sonra, Johnny Lawrence boşa harcanan bir hayat yaşamış işsiz bir tamircidir. Ancak zorbalığa uğrayan bir çocuk olan Miguel'i kurtardığında, ünlü Cobra Kai dövüş sanatları atölyesini yeniden kurmak için gereken ilhamı alır. Hayatını yeniden düzene sokmak, kendisini artık başarılı bir işadamı olan eski düşmanı Daniel LaRousso ile yeniden karşı karşıya getirir. Daniel, hocası Bay Miyagi'nin ölümünden bu yana yaşamında önemli bir şeylerin eksikliğini hissetmektedir. Johnny'nin oğlu Robby, istemeden Daniel'ın kanatları altına girer Bay Miyagi'ye layık bir dövüşçü olarak yetişmeye başlar. Johnny ve Daniel bir kez daha birbirlerinin en azılı rakibi olacaktır.

4. The Uncanny Counter

Orijinal İsmi: The Uncanny Counter

Süre: 64dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gizem
Yönetmen: Yoo Sun-dong
Yapımı: 2020 - Güney Kore

Kendilerine “Counter” ismini veren bir grup süper güçlere sahip genç, kimliklerini gizlemek için bir noodle restoranında çalışmaktadır. Asıl yaptıkları iş ise dünyayı tehdit eden şeytani ruhlarla savaşmaktır.

5. Sınır Yok

Orijinal İsmi: Hasta el cielo: La serie

Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Daniel Calparsoro
Yapımı: 2023 - İspanya

Kocası ölen Sole, oğluna bakmak için en iyi yolun bir çete lideri olmak olduğuna karar verir. Üstelik bu karar onu babasının düşmanı hâline getirecektir.

6. Into The Badlands

Orijinal İsmi: Into the Badlands

Süre: 43dk
Tür: Aksiyon , Dram
Yapımı: 2015 - ABD

Dizinin 3. sezonunda Sunny Veil'in ölümünün ardından tecritte oğlu Henry'ye bakmaya çalışıyor. Artık Tilda ve Waldo'dan destek görmeyen Dul, yeni müttefikler bulmak durumundadır.

7. Fauda

Orijinal İsmi: Fauda

Süre: 43dk
Tür: Aksiyon , Dram , Savaş
Yapımı: 2015 - ABD , İsrail

Doron, Filistin bölgesinde gizli operasyonlara katılmış olan ve anti-terörizm biriminde çalışan eski bir İsrail askeridir. Panter kod adıyla bilinen Abu Ahmad’ı öldürdükten sonra işini bırakan ve daha sakin bir hayat yaşamayı seçen karakterimizin kapısı, bir gün eski patronu tarafından çalınır. Karakterimiz bu beklenmeyen ziyaretle birlikte Abu Ahmad’ın aslında ölmediğini ve yakında evlenecek olan erkek kardeşinin düğününe katılacağını öğrenir. Böylece Doron, yarım bıraktığı işi tamamlamak adına eski pozisyonuna geri döner ve olaylar gelişir.

8. The Last Kingdom

Bernard Cornwell'in "Saxon Warlord Chronicles" kitabının uyarlaması olan bu dizide Vikingler tarafından büyütülen, sonrasında kralları Büyük Alfred ile oğlu Edward için kalkan duvarları ve kan, intikam içerisinde Alfred'in İngiltere diye adlandırdığı krallıkları tek bir bayrak altında toplama rüyasını gerçekleştirmek için hizmet eden bir savaşçının hikayesi anlatılıyor.

9. Vikings: Valhalla

"Vikings" dizisinin 100 yıl sonrasını konu alan devam serisi.

Bin yıldan fazla bir süre önce 11. yüzyılın başlarında geçen "Vikings: Valhalla", gelmiş geçmiş en ünlü Vikinglerden bazılarının - efsanevi kaşif Leif Eriksson (Sam Corlett), ateşli ve dikbaşlı kız kardeşi Freydis Eriksdotter'ın (Frida Gustavsson) ve hırslı İskandinav prensi Harald Sigurdsson (Leo Suter) kahramanca maceralarını anlatıyor. Vikingler ve İngiliz kraliyetleri arasındaki gerilim kanlı bir kırılma noktasına ulaşıp, Vikinglerin kendi aralarında Hıristiyan ve pagan inançları yüzünden çatışırken, bu üç Viking, onları okyanuslar ve Kattegat'tan İngiltere'ye ve savaş alanlarına götürecek destansı bir yolculuğa başlar.

10. Happy!

Orijinal İsmi: Happy!

Süre: 42dk
Yönetmen: Brian Taylor
Yapımı: 2017 - ABD

Yaralı bir tetikçi kaçırılan kızının neşeli, mavi ve uçan tek boynuzlu bir at olan hayali arkadaşıyla arkadaşlık kurar .