Game Of Thrones’un Final Sezonunun Ardından Bir de Belgeseli Yayınlanacak!

28.03.2019 17:08
Game Of Thrones’un Final Sezonunun Ardından Bir de Belgeseli Yayınlanacak!

HBO’dan Game of Thrones sevenlerine müjdeli bir haber geldi. 2019'un Mayıs ayında, iki saatlik bir “GoT” belgeseli yayınlanacak!

 

8 sezonluk macerasıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran ve bu sezon macerasını noktalayacak olan Game of Thrones'tan hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Dizinin yayıncısı HBO, iki saatlik bir belgeselin hazırlandığını ve adının "Game of Thrones: The Last Watch" olduğunu duyurdu.

 

26 Mayıs 2019’ta yayınlanması planlanan belgesel, dizinin 8. yani final sezonunun prodüksiyon sürecini, sahne aralarını, yapım ve çekim süreçlerini anlatacak. Belgeselin yönetmenliğini ise Jeanie Finlay üstlendi. Belgesel, dizinin final bölümünden bir hafta sonra yayınlanmış olacak. HBO'nın “bir yapım begeselinden çok daha fazlası” olarak tanımladığı belgeselde, yürütücü yapımcılar David Benioff, Bernadette Caulfield, D.B. Weiss, Martin Mahon ve Rachel Hooper’ın da imzaları yer alıyor.

 

8. sezon afişleri ile izleyicisini heyecanlandıran Game of Thrones’un son 10 bölümü 14 Nisan 2019’dan itibaren izlenebilecek.