Rooney Mara, Audrey Hepburn’ü canlandıracak!

07.01.2022 12:07
Rooney Mara, Audrey Hepburn’ü canlandıracak!

Beni Adınla Çağır” filminin yönetmeni Luca Guadagnino’nun çekeceği yapımda Rooney Mara, Audrey Hepburn’ü canlandıracak. 

“Beni Adınla Çağır” filmiyle Oscar adaylığı kazanan yönetmeni Luca Guadagnino’ Audrey Hepburn hakkında bir proje üstünde çalışıyor. Filmde efsanevi oyuncuya hayat verecek isimse Rooney Mara. Olay örgüsü ayrıntıları gizli tutulan filmin senaristi Michael Mitnick.

Hepburn, "Tiffany'de Kahvaltı", "My Fair Lady", "Charade" ve "Sabrina" gibi klasiklerdeki performanslarıyla sinema tarihinde unutulmaz bir isim. Hepburn, 40 yıllık kariyeri boyunca, Emmy, Oscar, Tony ve Grammy ödüllerini kazanarak EGOT statüsüne ulaştı. Aynı zamanda Afrika, Güney Amerika ve Asya'daki çocuklara yardım etmek için UNICEF ile birlikte çalışan ve 1992'de Başkanlık Özgürlük Madalyası'nı aldı. 

Mara, 2011'de "Ejderha Dövmeli Kız" ve 2015'te "Carol" filmlerindeki performansıyla iki kez Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. En son Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette ve Willem Dafoe ile birlikte Guillermo del Toro'nun “Kabus Sokağı” filminde rol aldı. Mara'nın yaklaşmakta olan projeleri arasında, Frances McDormand, Ben Whishaw, Claire Foy ve Jessie Buckley'in de yer aldığı sekiz Mennonite kadını merkez alan “Women Talking” dizisi yer alıyor.

Guadagnino yakın zamanda, başrollerini Taylor Russell ve Timothée Chalamet'in paylaştığı, romantik korku filmi “Bones and All”ın prodüksiyonunu tamamladı. İtalyan film yapımcısı ayrıca 2021 HBO mini dizisi “We Are Who We Are”ın yaratıcılığını, ortak yazarlığını ve yönetmenliğini üstlendi.