Mutlaka İzlemeniz Gereken Jeremy Allen White Filmleri

17 Şubat 1991 doğumlu başarılı oyuncu Jeremy Allen White, bugün 33 yaşına giriyor!

"Shameless" dizisinde canlandırdığı "Lip" Gallagher karakteri ile tanınmaya başlayan White, 2022 yapımı "The Bear" ile tüm dünyada tanınmaya başladı. Bu dizideki performansıyla bir Altın Küre ve iki Altın Küre kazandı. Oyuncu Addison Timlin ile 2019-2023 yılları arası süren evliliğinden iki çocuğu oldu.

İşte Jeremy Allen White'ın en beğendiğimiz filmleri!

1. Fremont

Orijinal İsmi: Fremont

Süre: 92dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Babak Jalali
Senarist: Babak Jalali
Yapımı: 2023 - ABD

Donya, göçmenlerle birlikte aynı binada yaşayan yalnız bir kadındır ve hayatı monoton bir düzen içinde sürdürmektedir. Ancak Donya'nın hayatı, bir Çin işi fal kurabiyesi üretim fabrikasında kendisine fal yazma teklifi geldiğinde kökten değişir. Beklenmedik bir aydınlanma anı yaşayan Donya, dünyaya kurabiyelerin içine gizli mesajlar yerleştirme kararı alır. Bu sıradışı fikir, hem kendi hayatını hem de etrafındaki insanların hayatlarını dönüştürmeye başlar.

2. Afterschool

Orijinal İsmi: Afterschool

Süre: 107dk
Tür: Dram
Yönetmen: Antonio Campos
Senarist: Antonio Campos
Yapımı: 2008 - ABD , Meksika

Robert, Amerika’nın Doğu yakasının seçkin liselerinden birinde okumaktadır. Çekingen ve içine kapanıktır; zamanının büyük çoğunluğunu nette porno sitelerinde gezinerek ve “gerçek gibi görünen şeylerin” kliplerini izleyerek geçirir. Bir gün ortalıkta dolanırken kazara iki genç sınıf arkadaşının trajik ölümüne kamerasıyla tanıklık eder. Okul yönetimi, öğrencilerin bu olayın şokunu atlatmalarını hızlandırmak amacıyla, ölen iki kızın anısına bir video hazırlanmasını uygun görür. Ancak bu görev hem öğrencileri hem de öğretmenleri huzursuz ve paranoyak bir ruh haline iter.

3. Demir Pençe

Orijinal İsmi: The Iron Claw

Süre: 132dk
Tür: Dram , Tarih
Yönetmen: Sean Durkin
Senarist: Sean Durkin
Yapımı: 2023 - ABD , İngiltere

Gerçek hikayesi anlatılan, 1980'lerin başlarında yoğun rekabetin yaşandığı profesyonel güreş dünyasında tarihe geçen ayrılmaz Von Erich kardeşlerinin öyküsü.

4. Mafyayı Soy

Orijinal İsmi: Rob the Mob

Süre: 104dk
Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Raymond De Felitta
Yapımı: 2014 - ABD

1991 yılının New York'unda geçen olayda, mafyanın sosyal bir kulübünü soymaya çalışan bir çiftin yaşadıkları olay anlatılmaktadır.

5. Twelve

Orijinal İsmi: Twelve

Süre: 93dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: Joel Schumacher
Yapımı: 2010 - ABD , Fransa

Bir uyuşturucu satıcısı olan Mike'ın iyi giden yaşamı, kuzenin ölümü ile sarsılır. Bir cinayete kurban gittiği düşünülen kuzeninin katili olarak Mike'ın en yakın arkadaşı tutuklanır.