"Korkma Ben Yanındayım" Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

9 Mart 2024 akşamı NOW TV'de başlayan ve başrollerinde Berfin Nilsu AktaşŞevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu'nun bulunduğu dizi "Korkma Ben Yanındayım"a gelin yakından bakalım! 

Senaryosunu Erkan Birgören'ün kaleme aldığı ve yönetmenliğini Merve Çolak'ın üstlendiği dizi, ailesinin gözbebeği olan İnci'nin liseden sınıf arkadaşından hamile kalınca tamamen yön değiştiren hayatını konu alıyor.

"Korkma Ben Yanındayım" her cumartesi 20.00'de NOW TV'de!

Peki "Korkma Ben Yanındayım"  dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Berfin Nilsu Aktaş

Berfin Nilsu Aktaş
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1998

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi İnci kimdir?

İnci, Seher ve Selo’nun kızı. En büyük hayali tıp okumak olan İnci, okuldaki arkadaşı Mert'ten hamile kalınca hayatı tamamen değişir.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin İnci'si Berfin Nilsu Aktaş kimdir?

Nilsu Berfin Aktaş, 17 Ağustos 1998'de Ankara'da doğdu. "Yetenek Evi Sanat Akademisi"nden başarıyla mezun oldu. 2018 yılında "Geleceğin Starı" yarışmasıyla geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı. Oyunculuk kariyerine 2019'da "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisinde başrolde yer alarak büyük bir çıkış yaptı. Ardından 2021'de "Benim Hayatım" dizisinde de başarıyla rol aldı. Show TV'de yayınlanan "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisindeki başarılı performansı ile adından söz ettirdi ve 4 Aralık 2022'de Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödüle layık görüldü. Son olarak "Yaz Şarkısı" dizisinde rol aldı.

2. Şevket Çoruh

Şevket Çoruh
Doğum Tarihi: 30 Haziran 1973

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi Selo kimdir?

Seher'in eşi, İnci'nin babası olan Selo, belediyede çöpçü olarak çalışır. İyi kalpli biri.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin Selo'su Şevket Çoruh kimdir? 

Şevket Çoruh, İstanbul doğumlu oyuncu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. 1993-2004 yılları arasında oyuncu Günay Karacaoğlu ile evli kaldı. 2018 yılından beri Özge Turna ile evli. Gülenay Çoruh ve Turna Çoruh isimli iki çocuğu var. 1989 yılından beri çeşitli tiyatro oyunlarında rol alıyor. Yılan Hikayesi ve Affet Bizi Hocam gibi pek çok başarılı TV dizisinde rol alan Şevket Çoruh, Sultan Makamı dizisinde Sultan rolünde oynadı. Şevket Çoruh, İnşaat filmindeki Sudi rolüyle ilk sinema oyunculuğu deneyimini yaşadı. 2006-2022 yılları arasında Arka Sokaklar dizisinde polis memuru Mesur Güneri karakterini canlandırdı. 2017 yılında Baba Sahne adını verdiği tiyatroyu açtı. Tiyatro bünyesinde Bir Baba Hamlet oyununda sahneyi Murat Akkoyunlu ile paylaştı.

3. Günay Karacaoğlu

Günay Karacaoğlu
Doğum Tarihi: 13 Mart 1971

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi Seher kimdir?

İnci'nin annesi ve Selo'nun eşi olan Seher, aynı zamanda İnci'nin okulunda temizlikçilik yapıyor.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin Seher'i Günay Karacaoğlu kimdir?

Günay Karacaoğlu, Kayseri doğumlu oyuncu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatroya başladı. Yarım Elma, Hayat Bilgisi, Yeditepe İstanbul, Aşkım Aşkım gibi dizilerde yer alan oyuncu, Kahpe Bizans, İnşaat, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Abuzer Kadayıf filmlerinde de rol aldı. İlk evliliğini oyuncu Şevket Çoruh ile yapan sanatçının 1997 doğumlu Gülenay Çoruh adlı bir kızı vardır. İkinci evliliğini 2008-2010 yılları arasında Cengiz Çağatay ile gerçekleştirdi. 2022 yılında Saadettin Eskiçorapçı ile evlendi.

4. Eren Ören

Eren Ören

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi Mert Ulusöz kimdir?

Ulusöz ailesinin oğlu olan Mert, babasının özel okulunda okur. Okulun yakışıklı, zengin ve popüler çocuğu olan Mert, İnci'ye aşık. Fakat mükemmel hayatının seyri, İnci'nin hamile kalması ile değişecek.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin Mert'i Eren Ören kimdir?

Eren Ören, 1998 yılı İstanbul doğumlu oyuncu, sosyal medya fenomeni ve seslendirmen. Bahçeşehir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde okudu. 2021 yılında Kırmızı Oda dizisi ile oyunculuğa adım attı. "Korkma Ben Yanındayım", "Üç Kız Kardeş" ve "Kardeşlerim" dizilerinde de yer aldı.

5. Doğaç Yıldız

Doğaç Yıldız
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1991

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi Tufan kimdir?

İnci'nin ağabeyi Tufan bir şarkıcı olmanın hayalini kurar. Ailesi hayallerini desteklemeyince çok kırılsa da konu ailesi olunca kaplan kesilir.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin Tufan'ı Doğaç Yıldız kimdir?

Doğaç Yıldız, İstanbul doğumlu oyuncu. 1998 yapımı "Babamı Hırsızlar Çaldı" filmi ile oyunculuğa başlayan Yıldız, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. sonrasında birçok TV dizisinde oynadı. "Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan"da Şehzade Kasım'ı canlandırdı.

6. Murat Aygen

Murat Aygen
Doğum Tarihi: 29 Ekim 1971

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi Turgut kimdir?

Aylin ile evli olan Turgut, Mert'in babası ve Ulusöz Koleji'nin sahibi ve müdürü. Eğitim alanında vizyonu kuvvetli biri.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin Turgut'u Murat Aygen kimdir?

Murat Aygen ya da doğum adıyla Murat Ağlatçı, Diyarbakır doğumlu oyuncu. Mimar Sinan Üniversitesi'ni bitirdi. "Medcezir" dizisi ile ismini duyurdu. 2010 yılında Nihan Aslı Elmas ile evlendi. Nil Aygen isimli bir çocuğu var. 

7. Didem Balçın

Didem Balçın
Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1982

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi Aylin kimdir?

Turgut'un eşi ve Mert'in annesi olan Aylin, bütün hayatını oğlu ve eşi arasında denge kurmakla geçiriyor.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin Aylin'i Didem Balçın kimdir?

Didem Balçın, Ankara doğumlu oyuncu. 2003 yılında Ankara Üniversitesi'nin D.T.C.F. Tiyatro-Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. 2020 yılında Can Aydın ile evlendi. Son yıllarda "Mükemmel Aile", "Sırrını Biliyorum" ve "Korkma Ben Yanındayım" yapımlarında yer aldı.

8. Durukan Çelikkaya

Durukan Çelikkaya
Doğum Tarihi: 1 Aralık 1999

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi Cihan kimdir?

Ulusöz ailesinin en küçüğü olan Cihan, ağabeyi Mert ile iyi anlaşır fakat babası Turgut ile pek iyi geçinemez. Babası tarafından sürekli eleştirilir.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin Cihan'ı Durukan Çelikkaya kimdir?

Durukan Çelikkaya, İstanbul doğumlu oyuncu. Henüz bir çocukken 2011 yılında yer aldığı "Dedemin İnsanları" filmiyle tanınmaya başladı. Son yıllarda "Tozlu Yaka", "Kurt Seyit ve Şura" ve "Ya Çok Seversen" yapımlarında bulundu.

9. Erdem Kaynarca

Erdem Kaynarca
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1992

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi Mustafa kimdir?

İnci'yle aynı mahallede yaşayan Mustafa, İnci'ye takıntılı şekilde aşık. Mahallede esnaf olmak ister.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin Mustafa'sı Erdem Kaynarca kimdir?

Erdem Kaynarca, İstanbul doğumlu oyuncu. 2016 yılında Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. 2018 yılında "Tato / Baba" oyunu ile 23. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri'nde Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

10. Serhat Özcan

Serhat Özcan
Doğum Tarihi: 8 Ağustos 1961

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi Nihat kimdir?

Mustafa'nın babası ve Tülin'in eşi olan Nihat, komşusu Selo ile iyi arkadaş. Gururlu bir adam.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin Nihat'ı Serhat Özcan kimdir?

Tam adıyla Serhat Süha Özcan, Sinop doğumlu oyuncu, Sinop'un Durağan ilçesinde dünyaya geldi. "Bir Demet Tiyatro"da canlandırdığı Tirbüşon karakteri ile tanınmaya başladı. Aynı zamanda oyuncu Reha Özcan'ın ağabeyi. 1988-1995 yılları arasında İlknur Özgenel ile evli kaldı. 2022 yılında Deniz İpek ile evlendi. Bir çocuğu var.