Once Upon A Time In Hollywood Filminden Retro Temalı Afiş Yayınlandı

12.06.2019 17:50
Once Upon A Time In Hollywood Filminden Retro Temalı Afiş Yayınlandı

Prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yapan ve dört gözle yayına girmesi beklenen Quentin Tarantino filmi Once Upon A Time In Hollywood’a ait retro temalı yeni bir poster yayınlandı.

 

Dünya genelinde 26 Temmuz’da, Türkiye’de ise 23 Ağustos’ta vizyona girecek olan filmin, Cannes Film Festivali’ndeki versiyonuyla mı, yoksa yeni bir kurguyla mı vizyona gireceği hala belirsizliğini koruyor. Çünkü yapılan tahminlere göre Tarantino, yeni bir kurguyla filmin süresini daha da uzatabilir. 

 

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth ve Dakota Fanning gibi isimlerin yer alması sebebiyle yapımcı kadrosu kadar güçlü bir oyuncu kadrosuna da sahip olan filmde, 1969’un Los Angeles’ında Hollywood’ta tutunamayan, Sharon Tate’in kapı komşusu Rick Dalton ile Dalton’ın uzun süredir birlikte çalıştığı dublörü Cliff Booth’un hikâyesi anlatılacak. Konusu sayesinde, 60'lı yılların sonundaki sinema sektörünü ve sektör içerisindeki Sharon Tate, Steve McQueen, Sam Wanamaker, Bruce Lee ve Roman Polanski gibi ikonları görme imkânı yakalayacağız.