“House of the Dragon” Dizisinden Türkçe Altyazılı Fragman ve Resmi Afiş!

23.05.2024 11:05

“House of the Dragon” dizisinin merakla beklenen ikinci sezonundan Türkçe altyazılı resmi fragman ve afiş yayınlandı!

İlk sezonu ile büyük beğeni toplayan “House of the Dragon” dizisinin ikinci sezonu içi geri sayım başladı. Dizinin Türkiye’deki yayın haklarına sahip olan BluTV, 16 Haziran’da izleyici ile buluşacak olan dizinin yeni sezonundan Türkçe altyazılı resmi fragman ve afiş paylaştı.

Dizi, 17 Haziran’da ABD yayınının hemen ardından BluTV’de izleyiciler ile buşulacak. 

George R.R. Martin'in “Ateş ve Kan” adlı romanından uyarlanan “House of The Dragon” dizisinin yeni sezonu afişinde Rhaenyra Targaryen ile Alicent Hightower’ın karşı karşıya geldiğini görüyoruz.

Birinci sezon finalinin ardından, Aemond'un Rhaenyra'nın oğlu Lucerys'i ve ejderhasını öldürdüğü olay sonrasında, Westeros'ta savaş kaçınılmaz hale geliyor. Siyahlar ve yeşiller, kanlı ve ateşli bir ölüm savaşında karşı karşıya gelmek üzere güçlerini, ejderhalarını ve yeni müttefiklerini topluyorlar. King's Landing'de genç Kral Aegon, Demir Taht'a olan iddiasını arttırırken, yarı kız kardeşi Rhaenyra, geç babalarından miras kalan haklı mirasını görüyor.

Emma D’Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Ewan Mitchell, Eve Best, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Fabien Frankel ve Tom Glynn-Carney yeni sezonda da rollerini tekrarlamak için diziye geri dönüyor.

Dizide yer alacak yeni yüzler arasında ise Tom Taylor (Lord Cregan Stark), Clinton Liberty (Addam of Hull), Jamie Kenna (Ser Alfred Broome), Kieran Bew (Hugh Hammer), Tom Bennett (Ulf) ve Vincent Regan (Ser Rickard Thorne) bulunuyor. Diğer yeni gelenler ise Abubakar Salim (Alyn of Hull), Gayle Rankin (Alys Rivers), Freddie Fox (Ser Gwayne Hightower) ve Simon Russell Beale (Ser Simon Strong). Oyuncu kadrosunda ayrıca Sonoya Mizuno, Harry Collett, Bethany Antonia, Phia Saban, Jefferson Hall ve Matthew Needham yer alıyor.

  • "House of the Dragon" resmi afiş