Türk İşi Dondurma’ya Yurt Dışından Mutlu Eden Destek!

20.03.2019 16:30

Yeni Zelandalı aktörden mutlu eden destek! Holywood yıldızı Russell Crowe, vizyonun yeni filmlerinden Türk İşi Dondurma'ya sosyal medya hesabından destek verdi. 

 

1900'lü yıllarda geçimlerini dondurma satarak sağlayan ve Avustralya'da yaşayan iki Türk’ün, 1915 Çanakkale Savaşı’nda cepheye gidişlerini konu alan Türk İşi Dondurma filmine, Holywood’dan sevindirici bir destek geldi! Ali Atay, Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil’in başrollerini paylaştıkları filme ödüllü aktör Russell Crowe sosyal medyadan destek verdi. Crowe, filmin yönetmeni Can Ulkay’ın; "Türk İşi Dondurma, yönetmen monitöründen kareler. Vizyondayız." paylaşımını yeniden paylaştı. 

 

Twitter’da 2 milyon 700 bin civarında takipçisi olan Crowe, yine hikayesi Çanakkale Savaşı’nda geçen, 2014 yılında vizyona girmiş olan Son Umut filminde rol almıştı. Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz ile kamera karşısına geçen Crowe, savaşın ardından Gelibolu’daki savaşta kaybolan üç asker çocuğunu arayan Connor karakterine hayat vermişti.

 

Gerçek bir hikâyeden sinema perdesine uyarlanan filmin yapımını Ayla, Müslüm ve Çiçero gibi yine gerçek hikayeleri izleyenlerle buluşturan Dijital Sanatlar Yapımevi adına Mustafa Uslu yaptı. Filmin müziklerini ise besteci ve piyanist Fahir Atakoğlu gerçekleştirdi. Box Office Türkiye’nin verilerine göre film, ilk 3 gününde 116.559 seyirciyi sinema salonlarına çekerek 1.948.572,46 TL hasılat yaptı.