Tarantino’dan Once Upon a Time in Hollywood Seyircisine Açık Mektup

22.05.2019 14:17
Tarantino’dan Once Upon a Time in Hollywood Seyircisine Açık Mektup

72. Cannes Film Festivali’nde prömiyerini yapan Quentin Tarantino filmi “Once Upon a Time in Hollywood” hakkında ünlü yönetmen bir mektup paylaştı.


Tarantino, paylaşmış olduğu açık mektupta, Cannes seyircisinden, vizyon tarihine 3 ay olan filminden spoiler verilmemesini rica etti. Daha önce iki defa Oscar ödülünü kucaklamış olan ünlü yönetmen, sinemaseverler ile paylaştığı mektubunda şu sözlere yer verdi;

“Ben sinemayı seviyorum. Siz sinemayı seviyorsunuz. Bu bir hikâyeyi ilk kez keşfetmeye uzanan yolculuk. “Once Upon a Time in Hollywood”u festival seyircisi ile paylaşmak için Cannes’da olmaktan çok mutluyum. Oyuncular ve set ekibi orijinal bir şey yaratmak için çok çalıştılar, şimdi sizden tek istediğim filmi daha sonra izleyecek olanların bu deneyimi aynı şekilde yaşamalarına engel olacak herhangi bir şey paylaşmaktan kaçınmanız.”

 

2019’un ve Cannes Film Festivali’nin en çok merak edilen filmlerinden olan “Once Upon a Time in Hollywood”; Western film yıldızı Rick Dalton ve onun uzun dönemli dublörü Cliff Booth’un hikayesini konu alıyor. Film; tanınmadıkları bir yerde çalışmak için çabalayan ikilinin mücadelesine odaklanıyor. Aynı zamanda, Rick Dalton’un ünlü komşusu, Sharon Tate’in, Charles Manson tarikatı tarafından vahşice öldürülmesine de yer veren film; iki konuyu ustaca kesiştiriyor.

 

Merakla beklenen Tarantino filmi “Once Upon a Time in Hollywood” 23 Ağustos’ta vizyondaki yerini alacak.