"Hudutsuz Sevda" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

21 Eylül akşamı Fox TV'de başlayan, başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in bulunduğu yeni dizi "Hudutsuz Sevda"ya gelin yakından bakalım!  

Bahadır Özdener'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğuna Murat Öztürk oturuyor. Dizi, küçükken kan davası sebebiyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim'in (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e döndüğünde olanları anlatıyor. Burada aşık olduğu kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenmeyi planlayan Halil İbrahim'in hayatı, Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tersine dönüyor.

"Hudutsuz Sevda" her çarşamba 20.00'de Fox TV'de!

Peki "Hudutsuz Sevda" dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Deniz Can Aktaş

Deniz Can Aktaş
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1993

"Hudutsuz Sevda" dizisi Halil İbrahim kimdir?

Halil İbrahim henüz küçük bir çocukken kan davasıyla babasını kaybedip İstanbul'a sürülür. 20 yıl sonra ise memleketi Karadeniz'e yakışıklı ve güçlü bir delikanlı olarak geri gelir.

"Hudutsuz Sevda" dizisinin Halil İbrahim'i Deniz Can Aktaş kimdir?

Deniz Can Aktaş, İstanbul doğumlu oyuncu. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuş olan Aktaş, 2015 yılında rol aldığı Tatlı Küçük Yalancılar ile kariyerine başlamıştır. AvluMenajerimi AraBandırma Füze Kulübü gibi projelerde de yer almıştır.

2. Miray Daner

Miray Daner
Doğum Tarihi: 15 Ocak 1999

"Hudutsuz Sevda" dizisi Zeynep kimdir?

Ailesi Letolardan oldukça farklı olan Zeynep, idealist, genç ve güzel bir kadın. Yurtdışından Artvin' dönünce ilk aşkı Halil İbrahim'le karşılaşır. Bu karşılaşma, bütün hayatının seyrini değiştirir.

"Hudutsuz Sevda" dizisinin Zeynep'i Miray Daner kimdir?

Miray Naz Daner, İstanbul doğumlu oyuncu. Henüz 7 yaşında oyunculuğa başlayan Daner, 121 bölüm "Papatyam" dizisinde oynadı. "Dersimiz Atatürk"te Sabiha Gökçen'in küçüklüğüne hayat verdi. "Vatanım Sensin"de canlandırdığı Hilal karakteri ile çıkışını yakaladı.  Aras Bulut İynemli ve Orçun İynemli ile kuzendir.

3. Esra Dermancıoğlu

Esra Dermancıoğlu
Doğum Tarihi: 7 Aralık 1968

"Hudutsuz Sevda" dizisi Asiye kimdir?

Rızvan’ın nikahsız eşi olduğu için hep ikinci kadın olmanın öfkesini yaşıyor. Konu çocukları ve ailedeki hakkı olunca Rızvan Leto'nun bile karşısında durabilir. Dişli biri.

"Hudutsuz Sevda" dizisinin Asiye'si Esra Dermancıoğlu kimdir?

Esra Dermancıoğlu, İstanbul doğumlu dizi ve sinema oyuncusu. En iyi "Fatmagül'ün Suçu Ne" isimli televizyon dizisinde canlandırdığı Mukaddes rolü ile tanınır. Franklin College İsviçre'de eğitim gören Dermancıoğlu, oyunculuk eğitimini Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'ndan almıştır. ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ise ses eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak Gülse Birsel'in teklifi ile Avrupa Yakası'nda konuk oyuncu olarak başlamıştır. Mehmet Dermancıoğlu ile evliliğinden bir kızı vardır.

4. Burak Sevinç

Burak Sevinç
Doğum Tarihi: 1 Ocak 1985

"Hudutsuz Sevda" dizisi Fikret Leto kimdir?

Fikret, Letoların büyük oğlu. Sevdiklerine değer verse de kurnaz biri. Hedefi, bir gün babasının kurduğu imparatorluğun başına geçmek. Bunun için sabırla bekliyor.

"Hudutsuz Sevda" dizisinin Fikret'i Burak Sevinç kimdir?

Burak Sevinç, Zonguldak doğumlu oyuncu ve müzisyen. Ud sanatçısı Özcan Sevinç’in oğlu olan Burak Sevinç, üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde okumaya başladı. İkinci senesinde üniversiteyi bırakıp müzisyenliğe ağırlık verdi. "Kurtlar Vadisi Pusu"da Timur karakterini canlandırdı.

5. Asuman Dabak

Asuman Dabak
Doğum Tarihi: 1 Şubat 1970

"Hudutsuz Sevda" dizisi Nedime kimdir?

Nedime, Rızvan'ın nikahlı eşi, aynı zamanda Zeynep'in annesi. Onun hayatı; çocukları ve evi.

"Hudutsuz Sevda" dizisinin Nedime'si Asuman Dabak kimdir?

Asuman Dabak, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. Manisa'nın Akhisar ilçesinde 1970'te doğdu. Sanat hayatına Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda başlayan Asuman Dabak, seslendirme üzerine çalışmalar yaptı. Turizm ve otelcilik okuyan, ancak oyunculuk eğitimi almamış olan sanatçı, buna rağmen, iyi gözlemcilik ve yorumculuk yeteneğiyle tiyatrodan sonra kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Tatlı Hayat dizisindeki 'Menekşe' rolü ile ilgi topladı. Özel bir televizyon kanalında sunuculuk yaptı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nu kurdu. Şans Kapıyı Kırınca, Kurtuluş Son Durak, Seni Seviyorum Adamım gibi filmlerde de yer aldı. Ümit Birsel ile 2005'ten 2014'e kadar evli kalan oyuncunun Tuğberk adında bir oğlu bulunmaktadır.

6. Burak Sergen

Burak Sergen
Doğum Tarihi: 9 Şubat 1961

"Hudutsuz Sevda" dizisi Rızvan Leto kimdir?

Karadeniz'in en köklü ailesinin başıdır Rızvan. Güçlü ve sağlam biri. Yeri geldiğinde sevdiklerine bile acımasızca davranabilir. Halil İbrahim’in Karadeniz’e dönmesi, onun için bütün işlerin karışmasına sebep olacak.

"Hudutsuz Sevda" dizisinin Rızvan'ı Burak Sergen kimdir?

Burak Sergen, Ankara doğumlu tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. Sanatçı bir aileden gelen Sergen'in babası Semih Sergen tiyatro sanatçısı, annesi Ümit Sergen ise tiyatro sanatçısıydı. Kardeşi Toprak Sergen de oyuncu ve seslendirme sanatçısı. Ortaokul ve lise hayatının ardından Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1985 yılında Devlet Tiyatroları'nda çalışmaya başladı. 1999 yılında Işıl Sergen ile evlendi. Çift 2018 yılında ayrılma kararı aldı. 2021 yılında Nihan Ünsan ile evlendi.

7. Biran Damla Yılmaz

Biran Damla Yılmaz
Doğum Tarihi: 28 Haziran 1997

"Hudutsuz Sevda" dizisi Yasemin kimdir?

Yıllardır gözü Halil İbrahim'den başkasını görmez. Fakat ailesinden dolayı Halil İbrahim'le bir türlü mutlu olamaz. Şimdi ise Tarık denen zengin ve dengesiz bir adam Yasemin'e musallat olmuştur.

"Hudutsuz Sevda" dizisinin Yasemin'i Biran Damla Yılmaz kimdir?

Biran Damla Yılmaz, İstanbul doğumlu oyuncu. En iyi "Kırgın Çiçekler" dizisi ile tanınır. 2013 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Yılmaz, 2014 yılında "Çılgın Dersane: Ada"de oynadı.

8. Erdem Kaynarca

Erdem Kaynarca
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1992

"Hudutsuz Sevda" dizisi Tarık Leto kimdir?

Tarık, Zeynep'in ağabeyidir. Çok güçlü ve zengin bir aileye sahip olsa da bir türlü kendini ailesine ait hissetmez çünkü annesi Asiye'nin babasıyla resmi nikahı yoktur. Yasemin isminde saf ve fakir bir köylü kıza aşık olur ve onu bir türlü elde edememek Tarık'ı çıldırtır.

"Hudutsuz Sevda" dizisinin Tarık'ı Erdem Kaynarca kimdir?

Erdem Kaynarca, tiyatro ve dizi oyuncusu. Kadir Has Üniversitesi'nde eğitim almıştır. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Erdem Kaynarca, Komün oyunculuk ajansına kayıtlı oyuncular arasındadır. Genç yaşına rağmen oyunculuk kariyeri boyunca çok sayıda Tiyatro oyununda rol almış olan Erdem Kaynarca, rol aldığı oyunlardaki başarılı performansı ile göz doldurmuştur. Arzu Tramvayı, En Kötü İş, Luna Park Oyunları, Bahar Noktası, Trendeki Yabancı, Gövde Gösterisi, Kadınlar Devleti, Romeo & Juliet, Merhaba, Martı, Performansçı gibi oyunlar Erdem Kaynarca'nın rol aldığı başarılı Tiyatro oyunları arasındadır. Tiyatro sahnesinin yanı sıra ekran önünde de oyunculuk tecrübesi bulunan Erdem Kaynarca, ekran karşısına ilk olarak Tayanç Ayaydın'ın da rol aldığı "Emanet" isimli televizyon filmi ile çıkmıştır. "Parpali" isimli kısa film de Erdem Kaynarca'nın rol aldığı diğer bir yapımdır. Tiyatro oyunları ve filmlerin yanında reklam filmlerinde de gördüğümüz Erdem Kaynarca, Karaca firmasının reklam filminde rol almıştır. Erdem Kaynarca Show TV ekranının merakla beklenen yapımlarından Kalp Atışı dizisinde rol alarak ilk TV dizisi oyunculuğu tecrübesini de gerçekleştirmiştir.