Tarantino'yla 1960'lara Yolculuk: Once Upon A Time In Hollywood'dan Yeni Set Fotoğrafları Geldi

24.07.2018 18:24
Tarantino'yla 1960'lara Yolculuk: Once Upon A Time In Hollywood'dan Yeni Set Fotoğrafları Geldi

Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio'nun Once Upon A Time In Hollywood setinden yeni görüntüleri ortaya çıktı. Ayrıca sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, Quentin Tarantino'nun yeni filmi için Hollywood'u adeta 60'lı yıllardaki haline geri getirdiği görünüyor.


1969 yılında, hippi yükselişinin yaşandığı Hollywood'da geçen filmde, Western filmlerinin yıldızı Rick Dalton ve dublörü Cliff Booth artık tanımadıkları bir şehirde iş yapmaya çalışmaktadırlar. Dalton'un ünlü komşusu Sharon Tate, Charles Manson ve yandaşlarının işleyeceği korkunç bir suçun kurbanı olurken, Dalton ve Booth'un yolları hiç beklemedikleri bir şekilde bu hikayeyle kesişecektir.

 

Tarantino'nun yeni filminin kadrosunda Burt Reynolds, Scoot McNairy, Timothy Olyphant, Luke Perry, Damian Lewis, Dakota Fanning, Al Pacino, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr, Tim Roth ve Michael Madsen gibi yıldız isimler de yer alıyor. Filmle ilgili geçtiğimiz günlerde meydana gelen bazı polemikler, aynı zamanda Sharon Tate'in ölüm yıl dönümü de olan vizyon tarihinin değişmesine yol açmıştı. Filmin yeni vizyon tarihi 26 Temmuz 2019 olarak belirlendi. Filmin çekilmesine büyük tepki gösteren ve Tarantino'yu "sorumsuz" olarak değerlendiren Tate'in kardeşi Debra Tate ise atılan iyi niyetli adımlara karşılık vererek filmle ilgili iyi dileklerini sundu.