2023'ün Şimdiye Kadarki En İyi Komedi Filmleri

Yepyeni komedi filmleri keşfetmek ister misiniz?

2023'ün son aylarına girerken izlenmesi gereken pek çok kaliteli film bizleri bekliyor! Komedi alanında pek çok eğlenceli filmin vizyona girdiği bu yılda, en beğendiğimiz 10 komedi filmini sizler için listeledik. Jennifer Lawrence'ı genç yıldız Andrew Barth Feldman ile birlikte izleyeceğimiz "Büyü De Gel"den yanlışlıkla kokain yiyen bir ayının hikayesini anlatan "Çıldırmış Ayı"ya, işte 2023'ün şimdiye kadarki en iyi komedi filmleri!

İyi seyirler!

1. Büyü De Gel

Orijinal İsmi: No Hard Feelings

Süre: 104dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Gene Stupnitsky
Yapımı: 2023 - ABD

Nakit paraya ihtiyacı olan bir teslimat şoförü (Jennifer Lawrence), son derecede beceriksiz genç oğullarıyla (Andrew Barth Feldman) çıkacak birini arayan bir çiftin teklifini kabul eder.

2. Ah Siz İnsanlar

Orijinal İsmi: You People

Süre: 117dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kenya Barris
Senarist: Kenya Barris , Jonah Hill
Yapımı: 2023 - ABD

Yeni bir çift ve aileleri, kültürel çatışmaların, toplumsal beklentilerin ve nesil farklarının ortasında modern aşkla baş eder. Bir Kenya Barris komedisi.

3. BlackBerry

Orijinal İsmi: BlackBerry

Süre: 119dk
Tür: Dram , Komedi , Tarih
Yönetmen: Matthew Johnson
Senarist: Matthew Johnson
Yapımı: 2023 - Finlandiya , Kanada

Dünyanın ilk akıllı telefonunun yükseliş ve çöküş hikayesini anlatan bir film. Cep telefonlarının tarihini değiştiren icat olan BlackBerry olmadan iletişim teknolojisi aynı şekilde anlaşılamazdı. Zeki bir mühendis olan Mike Lazaridis ve kararlı bir iş adamı olan Jim Balsillie, birlikte kısa bir süre içinde küresel bir başarı elde edecekleri bir şirket kurmaya karar verirler. BlackBerry olarak bilinen telefonlar, hem iş dünyasında hem de kişisel kullanımda hızla popülerlik kazanır. Ancak, akıllı telefonların piyasaya çıkmasıyla birlikte şirket zorlu bir döneme girer ve başarısının azalmasına tanık olur.

4. Çıldırmış Ayı

Orijinal İsmi: Cocaine Bear

Süre: 93dk
Tür: Gerilim , Komedi , Suç
Yönetmen: Elizabeth Banks
Senarist: Jimmy Warden
Yapımı: 2023 - ABD

Gerçek hikâyeden ilham alan bu film, 1985 yılında bir uyuşturucu kuryesinin uçağının düştüğü, kokainin kaybolduğu ve kokaini bir kara ayının yiyişini anlatıyor. 

5. You Hurt My Feelings

Orijinal İsmi: You Hurt My Feelings

Süre: 93dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Nicole Holofcener
Senarist: Nicole Holofcener
Yapımı: 2023 - ABD

Bir romancının uzun süredir devam eden evliliği, kocasının son kitabına verdiği dürüst tepkinin ardından aniden alt üst olur.

6. Korkuyorum

Orijinal İsmi: Beau Is Afraid

Süre: 179dk
Tür: Fantastik , Komedi , Macera
Yönetmen: Ari Aster
Senarist: Ari Aster
Yapımı: 2023 - ABD , Finlandiya

Annesinin ani ölümü sonrası yumuşak huylu ama endişeli Beau, eve dönerken yapacağı destansı yolculukta en karanlık korkularıyla yüzleşecektir.

7. Barbie

Orijinal İsmi: Barbie

Süre: 114dk
Tür: Komedi , Macera
Yönetmen: Greta Gerwig
Yapımı: 2023 - ABD , İngiltere

Barbie Ülkesi'nde yaşamak, bir varoluşsal kriziniz yoksa, mükemmel bir yerde mükemmel bir varlık olmaktır. Ya da bir Ken'sinizdir...

Mükemmelliğini kaybetmeye başladığı için Barbie Ülkesi'nden Gerçek Dünya'ya giden Barbie (Margot Robbie) ile davetsiz yol arkadaşı Ken (Ryan Gosling), kendilerini keşfetme yolculuğuna çıkarlar.

8. Champions

Orijinal İsmi: Champions

Süre: 124dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Bobby Farrelly
Senarist: Mark Rizzo
Yapımı: 2023 - ABD

Marcus, bir dizi yanlış adımdan sonra mahkeme tarafından zihinsel engelli bir oyuncu takımına koçluk yapmak üzere işe alınan eski bir basketbol koçudur. Kısa süre sonra şüphelerine rağmen Marcus, bu ekibin birlikte hayal ettiklerinden daha fazlasını başarabileceğini fark eder.

9. Murder Mystery 2

Orijinal İsmi: Murder Mystery 2

Süre: 91dk
Tür: Gizem , Komedi , Suç
Yönetmen: Jeremy Garelick
Senarist: James Vanderbilt
Yapımı: 2023 - ABD

Artık tam zamanlı dedektifler olan Nick ve Audrey, kendi dedektiflik bürolarını ayağa kaldırmaya çabalamaktadırlar. Arkadaşları Maharaja kendi şaşaalı düğününden kaçırılınca, dedektifler kendilerini uluslararası bir kaçırılma davasının ortasında bulurlar.

10. Renfield

Orijinal İsmi: Renfield

Süre: 93dk
Tür: Fantastik , Komedi , Korku
Yönetmen: Chris McKay
Yapımı: 2023 - ABD

Efendisi Dracula’dan (Nicolas Cage) eziyet görse de yıllar boyunca ona hizmet etmek zorunda kalan Renfield'ın (Nicholas Hoult), Karanlıklar Prensi'nden bağımsız bir hayatı arayışına çıkar.