En İyi 10 Tayland Dizisi

En iyi Tayland dizilerini sizler için derledik!

Tayland filmleri, dizileri ve hatta televizyon reklamları her zaman Güneydoğu Asya'daki izleyiciler arasında popüler oldu. Ancak internetin yaygınlaşması ve sosyal platformlara erişimin kolaylaşması ile Tayland içeriklerinin, küresel izleyiciler arasında da inanılmaz büyük bir hayran kitlesi oluşmasına olanak sağladı.

İşte sizler için seçtiğimiz en iyi Tayland yapımı diziler!

İyi seyirler!

1. Hormones: The Series

Orijinal İsmi: Hormones: The Series

Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Songyos Sugmakanan
Yapımı: 2013 - Tayland

Onlar ergenlik döneminin iniş çıkışlarıyla başa çıkmaya çalışırlarken dokuz Tayland ortaokulu öğrencisinin ve arkadaşlarının hayatlarına tanık olun.

2. Leh Nangfah

Orijinal İsmi: Angel Magic

Süre: 58dk
Tür: Dram
Yapımı: 2014 - Tayland

Beauty, küçük yaşta annesini, genç yaşta da babasını kaybetmiştir. Ailesi oldukça varlıklı olduğu için bir dediği iki edilmemiştir. Bundan dolayı Beauty, kimseyi önemsemeyen sadece kendini düşünen birisi olmuştur. Hayattaki en büyük korkusu ise kuşlardır. Bir gün kuşa dönüşecek biçimde lanetlenir. Beauty güneş batımı ve gün doğumuna kadar bu laneti taşımaktadır. Bu lanet sayesinde Beauty doğru insan olmayı başarabilecek midir?

3. Devil Sister

Dizi, 'şeytan' gibi davranan bir kız ile ona aşık olan komşusunun romantik hikayesini anlatmaktadır.

4. The Miracle of Teddy Bear

Taohu, on yıldır Nat'ın güvendiği dev beyaz bir pelüş ayıdır. Ancak o sıradan bir pelüş ayı değildir, evdeki diğer nesnelerle iletişim kurabilme yeteneğine sahiptir. Bir gün Nat'ın haberi olmadan, ayıcık mucizevi bir şekilde genç bir adama dönüşür; ancak bu genç adam kendi hakkında hiçbir şey hatırlamamaktadır. 

5. I Told Sunset About You

Derin bir ilişkiyi yeniden öğrenen iki lise çocuğunun hikayesidir. Bu ilişki, bir fırtına gibi karmaşık ve dengesiz duygularla doludur ve teknelerini rotasından sürükleyen bir fırtınaya benzer. Bu durum, yaşadıkları huzurlu Phuket'in tam tersidir.

6. TharnType

Type, sıcakkanlı biri gibi görünen ancak çocukluğunda yaşadıkları yüzünden homofobik olan birinci sınıf öğrencisidir. Tharn adında bir oda arkadaşı alınca, Type'ın hayatı altüst olur. Hikayelerinin olası sonucu ne olabilir?

7. The Gifted: Graduation

Pang ve Wave'in başarısız isyanından iki yıl sonra, Yetenekli öğrencilerin yeni bir nesli ve yeni bir tehdit gelir, Ritdha Lisesi'nin sert sistemini daha büyük zirvelere taşımak için mücadeleyi yeniden canlandırır.

8. In Family We Trust

Süre: 60dk
Tür: Dram , Gizem
Yapımı: 2018 - Tayland

Hikaye, görünüşte mutlu ilişkileri olan bir Taylandlı Çinli ailenin etrafında dönüyor. Ailenin en büyük oğlu ve işletmenin başındaki kişinin cinayetleri sonrasında ilişkiler çatışmaya dönüşüyor.

9. Sotus The Series

Süre: 45dk
Tür: Dram
Yapımı: 2016 - Tayland

Mentörlük yapan üst sınıf öğrencisinin ona zorbalık yapmasına rağmen, mühendislik okulundaki kendine güvenen eşcinsel bir birinci sınıf öğrencisi onu tavlar.

10. Eullenia

Tayland'da varlıklı bir Batılı iş insanı, en karanlık isteklerini beslemek için gücünü ve zenginliğini kullanır.