En İyi Ryan Reynolds Filmleri!

Başarılı oyuncu Ryan Reynolds bugün 47 yaşında!

Kanadalı oyuncu Ryan Reynolds, 23 Ekim 1976'da Vancouver'da doğdu. Oyunculuk kariyerine bir pembe dizi olan "https://www.sinemalar.com/sanatci/27037/ryan-reynolds" (1991–1993) ile başladı. "Two Guys and a Girl" dizisinde başrolü kapmasıyla ise artık dikkatleri de çekmeye başladı. Pek çok sinema filminde yer alan Reynolds, özellikle "Deadpool" ile tüm dünyada ün kazandı.

Biz de oyuncunun doğum günü şerefine bize göre en iyi 5 filmini listeledik.

Keyifli seyirler!

1. Deadpool

Orijinal İsmi: Deadpool

Süre: 108dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: Tim Miller
Yapımı: 2016 - ABD

Doktorların teşhisleri sonunda kanser olduğu ortaya çıkan Wade Wilson'ın bilinen tedavi yöntemleri dahilinde hayatta kalma ihtimali yoktur. Ancak Weapon X adlı bir program, onu eskisinden daha iyi hale getirme vaadinde bulunur. Wade'in üzerinde uygulanan prosedürler sonucunda yepyeni bir karakter ortaya çıkar. Alışıldık süper kahramanlara hiç benzemeyen, umursamaz, tuhaf bir espri anlayışı olan Deadpool, hayatını mahvolma noktasına getirenlerden intikam alma peşine düşecektir.

2. Toprak Altında

Orijinal İsmi: Buried

Süre: 94dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem
Yönetmen: Rodrigo Cortés
Senarist: Chris Sparling
Yapımı: 2010 - ABD , Fransa , İspanya

Paul Conroy eski ahşap bir tabuta canlı canlı gömülmüş halde uyanır. Buraya onu kimin, neden koyduğunu bilemese de, kurtulmasına yardım edebilecek tek şey elindeki cep telefonudur. Zamana karşı verdiği bu savaşta en büyük düşmanları telefonun iyi çekmemesi, şarjının az kalması ve havasızlıktır. Buradan kurtulması için sadece 90 dakikası vardır.

3. Bahçemdeki Ateş Böcekleri

Orijinal İsmi: Fireflies in The Garden

Süre: 108dk
Tür: Dram
Yönetmen: Dennis Lee
Senarist: Dennis Lee , Robert Frost
Yapımı: 2008 - ABD

İsmi belli olmayan Şikago yakınlarındaki bir orta batı kasabasında yaşayan Taylor ailesinin dramatik hikâyesi... Bir üniversite profesörü ve yazar olan baba Charles duygusal açıdan kaba ve dominant karakterlidir. Mükemmel bir anne olan Lisa ve ergenliğe yeni giren oğlu Michael. Lisa’nın somurtkan ve küskün kız kardeşi Jane bir yazlığına aileye katılır ve Michael ile arkadaş olur. Hikâyemiz bundan 22 yıl sonrasına taşınır. Ve Lisa’nın geç kalmış üniversite mezuniyetinin kutlamaları ile karşı karşıya geliriz. Michael artık ünlü bir yazar olmuştur… Hikâyemizin başında annesinin karnında olan kızkardeşi Ryne, ise hukuk fakültesine gitmektedir. Jane ve kocası Jimmy Lawrence Taylor’ların eski evinde yaşamaktadır...

4. Kesinlikle, Belki

Orijinal İsmi: Definitely, Maybe

Süre: 112dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Adam Brooks
Senarist: Adam Brooks
Yapımı: 2008 - Almanya , ABD , İngiltere , Fransa

Will Hayes 30 yaşında, bir kız çocuk sahibi olan ve boşanmanın eşiğine gelmiş bir babadır. Anne ve babasının hikayesini öğrenmek isteyen küçük Maya, Will'i geçmişe geri döndürecektir. 1992 yılında başlayan ve üç farklı kadınla apayrı bir ilişki yaşadığı bu hikayede, Will sevgililerinin isimlerini Maya'dan özellikle saklar. Böylelikle Maya annesinin Will'in hangi sevgilisi olduğunu tahmin edecektir. Bayan Hayes Will'in kolej aşkı Emily mi, uzun süre dostu olan April mi, yoksa özgür ruhlu idealist gazeteci Summer mıdır?

5. Gerçek Kahraman

Orijinal İsmi: Free Guy

Süre: 115dk
Yönetmen: Shawn Levy
Senarist: Matt Lieberman
Yapımı: 2021 - ABD

Bir banka görevlisi vahşi, sınırsız imkâna sahip olan bir video oyunundaki NPC (oynanamayan karakter) olduğunu keşfeder ve sonrasında kendi yolundan gitmeyi dener.