“The Hitman's Wife's Bodyguard” ın Kadrosuna Tom Hopper Sürprizi!

30.03.2019 20:30
“The Hitman's Wife's Bodyguard” ın Kadrosuna Tom Hopper Sürprizi!

“Belalı Tanık”ın devam filmi “The Hitman's Wife's Bodyguard” ın kadrosuna, yakışıklı oyuncu Tom Hopper da dahil oldu!

 

2017 yapımı The Hitman's Bodyguard yani Belalı Tanık'ın merakla beklenen devam filmi için hazırlıklar devam ediyor. 176 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde eden başarılı filmin devam film The Hitman's Wife's Bodyguard'ın oyuncu kadrosu için de isimler şekilleniyor. Bir önceki filmin başrolleri Ryan Reynols ve Samuel L. Jackson’un devam ettiği filmde Salma Hayek ve Richard e. Grant de rol almaya devam edecek. 

 

Daha önce isimleri açıklanan Frank Grillo, Morgan Freeman ve Antonio Banderas’ın da kadrosunda olduğu film için sürpriz bir isim daha belirlendi. Merlin dizisinden tanınan, ardından Black Sails ve son olarak Netflix dizisi The Umbrella Academy'de de rol alan başarılı oyuncu Tom Hopper da The Hitman's Wife's Bodyguard'ın kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncunun henüz hangi karaktere hayat vereceği ise belli değil.

 

İkinci filmin hikayesi tam olarak belirli olmasa da, ilk filmden hatırlanacağı üzere ana hikaye, görevleri için Amalfi Sahili’ne giden çift Darius ve Sonia ile, yanlarına koruma olarak çağırdıkları Michael üzerinden ilerliyor. Çekimleri çok yakında başlayacak olan filmin vizyon tarihi ise henüz belirsiz.