Tarantino’nun yeni filminin vizyon tarihi belli oldu!

02.12.2017 10:08
Tarantino’nun yeni filminin vizyon tarihi belli oldu!

Sony Pictures, Hollywood'un aykırı yönetmeni Quentin Tarantino’nun merakla beklenen dokuzuncu filminin 9 Ağustos 2019’da gösterime gireceğini duyurdu. 

Filmin 20 Kasım’da hapishanede hayatını kaybeden ünlü seri katil Charles Manson’ın hikayesini temel alacağı iddia edilmiş, Tarantino ise geçtiğimiz günlerde bunu yalanlayarak senaryoda 1969 yılına odaklandığını belirtmişti. 

Çocukluğundan itibaren bir suç dünyasında büyüyen Charles Manson ve arkadaşları, 1969’da yönetmen Roman Polanski‘nin 8 aylık hamile eşi aktris Sharon Tate‘in de aralarında bulunduğu 9 kişiyi vahşice öldürmekle suçlanmışlardı. Toplam cinayetlerinin sayısı belirlenemese de Manson ve liderliğini yaptığı grubun en az 35 ölümden sorumlu olduğu sanılıyor. 

Filmin vizyon tarihi olan 9 Ağustos 2019’un, oyuncu Sharon Tate’in Manson ailesi tarafından öldürülmesinin 50. yıldönümü olduğu ve Sony’nin gösterim tarihini belirlerken bunu dikkate aldığı belirtiliyor. 

54 yaşındaki yönetmenin dokuzuncu filminin oyuncu kadrosu kesinleşmese de, Tom Cruise, Margot Robbie, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ve Samuel L. Jackson gibi yıldızların isimleri öne çıkıyor.