Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (11 - 17 Aralık)

Netflix Türkiye 11 - 17 Aralık 2023 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Dünyayı Ardında Bırak" çekerken onu 2. sırada onu "Underwater" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Dünyayı Ardında Bırak

Orijinal İsmi: Leave the World Behind

Süre: 141dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem
Yönetmen: Sam Esmail
Senarist: Sam Esmail
Yapımı: 2023 - ABD

Amanda (Julia Roberts) ve Clay’in (Ethan Hawke) çocukları (Charlie EvansFarrah Mackenzie) ile beraber gittikleri tatil, kaldıkları evin sahibinin (Mahershala Ali) aniden geri dönmesi ile sekteye uğrar. Beklenmedik anda gelen orta yaşlı ev sahipleri, şehirdeki eşi benzeri görülmemiş bir elektrik kesintisi nedeniyle yazlık evlerine geri dönmüştür. İnternet, televizyon, radyo ve telefonların çalışmaması nedeniyle kimse ne olduğunu tam olarak bilmiyordur. Garip şekilde aniden gelen ses patlamaları kırsaldaki hayvanların huzurunu kaçırır ve hayvanlar göç etmeye başlar. Bu sırada bir arada olan ailelerin de zihinsel ve fiziksel sağlıkları git gide kötüleşir. Kiracıların zengin ve beyaz, ev sahiplerinin zengin ve siyah oldukları bu evde, ırksal problemler de ortaya çıkacaktır.

2. Underwater

Orijinal İsmi: Underwater

Süre: 95dk
Yönetmen: William Eubank
Yapımı: 2020 - ABD

Yıkıcı bir  deprem sonrasında hayatta kalabilmek için tehlikeli bir yolculuğa çıkmaktan başka seçenekleri kalmayan bir sualtı bilim ekibinin çevresinde gelişiyor.

3. Evlen Benimle

Orijinal İsmi: Marry Me

Süre: 112dk
Yönetmen: Kat Coiro
Yapımı: 2022 - ABD , Çin

Büyük müzik yıldızları Kat Valdez (Jennifer Lopez) ve Bastian (Maluma), küresel bir hayran kitlesi önünde evlenmeye hazırlanıyorlardır. Ancak Kat, yemininden saniyeler önce Bastian'ın sadakatsiz olduğunu öğrendiğinde, onun yerine kalabalığın içinde bir yabancı olan Charlie (Owen Wilson) ile evlenmeye karar verir. Bunun amacı ise ne gibi olasılıkların yüzeye çıktığını görmek istemesidir. Fakat çıkılan bu yolda hiçbir şeyin kazara olmadığını keşfedecektir.

4. İstanbul İçin Son Çağrı

Mehmet (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Serin (Beren Saat) İstanbul'daki hayatlarından uzakta, New York'ta havaalanında tesadüf eseri karşılaşır. Bu karşılaşmanın akabinde, onları heyecan ve tutku dolu bir macera beklemektedir.

5. Ölümlü Dünya

Orijinal İsmi: Ölümlü Dünya

Süre: 106dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: Ali Atay
Yapımı: 2018 - Türkiye

Uzun yıllardır Haydarpaşa Garı'nda Anadolu Tat Lokantası'nı işleten 8 kişilik Mermer Ailesi, dışarıdan bakıldığında işinde gücünde, sıradan bir esnaf ailesi gibi görünmektedir. Ancak bu ailenin sakladığı büyük bir sır vardır. Aile üyeleri kiralık katillerden oluşmaktadır ve dünya çapındaki bir örgüt için çalışmaktadırlar. Ancak yaptıkları bazı hatalar sonrasında deşifre olup açığa çıkarlar. Bu noktadan sonra peşlerine düşen örgütten kaçmak dışında bir seçenekleri kalmayacaktır. 

6. Hızlı ve Öfkeli 8

Orijinal İsmi: The Fate of the Furious

Süre: 136dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: F. Gary Gray
Yapımı: 2017 - ABD

Yıllardır birlikte çalışan, adeta aile gibi olan ekibin beyni Dominic Toretto (Vin Diesel), eşi Letty (Michelle Rodriguez) ile balayındayken gizemli Cipher'ın (Charlize Theron) saflarına katılarak en yakınındaki insanlara ihanet etmiştir. Cipher tam bir teknoloji dehasıdır ve gerçek bir kaos çıkarabilmek için Dom'u da yanına çekmiştir. Bu olayın şokunu atlatmaya çalışan ekip, Cipher ve Dom'u durdurabilmek için eski düşmanları Deckard Shaw'un (Jason Statham) da yardımına ihtiyaç duyacaktır. 

7. Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu

Orijinal İsmi: Chicken Run 2

Süre: 101dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Sam Fell
Yapımı: 2023 - İngiltere

Ginger, Tweedy'nin çiftliğinden ölüme meydan okuyarak kaçmayı başardıktan sonra, nihayet aradığı huzur dolu adayı bulur. Bu adada, sürünün tüm bireyleri için insan dünyasının tehlikelerinden uzak bir sığınak olmuştur. Rocky ile birlikte, küçük kızları Molly'ye de sahip olan Ginger, artık mutluluğu yakalamıştır. Ancak anakarada, tavuk türü yeni ve korkunç bir tehlike ile karşı karşıyadır. Bu kritik durumu görmezden gelemeyen Ginger ve ekibi, özgürlüklerini riske atarak harekete geçmeye karar verir!

8. Proud Mary

Orijinal İsmi: Proud Mary

Süre: 88dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Babak Najafi
Senarist: Christian Swegal
Yapımı: 2018 - ABD

Mary (Taraji P. Henson), Boston’da ünlü bir organize suç çetesi için çalışan paralı bir suikastçidir. Bir gün görevi gereği çalıştığı suç çetesinin düşmanı olan bir uyuşturucu çetesinin patronunu öldürür ancak patronun Danny (Jahi Di'Allo Winston) adında küçük bir oğlu olduğunu öğrenir. Oğlanın öksüz kalmasına sebep olduğu için vicdan azabı duyar ve 1 yıl sonra Danny’i sokaklarda bulur. Mary, Danny’i yaşadığı tehlikeli hayattan çekip çıkaracak ve işi gücü bırakıp kendini ona “yeni bir başlangıç” sağlamaya çalışırken bulacaktır.

9. Şimdi İşler Karıştı

Orijinal İsmi: Family Switch

Süre: 105dk
Tür: Aile , Fantastik , Komedi
Yönetmen: McG
Yapımı: 2023 - ABD

Bir astrolog yanlışlıkla Walker'ların hepsinin birbirlerinin vücunda uyanmasına neden olduğunda her biri kendi hayat sorunlarına uyum sağlayabilecek midir?

10. Leo

Leo (Adam Sandler) adında 74 yaşındaki bir kertenkele ve onun kaplumbağa arkadaşı (Bill Burr), yıllardır yaşadıkları Florida'daki bir okul sınıfının teraryumundan kaçmaya karar verir.