"Sakla Beni" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

2 Kasım akşamı Star TV'de başlayan, başrollerinde Uraz KaygılaroğluCemre Baysel ve Asude Selma Kalebek'ın bulunduğu yeni dizi "Sakla Beni"ye gelin yakından bakalım! 

Nadim Güç'ün yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaristliğini Nergis Otluoğlu Akoğlu ve Armağan Gülşahin yapmakta. Mete ve Naz'ın ailelerinin verdikleri bir sözle başlayan hikâyeleri evlilik yolunda ilerlerken İncila'nın Mete'nin karşısına çıkmasıyla bütün dengeler değişir. 

Sakla Beni” her perşembe 20.00'de Star TV'de!

Peki “Sakla Beni” dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu
Doğum Tarihi: 30 Haziran 1987

"Sakla Beni" dizisi Mete kimdir?

Mete, çocukluğundan beri maddi sıkıntı yaşamamış, her istediğine istediği zaman ulaşabilmiş bir genç. Mete ve Naz'ın babaları ortak olarak çalışır ve yıllardır çocuklarının birbirleriyle evlenmesini ister. Mete, Naz'la evlenme hazırlığı yaparken hayatına İncila girer ve Mete'nin bakış açısını, hayata ve aşka olan yaklaşımını değişir.

"Sakla Beni" dizisinin Mete'si Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu, İstanbul doğumlu oyuncu ve sunucu. Lisedeyken Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almaya başlayan Kaygılaroğlu, Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nü bitirdi. 2008 yılında "Milyonda Bir" dizisiyle televizyon çıkışını yaptı. Son yıllarda "Eltilerin Savaşı", "Erşan Kuneri" ve "Sefirin Kızı" gibi film ve dizilerle ilgi topladı. 2023 yılında Zorlu PSM'de sahnelenen "Aşık Shakespeare"de oynamaya başladı.

2. Cemre Baysel

Cemre Baysel
Doğum Tarihi: 5 Şubat 1999

"Sakla Beni" dizisi İncila kimdir?

İncila, Naz'ın çocukluğundan beri yanında çalışan hizmetçisi. İkisi küçük yaşlarından beri birlikte olsalar da,  karakterleri birbirlerinden tamamen farklı. İncila, tesadüfen Mete ile karşılaşır ve onun Naz'ın nişanlısı olduğunu bilmeksizin Mete'ye karşı duygular beslemeye başlar.

"Sakla Beni" dizisinin İncila'sı Cemre Baysel kimdir?

Cemre Baysel, İzmir doğumlu oyuncu. Ege Üniversitesi'nde eğitim gören Baysel, 2014 yılında yer aldığı "Yeşil Deniz" dizisi ile televizyon dünyasına adımını attı. 2018'de rol aldığı "Elimi Bırakma" ile dikkat çekti. 47. Altın Kelebek Ödülleri‘nde Yıldızı Parlayanlar ödülünü kazandı.

3. Asude Selma Kalebek

Asude Selma Kalebek
Doğum Tarihi: 18 Haziran 1999

"Sakla Beni" dizisi Naz kimdir?

Naz, çocukluktan beri Mete'nin arkadaşı. Babalarının kararı sonucu onlar henüz küçücükken birbirleriyle evlenecekleri belli oldu. Her istediğine ulaşmaya alışmış ve refah içinde büyümüş olan Naz, Mete'ye sırılsıklam aşık. Fakat Mete, Naz'ın hizmetlisi İncila'ya aşık olunca Naz'ı çok büyük bir kıskançlık bekler.

"Sakla Beni" dizisinin Naz'ı Asude Selma Kalebek kimdir?

İstanbul doğumlu Asude Selma Kalebek bir yandan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eğitimine devam ederken bir yandan da oyunculuk alanında kendisini geliştiriyor. Netflix'te yayınlanan "Kulüp" dizisindeki Reşel rolüyle ismini duyuran oyuncu, İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu’nda eğitim alıyor. Kalebek, son zamanlarda "Sakla Beni" dizisinde rol alıyor.

4. Şenay Gürler

Şenay Gürler
Doğum Tarihi: 26 Kasım 1966

"Sakla Beni" dizisi Belgin kimdir?

Mete'nin teyzesi olan Belgin, zamanında kendisinden yaşça büyük olan Atıf'a duygular beslemeye başlamış. Fakat babası Ziya birlikte olmalarına izin vermemiş.

"Sakla Beni" dizisinin Belgin'i Şenay Gürler kimdir?

Şenay Gürler, İzmir doğumlu oyuncu, seslendirme sanatçısı ve sunucu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü'nü bitiren Gürler, "Avrupa Yakası" dizisinde canlandırdığı Fatoş karakteri ile tüm Türkiye'de tanındı. 1987 yılında Duygu Yıldırım isimli kızını dünyaya getirdi. 2014 yılından beri milli bilardocu Semih Saygıner ile birlikte. 2016 yılında rol aldığı "Kasap Havası" filmindeki performansıyla 22. Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu (Dram) ödülüne layık görüldü.

5. Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1977

"Sakla Beni" dizisi Filiz kimdir?

Naz'ın annesi olan Filiz, İzzet'le evli. Kızı Naz, başına bela olmuştur. Eşi İzzet'in onu aldattığını fark etmez.

"Sakla Beni" dizisinin Filiz'i Ceyda Düvenci kimdir?

Ceyda Düvenci, Bursa doğumlu oyuncu, seslendirme sanatçısı ve sunucu. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. 1990'lı yıllarda oyunculuğa başlayan Düvenci, "Sabah Şekerleri" isimli bir programı sunarken tanınmaya başladı. Son yıllarda "Kadınlara Mahsus", "Prens" ve "Sakla Beni" yapımlarında yer aldı. 2015 yılında kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak ile evlenen Düvenci, 2023 yılında bu evliliğini sonlandırdı. Serebral palsi hastası olan kızı Melisa'nın tedavi süreci ve hayatından yola çıkarak çocuk kitapları yazdı.

6. Tamer Levent

Tamer Levent
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1950

"Sakla Beni" dizisi Kont Ziya kimdir?

Mete'nin dedesi olan Ziya, Atıf ile silah arkadaşlığı yapmış. Fakat sonra Atıf Ziya'nın kızı Belgin'e aşık olunca işler karışmış, bu durum Ziya'yı çok sinirlendirmiştir.

"Sakla Beni" dizisinin Kont Ziya'sı Tamer Levent kimdir?

Tamer Levent, İzmir doğumlu oyuncu, yönetmen, sanat yönetmeni ve yazar. Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları Vakfı TOBAV ve Tiyatro Oyuncuları Meslek Birliği TOMEB kuruculuğunu yaptı ve ilk genel başkanı oldu. 1982 yılında TRT 2 programı "Akşama Doğru"nun yapımcısı ve sunucusu olan Seynan Levent'le evlendi. Tiyatro kültürünün yaygınlaşması için teorik ve uygulamalı çalışmalar gerçekleştirdi. Son yıllarda "Kendi Yolumda", "Camdaki Kız" ve "Ahlat Ağacı" gibi film ve dizilerde yer aldı. 

7. Nizam Namidar

Nizam Namidar
Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1961

"Sakla Beni" dizisi Atıf kimdir?

Naz'ın dedesi olan Atıf, biricik torunu Naz'ı çok sever. Kont Ziya ile silah arkadaşlığı yapmıştır. Ziya'nın kızı Belgin'e duygular beslese de evlenememiştir.

"Sakla Beni" dizisinin Atıf'ı Nizam Namidar kimdir?

Nizam Namidar, İstanbul doğumlu oyuncu. Almanya Berlin Teknik Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü bitiren Namidar, 1985 yılında Berlin'de amatör olarak tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Sonraki sene profesyonel olarak oyunculuk dünyasına adımını attı. Son yıllarda "Kurak Günler", "Bandırma Füze Kulübü" ve "Sakla Beni" gibi dizi ve filmlerde yer aldı.

8. Kamil Güler

Kamil Güler
Doğum Tarihi: 12 Ekim 1972

"Sakla Beni" dizisi İzzet kimdir?

Naz'ın babası, Filiz'in eşi. Fakat eşini Tansu ile aldatıyor.

"Sakla Beni" dizisinin İzzet'i Kamil Güler kimdir?

Kâmil Güler, Adana doğumlu oyuncu. İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'nun kurucularının arasında yer alır. İlk evliliğini gazeteci Sevim Gözay ile yaptı fakat çift kısa süre sonra ayrılma kararı aldı. İkinci evliliğini oyuncu Yeşim Büber ile yapan Güler'in evliliği bir sene sonra sonlandı. Güler 2014 yılında milli voleybolcu Neslihan Demir ile evlendi fakat çift 2023 yılında ayrıldı. Oyuncu son yıllarda "Aaahh Belinda", "Sakla Beni" ve "İşte Bu Benim Masalım" film ve dizilerinde yer aldı.

9. Açelya Devrim Yılhan

Doğum Tarihi: 2 Eylül 1985

"Sakla Beni" dizisi Müberra kimdir?

İncila'nın teyzesi olan Müberra, kötü kalpli biri. Konakta hizmetli olarak çalışırken Atıf'ı kendine aşık etmiş ve yasak ilişki yaşamaya başlamış.

"Sakla Beni" dizisinin Müberra'sı Açelya Devrim Yılhan kimdir?

Açelya Devrim Yılhan, Ankara doğumlu oyuncu. Emekli albay bir baba ve ev hanımı bir annenin tek çocuğu olarak dünyaya gelen Yılhan, Atılım Üniversitesi Matematik Bölümü'ne başladıktan sonra okulunu yarım bırakıp 2006 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ndeki eğitimine başladı. Yılhan, buradan 2010 yılında mezun oldu. "Leyla ile Mecnun" dizisinde canlandırdığı Eylül karakteri ile tanınmaya başladı. Son yıllarda "Yıldız Tozu", "Sakla Beni" ve "Hayatımın Şansı" film ve dizilerinde yer aldı.

10. Sera Tokdemir

Sera Tokdemir

"Sakla Beni" dizisi Fahrünisa kimdir?

Ziya ile parası için evlenen genç eşi Fahrünisa, içten içe Mete'yi beğenir.

"Sakla Beni" dizisinin Fahrünisa'sı Sera Tokdemir kimdir?

Sera Tokdemir, Mersin doğumlu oyuncu. 2000 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'nu bitirdi.  2003 yılında Beşiktaş JK kalecisi Göksel Gencer ile evlendi ve bu evliliğinden Boran Gencer isimli bir oğlu oldu. Çift, evliliklerini 2009 yılında sonlandırdı. Tiyatroya Zirve Sanat Merkezi'nde tiyatro, şan ve diksiyon eğitimi alarak başladı. "Hayat Devam Ediyor" dizisi ile çıkışını yaptı.