"Yıldızlar Bana Uzak" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

31 Aralık 2023 akşamı ATV'de başlayan, başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı'nın bulunduğu dizi "Yıldızlar Bana Uzak"a gelin yakından bakalım! 

"Yıldızlar Bana Uzak", 21 Ocak Pazar akşamı 4. bölümü ile final yaptı. Fakat başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olan bu dizinin ekibine sizlerle birlikte göz atmak istedik!

Yönetmenliğini Bahadır İnce'nin yaptığı dizinin senaristliğini Ercan Uğur üstlendi. Dizi, destansı bir aşkları olan Kadir ve Aslı'nın mutluluğunun Kadir'in Aslı'nın babasının katili olarak hapse girmesi ile gölgelenmesinden sonra gelişenleri anlatıyor.

"Yıldızlar Bana Uzak"ın tüm bölümlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Peki "Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Furkan Andıç

Furkan Andıç
Doğum Tarihi: 4 Nisan 1990

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Kadir Erdem kimdir?

İstanbul'un uzak mahallelerinden birinde doğup büyümüş olan dürüst ve adil biri olan Kadir, ailesine her zaman sahip çıkar. En büyük hayali Aslı ile mutlu ve huzurlu bir yuva kurmaktı. Fakat üzerine bir suç atılması Kadir'i değiştirir. Artık en büyük amacı, hayatından çalınan yılların sorumlusu Varnalılardan intikam almaktır.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Kadir'i Furkan Andıç kimdir?

Furkan Andıç, İstanbul doğumlu oyuncu. Liseden mezun olduktan sonra Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesinde hazırlık ve dil eğitimi aldıktan sonra ekonomi okumaya başladı fakat eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. 2011 yılında yer aldığı "Umutsuz Ev Kadınları"nda canlandırdığı Levent karakteri ile tanınmaya başladı.

2. Burcu Kıratlı

Burcu Kıratlı
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1989

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Aslı Cansever kimdir?

Kadir ile aynı mahallede doğsa da Varnalıların malikânesinde büyüdü. Başarılı bir eğitim hayatı olan zeki, cesur ve güçlü biri. Küçük yaşta annesini kaybettiği için ağabeyi ve babasına çok düşkün. Bütün olanlara rağmen Kadir'e duyduğu aşk onun tek umudu. Fakat babası bir cinayete kurban gidince bütün hayatı alt üst olur.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Aslı'sı Burcu Kıratlı kimdir?

Burcu Kıratlı, İstanbul doğumlu oyuncu. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'nden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi aldı ve burada 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak yer aldı.

3. Gürkan Uygun

Gürkan Uygun
Doğum Tarihi: 27 Mayıs 1974

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Yahya Aldemir kimdir?

İstanbul'un eski kabadayılarından olan Yahya, Orhan Varnalı'nın aksine acımasızlığıyla değil vicdanıyla bilinir. Güç için her yolun mübah olduğunu düşünmez. Dürüst, namuslu ve sözünün eri biri. Kadir'i oğlu gibi sever, Varnılardan onun kadar nefret eder.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Yahya'sı Gürkan Uygun kimdir?

Gürkan Uygun, İzmit doğumlu oyuncu. En iyi "Kurtlar Vadisi" serisinde 9 yıl boyunca canlandırdığı Memati Baş karakteri ile tanınır. Gürcü asıllı olan Uygun, babasının berberlik için çalışmaya gittiği İzmit'te dünyaya geldi. Lise yıllarında tiyatro ile ilgilenmeye başladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda okumaya başladı ve Dormen Tiyatrosu'nda eğitim aldı. 2008 yılında Şebnem Ceylan ile evlendi.

4. Murat Daltaban

Murat Daltaban
Doğum Tarihi: 5 Mayıs 1966

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Orhan Varnalı kimdir?

İstanbul'un güçlü iş adamlarından olan Orhan, gücünü kirli yollarla kazandı. Kararlı ve acımasız biri. Sahip olduğu gücü korumak için her şeyi yapabilir. Yahya Aldemir ile karşı karşıya gelince önünde kazanması gereken son bir savaş olduğunu anlar. En büyük zaafı oğlu Han.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Orhan'ı Murat Daltaban kimdir?

Murat Daltaban, Ankara'da doğdu. "Salkım Hanım’ın Taneleri" ve "Hırsız Polis" dizisindeki rolleriyle tanındı.ODTÜ Maden Mühendisliği Bölümü'nü yarıda bırakıp Ankara Üniversitesi D.T.C.F. Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı'nda okudu. "Suratına tiyatro" akımı oyunlarını Türkçe olarak ilk kez sergileyen DOT'un kurucularındandır.

5. Rami Narin

Rami Narin

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Han Varnalı kimdir?

Varnalı ailesinin varisi. İstediği her şeye sahip olmaya alışkın, kibirli ve hırslı biri. Aslı'ya deliler gibi duyduğu aşk için her şeyi yapabilir. Ona göre yaşadığı dünyayı gerçek kılan tek şey Aslı.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Han'ı Rami Narin kimdir?

Rami Narin, 1990 yılı Hatay doğumlu oyuncu. Özel Zengi Koleji'nin ardından İstanbul Beykent Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamıştır. Ezra, Ağlama Anne, Benim Adım Melek ve Ada Masalı gibi yapımlarda yer almıştır.

6. Elifcan Ongurlar

Elifcan Ongurlar
Doğum Tarihi: 7 Haziran 1993

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Doğa Aldemir kimdir?

Yahya Aldemir'in kızı Doğa, hep bir sonraki adımını dikkatle hesaplayan dişli bir avukat. İnce ince işlediği yolda en büyük hesabını henüz görmedi.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Doğa'sı Elifcan Ongurlar kimdir?

Elifcan Ongurlar, İzmir doğumlu oyuncu.  Beykent Üniversitesi'ni bitiren Ongurlar, ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında "Ateşin Düştüğü Yer" filminde canlandırdığı Ayşe karakteri ile yaşadı. Son yıllarda "Kadınlara Mahsus" filminde ve "Yıldızlar Bana Uzak" dizisinde oynadı.

7. Evrim Doğan

Evrim Doğan
Doğum Tarihi: 5 Eylül 1977

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Melike Varnalı kimdir?

Orhan Varnalı'nın kardeşi olan Melike, Varnalı ailesi bir arada kalsın diye uğraşır. Güçlü ve cesur olmasının yanında pek çok sır saklar.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Melike'si Evrim Doğan kimdir?

Evrim Doğan, Ankara doğumlu oyuncu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nü bitirdikten sonra ilk oyunculuk deneyimini 2004 yılında Show TV'de yayımlanmaya başlayan "Cennet Mahallesi" dizisinde "Pelin" karakterini canlandırarak yaşadı.

8. İnanç Konukçu

İnanç Konukçu
Doğum Tarihi: 10 Kasım 1985

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Murat kimdir?

Kadir'in en yakın arkadaşı olan Murat; dürüst, heyecanlı ve esprili biri. Ne olursa olsun her zaman Kadir'in yanında.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Murat'ı İnanç Konukçu kimdir?

Dağıstan İnanç Konukçu, Ankara doğumlu oyuncu. Aslen Diyarbakırlıdır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde eğitim gördü. "Behzat Ç." serisinde "Hayalet" karakterini canlandırdı.

9. Goncagül Sunar

Goncagül Sunar
Doğum Tarihi: 17 Eylül 1970

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Sırma Erdem kimdir?

Kadir'in annesi olan Sırma, oğluna çok düşkün. Evliliğinin ilk yıllarında yaşadığı felaket hayatında bir kırılma noktası oldu.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Sırma'sı Goncagül Sunar kimdir?

Goncagül Sunar, İstanbul doğumlu oyuncu ve müzisyen. Sanat hayatına 1991 yılında Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları topluluğu ile başlamıştır. "Asmalı Konak", "Çemberimde Gül Oya" ve "Mahallenin Muhtarları" dizileriyle tanınmıştır. Marsel Zalma ile evlidir.

10. Yaprak Medine

Yaprak Medine
Doğum Tarihi: 8 Temmuz 1996

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Kumru Cansever kimdir?

Aslı'nın çok sevdiği kardeşi Kumru'nun çocukluğu zorlu geçti. Çılgın bir yapıya sahip olan Kumru, ablasını her zaman destekler.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Kumru'su Yaprak Medine kimdir?

Yaprak Medine, İstanbul doğumlu oyuncu. "Menajerimi Ara" dizisinde Beren karakterini canlandırdı. 2023 yılında "Yıldızlar Bana Uzak" dizisinde Kumru Cansever karakterini canlandırmaya başladı.

11. Baran Can Eraslan

Baran Can Eraslan
Doğum Tarihi: 18 Haziran 1990

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Samet Aldemir kimdir?

Yahya Aldemir'in oğlu olan Samet, idealist ve dinamik bir gençken yaşadığı korkunç olay sonrası hayata küser. Tek amacı bütün bunların sorumlusu olan Han'dan intikam almak.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Samet'i Baran Can Eraslan kimdir?

Baran Can Eraslan, İzmir doğumlu oyuncu. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü mezunudur. Yılanların Öcü'ndeki Ahmet karakteri ile başlayan dizi kariyeri sırasıyla Hayat Şarkısı, Gülizar, Günlerin Ardından, Dengi Dengine, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı ile devam etti.

12. Önder Selen

Önder Selen

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Halil Abi kimdir?

Kadir ve Murat'ın çok sevdiği Halil Abi, saf görünse de hayattan dersini almış biri. Derdi olan kendini onun yanında bulur.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Halil Abi'si Önder Selen kimdir?

Önder Selen, oyuncu, sunucu, yapımcı ve müzik direktörü. Toronto Üniversitesi Sinema Bölümü'nü bitirdi. "Şahsiyet" dizisinde Mümtaz, "Kuzgun" dizisinde mafya lideri Behram Adıvar'ı canlandırdı. "Testmen", "Tek Başıma", "Yaparsam Ne Olur" isimli televizyon programlarını sundu.

13. Ela Yörüklü

Ela Yörüklü

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisi Zuhal kimdir?

Aslı'nın asistanı olarak başlayıp en yakın arkadaşı hâline geldi. Aslı'nın dertleşebildiği tek kişi.

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin Zuhal'i Ela Yörüklü kimdir?

Ela Yörüklü, 1998 yılı Bursa doğumlu oyuncu. Akademi 35 Buçuk'tta ve  Altan Gördüm Akademi'de oyunculuk eğitimi aldı. 2017 Best Model Of Turkey ikincisi oldu. 2018 de Miss World’e katılmış ve Türkiye’yi temsil etti. İlk oyunculuk deneyimini 2018’de TRT 1’de yayımlanan "Kalk Gidelim" dizisinde yaşadı.