Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (27 Kasım - 3 Aralık)

Netflix Türkiye 27 Kasım - 3 Aralık haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta da "İstanbul İçin Son Çağrı" çekerken onu 2. sırada "Şimdi İşler Karıştı" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. İstanbul İçin Son Çağrı

Mehmet (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Serin (Beren Saat) İstanbul'daki hayatlarından uzakta, New York'ta havaalanında tesadüf eseri karşılaşır. Bu karşılaşmanın akabinde, onları heyecan ve tutku dolu bir macera beklemektedir.

2. Şimdi İşler Karıştı

Orijinal İsmi: Family Switch

Süre: 105dk
Tür: Aile , Fantastik , Komedi
Yönetmen: McG
Yapımı: 2023 - ABD

Bir astrolog yanlışlıkla Walker'ların hepsinin birbirlerinin vücunda uyanmasına neden olduğunda her biri kendi hayat sorunlarına uyum sağlayabilecek midir?

3. Leo

Leo (Adam Sandler) adında 74 yaşındaki bir kertenkele ve onun kaplumbağa arkadaşı (Bill Burr), yıllardır yaşadıkları Florida'daki bir okul sınıfının teraryumundan kaçmaya karar verir.

4. Ölümlü Dünya

Orijinal İsmi: Ölümlü Dünya

Süre: 106dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: Ali Atay
Yapımı: 2018 - Türkiye

Uzun yıllardır Haydarpaşa Garı'nda Anadolu Tat Lokantası'nı işleten 8 kişilik Mermer Ailesi, dışarıdan bakıldığında işinde gücünde, sıradan bir esnaf ailesi gibi görünmektedir. Ancak bu ailenin sakladığı büyük bir sır vardır. Aile üyeleri kiralık katillerden oluşmaktadır ve dünya çapındaki bir örgüt için çalışmaktadırlar. Ancak yaptıkları bazı hatalar sonrasında deşifre olup açığa çıkarlar. Bu noktadan sonra peşlerine düşen örgütten kaçmak dışında bir seçenekleri kalmayacaktır. İlk olarak 26 Ocak 2018'de gösterime giren Ölümlü Dünya, 11 Mayıs'ta yeniden izleyicilerle buluştu.

5. Pompeii

Öykü milattan sonra 79 yılında geçiyor. Küçük yaşta köle edilmiş, ancak sonra yeteneği ve cesaretiyle gladyatör olmuş olan Kelt kökenli Milo (Kit Harrington), bir köle taciri tarafından satın alınıp Roma'dan Pompeii'ye götürülür. Yolda karşılaştıkları bir kafile, şehrin yöneticisinin kızı Cassia'yı (Emily Browning) taşımaktadır. Burada Milo ile Cassia arasında bir aşk alevlenir. Pompeii'de de gladyatör olarak çarpışan Milo, derken kendini ve hayatının aşkını kurtarmak için zamana karşı yarışırmak zorunda kalır. Çünkü Vezüv Yanardağı patlayıp tüm Pompeii kentini lavdan bir tabakayla örtmek üzeredir..

6. Suç Günlükleri: Ünlü Stilist

Orijinal İsmi: Historia De Un Crimen Mauricio Leal

Süre: 71dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem , Suç
Yapımı: 2023 - Bilinmiyor

Gerçek olaylardan esinlenen bu dram filminde ünlü bir stilistin cansız bedeni, annesininkinin yanında bıçaklanmış bir şekilde bulunur. Genç bir dedektif bu gizemi çözmekle görevlendirilir. Fakat sadece 20 günü vardır.

7. Adalet

Emir, sınır ötesi bir operasyonda kardeşi gibi gördüğü arkadaşının şehit oluşuna şahit olur. Bu travmatik olay sonrası hizmet ettiği özel harekat biriminden ayrılıp gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlar. Fakat işler planladığı gibi gitmez. Yeni hayatındaki dostları vahşiçe katledilir ve Emir'in karanlık geçmişi gün yüzüne çıkar. Sonrasında Emir, adaleti kendi sağlamak için mafyaya karşı mücadele verecektir.

8. Maymunlar Cehennemi: Savaş

Orijinal İsmi: War for the Planet of the Apes

Süre: 140dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram , Savaş
Yönetmen: Matt Reeves
Yapımı: 2017 - ABD

İnsanlar ve maymunlar arasında sürmekte olan savaşta iki taraf da kayıplar vermekle birlikte maymunların durumu daha kötüye gitmeye başlamıştır. Maymunların başındaki Sezar (Andy Serkis), insan güçlerini yöneten acımasız Albay McCullough'a (Woody Harrelson) meydan okuyabilmek için tüm cesaretini toplamak zorundadır. Bu savaş, dünyanın geleceği için belirleyici olmaya gebedir.

9. Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti

Orijinal İsmi: Dawn of the Planet of the Apes

Süre: 130dk
Yönetmen: Matt Reeves
Senarist: Mark Bomback
Yapımı: 2014 - ABD

Caesar ve arkadaşları San Francisco'da çok büyük bir panik yaratmışlardır. Ayrıca ALZ-113 virüsünü yavaş yavaş tüm dünyaya yayılmaktadır. Serinin ikinci filminde Maymunları Cehenneminin şafağına tanık  olacağız. Virüsten kurtulan insanlar ve Caesar öncülüğündeki maymunlar, kaos ve ölümün hakim olduğu dünyada hayatta kalmaya çalışacaklar.

10. Şarkını Söyle 2

Orijinal İsmi: Sing 2

Süre: 110dk
Yönetmen: Garth Jennings
Senarist: Garth Jennings
Yapımı: 2021 - ABD

Buster, NewMoon Tiyatrosu’nu ulaştırıdığı büyük başarıdan sonra yeni hedefi Crystal Tower Tiyatrosu olur. Buster burada yeni bir gösteri sergilemek istese de kurt Jimmy Crystal tarafından yönetilen bu tiyatronun ofislerine adım atmak öyle kolay değildir. Bu sebeple Buster ile ekibi Crystal Entertainment’a gizlice girer. Bu sırada Gunter hayata geçirmesi çok zor bir fikirle gelir ve dünyaca ünlü rock yıldızı Clay Calloway'in da şovda yer alacağı vaadinde bulunur. Buster, bu önemli gösteride kendilerine eşlik etmesi için Clay’i aramaya koyulur.