Kasım Ayında BluTV'ye Gelecek En İyi Filmler ve Diziler

Popüler dizi ve film platformu BluTV, Kasım 2023 içeriklerini açıkladı.

Geçtiğimizin yılın en beğenilen filmlerinden "Drive My Car" filmi ve dönem yapımlarını sevenlerden tam not alan "Gilded Age" dizisinin 2. sezonu bu ay kataloğa eklenecek yapımlar arasında. 

Bu listede sizin için Kasım ayında BluTV'ye gelecek en iyi dizi ve filmleri derledik.

İyi seyirler...

1. Drive My Car

Orijinal İsmi: Doraibu Mai Kâ

Süre: 179dk
Tür: Dram
Yönetmen: Ryusuke Hamaguchi
Yapımı: 2021 - Japonya

Film

Bir tiyatro oyuncusu ve yönetmeni olan Yusuke Kafuku, sevgili karısının kaybıyla iki yıl geçmesine rağmen hâlâ baş edemediği için Hiroşima'daki bir tiyatro festivalinde Vanja Amca'nın yönetmenliğini yapmayı kabul eder. Orada, arabasını sürmek için atanan içe dönük genç bir kadın olan Misaki ile tanışır. Yolculuklar arasında, geçmişten gelen sırlar ve içten itiraflar açığa çıkacaktır.

2. The Gilded Age

Dizi - 2. Sezon

Muhafazakar bir ailenin aç gözlü genç bir çocuğu; acımasız demiryolu kralı George Russell, onun hırslı oğlu Larry ve hırslı karısı Bertha'nın egemen olduğu zengin komşu klana sızmak için bir göreve başlar.

3. Shirley

Orijinal İsmi: Shirley

Süre: 107dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem
Yönetmen: Josephine Decker
Senarist: Sarah Gubbins
Yapımı: 2020 - ABD

Film

Film, ünlü korku yazarı Shirley Jackson ve onun profesör olan kocası Stanley Hyman’ın evlerinde yaşamaya başlayan genç bir çiftin yaşadıklarına odaklanıyor. Rose ve kocası Fred, kendilerine yapılan teklifi kabul ederek Shirley Jackson ve Stanley Hyman ile birlikte yaşamaya başlar. Genç çiftten etkilenen Jackson, onları yeni romanının konusu yapmaya karar verir.

4. Korsaj

Orijinal İsmi: Corsage

Süre: 114dk
Tür: Dram , Tarih
Yönetmen: Marie Kreutzer
Senarist: Marie Kreutzer

Film

"Korsaj", Avusturya İmparatoriçesi Elisabeth'in ileri yaşlarının kurgusal bir açıklamasını yapmaktadır. 1877 Noel arifesinde, Elisabeth 40 yaşına girer ve resmi olarak yaşlı bir kadın olarak kabul edilir. Bir zamanlar güzelliği için putlaştırılan Elisabeth, halkının gözündeki imajını korumaya çalışır.

5. Arab Blues

Orijinal İsmi: Un divan à Tunis

Süre: 88dk
Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2019 - Fransa , Tunus

Genç bir kadın olan Selma, 10 yıl Paris’te yaşadıktan sonra memleketi Tunus’a geri döner. Kuzeni onun Paris’i bırakıp neden geri döndüğüne bir türlü anlam veremez. Selma burada bir psikoterapi kliniği açar. İnsanlar başlarda psikiyatri kliniğine gitmeye şüpheci yaklaşır. Ancak çok geçmeden devrimden sonra insanların konuşma ihtiyacının artması onların kliniğe gitmelerine neden olur.

6. Sevgili Yoldaşlar

Orijinal İsmi: Dorogie tovarishchi

Süre: 120dk
Tür: Dram , Tarih
Yönetmen: Andrey Konchalovsky
Yapımı: 2020 - Rusya

Film

Komünist hükümet 1962'de gıda fiyatlarını yükselttiğinde, küçük sanayi kasabası Novocherkassk'tan asi işçiler greve gider. Sonrasında meydana gelen katliam, dindar bir parti eylemcisinin gözünden anlatılıyor.

7. The Ark

Dizi - 1. Sezon

Büyük yıkıma ve can kaybına neden olan feci bir olay yaşadıktan sonra rotadan çıkmamak ve hayatta kalmak için kendilerinin en iyi versiyonları olmak zorunda olan Ark One olarak bilinen bir uzay gemisinin geri kalan mürettebatını takip eden bir dizi.

8. Deneme Çekimi

Orijinal İsmi: Deneme Çekimi

Süre: 14dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Semih Gülen
Yapımı: 2023 - Türkiye

Dizi - 2. Kısım

Sinema - televizyon dünyasında tutunmaya çalışan Kübra’nın yolu gittiği oyuncu seçmelerinde kimi zaman festivalleri hedefleyen uçuk yönetmenlerle; kimi zaman totali hedefleyen fırsatçı yapımcılarla kesişir.