Tarantino'nun Yeni Filmi 'Once Upon A Time In Hollywood' Kadrosuna Yeni İsimler Katıldı

23.08.2018 22:41
Tarantino'nun Yeni Filmi 'Once Upon A Time In Hollywood' Kadrosuna Yeni İsimler Katıldı

İnanması güç ama Quentin Tarantino'nun yeni filmi Once Upon A Time In Hollywood'un kadrosuna hala yeni isimler ekleniyor.


Her ne kadar filmin kadrosu ünlü oyuncularla tıklım tıklım dolsa ve yapım süreci uzun sürüyor olsa da; Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood filminin oyuncuları arasında yeni isimler eklemeyi sürdüyor. Kadroya Altın Küre ödüllü Lena Dunham, Uma Thurman ile Ethan Hawke'ın oyuncu kızları Maya Hawke, Austin Butler ve Lorenza Izzo da katıldı. Yeni oyuncuların karakterleriyle ilgili henüz hiçbir ayrıntı paylaşılmadı ancak söylentilere göre Dunham, Charles Manson'un komün üyelerinden Catherine “Çingene” Share'i canlandıracak. Butler, Charles “Tex” Watson'a, Hawke kurgusal karakter Flower Child'a ve Izzo ise büyüleyici bir İtalyan film yıldızı olan Francesca Capucci'ye hayat veriyor. Oyuncular Tarantino'nun 1969 yılında Los Angeles'ta geçen filminde Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie'yle birlikte yer alacaklar.

 

Hippi yükselişinin yaşandığı yıllarda geçen filmde, Western filmlerinin yıldızı Rick Dalton ve dublörü Cliff Booth artık tanımadıkları bir şehirde iş yapmaya çalışmaktadırlar. Dalton'un ünlü komşusu Sharon Tate, Charles Manson ve yandaşlarının işleyeceği korkunç bir suçun kurbanı olurken, Dalton ve Booth'un yolları hiç beklemedikleri bir şekilde bu hikayeyle kesişecektir. Kadrosunda Burt Reynolds, Scoot McNairy, Timothy Olyphant, Luke Perry, Damian Lewis, Dakota Fanning, Al Pacino, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr, Tim Roth ve Michael Madsen gibi yıldız isimlerin yer aldığı filmin vizyon tarihi 26 Temmuz 2019 olarak belirlendi.