Puhu TV'de İzleyebileceğiniz En İyi Yabancı Diziler!

Puhu TV'de izleyebileceğiniz harika 3 diziyi listeledik!

Puhu TV, dijital yayın platformları arasında kendine özgü bir konum edinmiş, özellikle ücretsiz içerik sunma politikasıyla dikkat çeken bir platform. Reklamlı hizmet modeli sayesinde, seyircilere bir ücret talep etmeden birçok başarılı yapımı sunarak geniş bir izleyici kitlesiyle buluşmayı başarıyor. Biz de bu listede sizler için Puhu TV'de keyifle izleyebileceğiniz yabancı dizileri listeledik. 

Keyifli seyirler!

1. Broadchurch

Orijinal İsmi: Broadchurch

Tür: Dram , Gizem , Suç
Yönetmen: James Strong , Euros Lyn
Yapımı: 2013 - İngiltere

Broadchurch, olaylardan uzak olan sakin bir sahil kasabasıdır. Fakat bir gün, kasabalı ailelerden olan Latimer’ların 11 yaşındaki oğlu Danny, kumsalda ölü bulunur. Bu durum, küçük Danny’nin ailesi başta olmak üzere çevredeki tüm insanları altüst etmiştir. Bu şüpheli cinayeti araştırmak adına da, buraya yeni gelen Dedektif Alec Hardy ve onun doğma büyüme Broadchurch’lı yardımcısı Ellie Miller, iş başına koyulurlar. İkilinin keşfettikleri şeyler, hiç de hoşlarına gitmeyecektir. 

2. My Brilliant Friend

Orijinal İsmi: My Brilliant Friend

Süre: 52dk
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - ABD , Belçika , İtalya

Elena Greco’nun hayatındaki en iyi ve en önemli arkadaşı Lila hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolduktan sonra bilgisayarını açar ve kendi hikâyelerini yazmaya başlar. 1950’lerde okulda başlayan arkadaşlıklarından yazmaya başlayan Elena, bütün hikâyeyi yazarken Lila’nın kaybolması ile ilgili bir ipucu aramaktadır. Lila, Elena’nın hem en iyi arkadaşı olmuştur hem de en büyük düşmanı…

3. Two Weeks to Live

Orijinal İsmi: Two Weeks to Live

Süre: 30dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: Al Campbell
Senarist: Gaby Hull
Yapımı: 2020 - İngiltere

Hayatının çoğunu aşırı korumacı annesi Tina’nın yanında geçiren Kim, dünyadan tamamen izole bir hayat yaşamaktadır.

Kim hayatında ilk defa bir bara gider ve iki kardeşle tanışır. Kardeşler Kim'i nükleer bir patlama gerçekleşeceğine ve herkesin yaşayacak iki haftası kaldığına inandırırlar. 

Sonun yaklaştığına inanan Kim, küçükken gözlerinin önünde babasını öldüren adamı öldürmeye karar verir.