Ekranlara Geri Dönen Behzat Ç.’nin Oyuncu Kadrosu Netleşiyor

16.05.2019 11:48
Ekranlara Geri Dönen Behzat Ç.’nin Oyuncu Kadrosu Netleşiyor

6 yıl aradan sonra hayranlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanan “Behzat Ç.”den oyuncu kadrosuna ilişkin haberler gelmeye başladı.


Türk dizi dünyasında bir dönüm noktası olarak görebileceğimiz “Behzat Ç.” sıradışılığıyla dikkatleri üzerine çekip; kendine has bir hayran kitlesi yakalamıştı. Dizinin yeni bölümlerinin tanıtım fragmanında, sadece başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nu görebilmiştik. “Behzat Ç.” devam bölümlerinde dizinin kadrosunun aynı şekilde devam edeceği de konuşulanlar arasındaydı. Son gelen bilgilere göre; Canan Ergüder ve Ege Aydan heyecanla beklenen diziye geri dönüyor. Bu noktada Savcı Esra rolündeki Canan Ergüder’in diziye ne şekilde döneceği de oldukça büyük merak uyandırdı; çünkü dizide karakter şüpheye yer bırakmayacak bir biçimde ölüyordu.

 

Çekimlerine başlanan diziye, daha önceki bölümlerde yer alan Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren de geri dönüyor! Blu TV ekranlarında yer alacak dizinin yayınlanma tarihi ise henüz açıklanmadı.

 

Vosvos’una binip buralardan giden amirimizin, bir gün ucunda kaybolduğu sokağın başında belirmesini heyecanla bekliyoruz.

 

Merakla beklenen dizi "Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi"nin ilk tanıtım videosunu gözünüzden kaçırdıysanız buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.