"Üç Kız Kardeş" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

22 Şubat 2022 akşamı Kanal D'de başlayan, başrollerinde Reha Özcan ve İclal Aydın'ın bulunduğu dizi "Üç Kız Kardeş"e gelin yakından bakalım! 

Eda Teksöz'ün yönettiği dizinin senaryosunu Erkan Birgören , Betül Yağsağan , Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik yazmakta. İclal Aydın'ın aynı isimli roman'ından uyarlanan dizide Türkân, Dönüş ve Derya isimli üç kız kardeş, Sadık Bey ve Nesrin Hanım’la birlikte oturur ve onları bekleyen şahane yılların hayallerini kurarlar. Fakat Türkan'ın yaptığı evlilikle hiçbir şey artık eskisi gibi olmaz.

"Üç Kız Kardeş" her salı 20.00'de Kanal D'de!

Peki "Üç Kız Kardeş"  dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Reha Özcan

Reha Özcan
Doğum Tarihi: 5 Temmuz 1965

"Sakla Beni" dizisi Sadık kimdir?

Sadık karısına, kızlarına ve köklerine sevdalı bir Postane Müdürü’dür. Anne ve babasını küçük yaşta kaybedince kardeşlerinin tüm ailesi olmuştur. Bu yüzden her zaman ailesinin her şeyden önde tutmuştur.

"Sakla Beni" dizisinin Sadık'ı Reha Özcan kimdir?

Ragıp Reha Özcani, Bingöl doğumlu oyuncu. 1987 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'den mezun oldu ve aynı sene Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda profesyonel tiyatro hayatına başladı. Bahtı Kara filmindeki performansı ile birçok ödüle aday gösterilmiş ve ödül kazanmıştır. Yine oyuncu olan Serhat Özcan'ın kardeşidir. 2016 yılının ekim ayında Devlet Tiyatroları'ndan emekli olmuştur. Bulunduğu diğer yapımlar arasında Mucize DoktorÜç Kız KardeşYa Ben Ölürsem vardır.

2. İclal Aydın

İclal Aydın
Doğum Tarihi: 14 Eylül 1971

"Sakla Beni" dizisi Nesrin kimdir?

Nesrin, Sadık’ın aksine doğduğu topraklara kök salmak istemeyen, o topraklardan kopmak için elinden geleni yapan biridir. Hiçbir zaman Ayvalık’ı ve o dar çevreyi sevmemiş, kendisini onların arasında hep mutsuz ve baskı altında hissetmiştir. Kızları ve Sadık sebebiyle memleketine dönmek zorunda kalmış olsa da bu şekilde hiçbir zaman gerçek anlamda mutlu olamayacaktır.

"Sakla Beni" dizisinin Nesrin'i İclal Aydın kimdir?

İclal Aydın, Nevşehir doğumlu oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu. Çerkes kökenli bir anne ve Kürt bir babanın kızı olarak dünyaya gelen Aydın, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimine başladı. Fakat ikinci sınıfta eğitimini yarıda bırakıp Berlin'e yerleşti ve orada altı yıl profesyonel oyunculuk yaptı. Dört kere evlenen Aydın'ın Kemal Başbuğ ile evliliğinden Zeynep Lal adında bir kızı oldu. Son yıllarda "Üç Kız Kardeş", "Bir Türk Masalı" ve "Ege'nin Hamsisi" yapımlarında yer aldı.

3. Özgü Kaya

Özgü Kaya
Doğum Tarihi: 5 Şubat 1996

"Sakla Beni" dizisi Türkan kimdir?

Türkan'ın hayatı dışardan masal alemi gibi görünse de kapalı kapıların arkasında mutsuz bir insan vardır. Türkan, her zaman güzelliği dışında hiçbir özelliğe sahip olmadığını düşünmüştür.  Ailenin ilk göz ağrısı olan Türkan, hep korunmaya muhtaç şekilde yetiştirildi.

"Sakla Beni" dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya kimdir?

Özgü Kaya, İstanbul doğumlu oyuncu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim almıştır. 2017 yılında yer aldığı Adı Efsane dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Mehmetçik: Kut'ül AmareKimse Bilmez,Üç Kız Kardeş yer aldığı diğer projeler arasındadır.

4. Almila Ada

Almila Ada
Doğum Tarihi: 4 Ağustos 1994

"Sakla Beni" dizisi Dönüş kimdir?

Sadık Bey ile Nesrin Hanım’ın ortanca kızları olan Dönüş, babası Sadık Bey’e en çok benzeyen kızıdır. Edebiyat okumak istemiş ama geçirdiği rahatsızlıklar ve yaşadıkları maddi sıkıntılar buna imkan vermemiştir. Ablası evlenip, kardeşi de üniversiteyi kazanıp evden gidince anne babasıyla tek başına kalmıştır. Dönüş  Serdar'a aşıktır.

"Sakla Beni" dizisinin Dönüş'ü Almila Ada kimdir?

Almila Ada Bayazıtoğlu, İstanbul doğumlu dizi ve sinema oyuncusu, model ve balerin. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tam zamanlı olarak bale eğitimini tamamladıktan sonra ve Londra'ya giderek bale ve sahne sanatları üzerine eğitim aldı. 2021 yılında "Menajerimi Ara" dizisinde Merve karakterini canlandırdı. "Yenilmezler: Ultron Çağı" filminde Scarlett Johansson'ın küçüklüğünü canlandıracak bir balerin aranması üzerine seçmelere katıldı ve role seçildi. Bulunduğu diğer projeler arasında Barış Akarsu MerhabaBir Deli RüzgarÜç Kız Kardeş vardır.

5. Melisa Berberoğlu

Melisa Berberoğlu
Doğum Tarihi: 22 Mart 1996

"Sakla Beni" dizisi Derya kimdir?

Sadık ve Nesrin Hanım’ın başına buyruk, açık sözlü, en asi, “Erkek Fatma” lakaplı kızları olan Derya, mimar olmak istemektedir.  Kedilere, köpeklere, ağaçlara, kuşlara sevgi besler. Hayallerinin peşinde en büyük engel kendisidir. Uçarılığı, tezcanlılığı ve asiliği onu hata yapmaya sürükleyecek, yanlış insanlar ile ilişki kuracaktır.

"Sakla Beni" dizisinin Derya'sı Melisa Berberoğlu kimdir?

Melisa Berberoğlu, İstanbul doğumlu oyuncu. Berberoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde oyunculuk eğitimi aldı. "The Madman and the Nun", "Devinim", "Feramuz Pis" gibi tiyatro oyunlarında yer aldı. 2019 yılında "Otis Tarda" ile televizyon kariyerine başlayan oyuncu "Yeşilçam", "Acans" gibi beğenilen yapımlarda rol aldı. Oyuncu şimdilerde "Üç Kız" kardeş dizisi ile seyirci karşına çıkıyor. 

6. Berker Güven

Berker Güven
Doğum Tarihi: 7 Eylül 1994

"Sakla Beni" dizisi Somer kimdir?

Ayvalık’ın en varlıklı ailesinin Rüçhan ve Özer’in biricik oğulları olan Somer, ailesinin tüm itirazlarına rağmen üniversite aşkı Mine'yi bırakmamıştır. Maddi korkuları sebebiyle Türkan'la evlenmeye göz yummuş ama Türkan’a bir eş olmayacağını açıklamıştır.

"Sakla Beni" dizisinin Somer'i Berker Güven kimdir?

Berker Güven, İzmir doğumlu oyuncu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. eğitim gördü 2017 yılında gösterime giren Babam filminde Çetin Tekindor ve Melisa Şenolsun ile başrol oynadı. Vatanım SensinZalim İstanbulÜç Kız Kardeş projelerinde de bulunmuştur.

22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde "Yen" adlı tiyatro oyunundaki performansıyla "Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü"ne layık görülmüştür.

7. Nazlı Senem Ünal

Nazlı Senem Ünal
Doğum Tarihi: 22 Mayıs 1991

"Sakla Beni" dizisi Mine kimdir?

Somer’le İngiltere’de tanışan ve ona aşık olan Mine, Rüçhan Hanım’ın tüm itirazlarına rağmen aşklarını devam ettirir ve Somer’den bir kızı olur. Mine, Türkan ve ailesi için her zaman öteki kadın olarak görülmüştür.

"Sakla Beni" dizisinin Mine'si Nazlı Senem Ünal kimdir?

Nazlı Senem Ünal, Bursa doğumlu oyuncu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde 4 yıl boyunca eğitim aldı. 2018 yılında BKM bünyesine katıldı. "Çok Güzel Hareketler 2", "Menajerimi Ara" ve "Aykut Enişte" gibi film ve dizilerde rol aldı.

8. Benian Dönmez

Benian Dönmez
Doğum Tarihi: 3 Mart 1965

"Sakla Beni" dizisi Nezahat kimdir?

Nezahat, kızların halası ve Sadık'ın kız kardeşidir. Küçük yaşlarda babasız kalınca Sadık'ı baba figürü olarak benimsemiştir. Küçük kardeşi Fatih gelene kadar abisinin mutluluğu için her şeyi yapan bir kardeş olmuştur. Fakat Fatih'in gelişi ile Nezahat, iki kardeşinin arasında kalacaktır.

"Sakla Beni" dizisinin Nezahat'i Benian Dönmez kimdir?

Benian Dönmez, Ankara doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, İzmit Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmıştır. Yer aldığı bazı yapımlar arasında Kara BelaDelihaEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bulunmaktadır.

9. Hakan Atalay

Hakan Atalay
Doğum Tarihi: 11 Ocak 1982

"Sakla Beni" dizisi Fatih kimdir?

Sadık ve Nezahat’in sorumsuz, umursamaz kardeşidir. Yıllar önce hamile olan sevgilisini terk etmiştir, doğumu sırasında vefat edince bile geri dönmeyi düşünmemiştir. Ama yıllar sonra tüm birikimini ve itibarını kaybedince ailesinin yanına dönmeye karar vermiştir.

"Sakla Beni" dizisinin Fatih'i Hakan Atalay kimdir?

Hakan Atalay, Artvin doğumlu oyuncu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.  Son yıllarda "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", "Kim Bu Aile" ve "Üç Kız Kardeş" film ve dizilerinde oynadı.

10. Vural Şahanoğlu

Vural Şahanoğlu

"Sakla Beni" dizisi Serdar kimdir?

Dönüş ve Derya’nın okuldan arkadaşları olan Serdar, Dönüş’ün ilk ve tek aşkıdır. Serdar da Dönüş’e aşık olsa da gençliklerinde birbirlerine açılamazlar. Serdar Üniversite okumak için Ayvalık’tan ayrılınca uzun yıllarbirbirlerinden ayrı kalırılar.

"Sakla Beni" dizisinin Serdar'ı Vural Şahanoğlu kimdir?

Vural Şahanoğlu, 1996 yılı İstanbul doğumlu oyuncu. Oyunculuk eğitimini UK İletişim’den alan Şahanoğlu, 2022 yılında "Üç Kız Kardeş" dizisinde Serdar rolüne hayat verdi.