Pedro Pascal'ı İzleyebileceğiniz En İyi Filmler ve Diziler

Pedro Pascal'ın izlemeniz gereken filmleri ve dizileri ile sizlerle buluşturuyoruz!

2 Nisan 1975'te Şili'de doğan oyuncu, 48. yaşını kutluyor! Kimimizin "Narcos"dan tanıdığı, kimimizin ise "Game Of Thrones" ile aşina olduğu sempatik oyuncu Pedro Pascal, "The Last of Us" dizisi ile bütün dünyaya ismini duyurdu (ve gönüllere taht kurdu). 1999 yılında ekranlarda karşımıza çıkmayan başlayan Pascal'ın yer aldığı ilk popüler dizilerden birisi "Buffy Vampir Avcısı" iken, şimdilerde "The Last of Us"ın Joel'ı olarak tanınmakta. Başarılı bir karakter oyuncusu olan Pascal, oynadığı her rolde ilgi çekici bir performans sergiliyor. Biz de sizler için Pedro Pascal'ın en iyi filmlerini ve dizilerini bir araya getirdik!

İyi seyirler.

1. The Last of Us

Joel (Pedro Pascal) bu yeni  dünyada gözü pek bir kaçakçıdır. Ellie (Bella Ramsey) ise bu ölümcül pandeminin tedavisinde kilit bir rol oynamaktadır. Baskı altında bir karantina bölgesinden 14 yaşında olan Ellie’yi kaçırmak üzere tutulan Joel, çok geçmeden Ellie ile bir bağ kuracaktır. Küçük bir iş gibi görünen bu kurtarma operasyonu vahşi ve acımasız bir hayatta kalma mücadelesine dönecektir.

2. Yetenekli Bay Cage

Orijinal İsmi: The Unbearable Weight of Massive Talent

Süre: 107dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: Tom Gormican
Yapımı: 2022 - ABD

Film, borç içinde olduğundan dolayı, para karşılığı zengin bir süper hayranın İspanya'daki doğum günü partisine katılmayı kabul eden Nic Cage'e odaklanıyor. İşler kötüye gittiğinde ve bir görevi yerine getirmek için CIA tarafından işe alındığında, Cage kendisini ve ailesini kurtarmak için en ikonik ekran karakterlerine bürünmek zorundadır. 

Nicolas Cage'in başrolde olduğu bu Nicolas Cage hakkındaki kurgusal filmde Cage'e Pedro Pascal ve Neil Patrick Harris eşlik ediyor. 

3. The Mandalorian

Galaksinin uç noktalarına seyahat eden unutulmuş bir halktan olan kelle avcısının hikâyeleri. Yeni Cumhuriyet’in hakim olduğu dönemde henüz İlk Düzen ortaya çıkmamışken, galaksinin dört bir yanında görevlere giden kelle avcısı Mando’nun hayatı bir görev sırasında beklenmedik şekilde değişir.

4. Triple Frontier

Orijinal İsmi: Triple Frontier

Süre: 125dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Macera , Suç
Yönetmen: J.C. Chandor
Senarist: J.C. Chandor , Mark Boal
Yapımı: 2019 - ABD

Dört eski özel kuvvet askeri, maddi sıkıntıları nedeniyle Güney Amerikalı bir uyuşturucu baronundan 75 milyon dolar çalmak üzere bir araya gelirler. Fakat incelikli planları kontrolden çıkarak bir kaosa sürüklenecektir. 

5. Bloodsucking Bastards

Orijinal İsmi: Bloodsucking Bastards

Süre: 84dk
Tür: Komedi , Korku
Yapımı: 2015 - ABD

Evan kan emici bir şirkette, güzel iş arkadaşı Amanda ve en yakın arkadaşı Tim ile beraber sıkışıp kalmıştır. Evan'ın dünyası, Amanda'nın onu terk etmesi ve partonunun can düşmanı Max'i onun üstü olarak işe almasıyla altüst olur. Kariyeri ve dünyasının alt üst olmasını ardından şirkettekiler teker teker öldürülmeye başlayıp da cesetler birikince Evan, Amanda'yı ve arkadaşlarını kurtarmak için bir şeyler yapması gerektiğinin farkına varır.

6. Kingsman: Altın Çember

Orijinal İsmi: Kingsman: The Golden Circle

Süre: 141dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: Matthew Vaughn
Yapımı: 2017 - ABD , İngiltere

Altın Çember adlı bir suç organizasyonu için çalışan Poppy (Julianne Moore), Kingsman karargahını ve Kingsman terzi dükkanını yerle bir edince Eggsy (Taron Egerton), Amerika Birleşik Devletleri'nde kendilerine çok benzer bir örgüt olan Statesman'dan yardım ister. Amerikalılar ve Britanyalılar, ortak düşmanlarını alt edebilmek için birlikte çalışmaya başlarlar.

7. Narcos

Uyuşturucu İle Mücadele Dairesi’nde çalışan bir Meksikalı bir ajan olan Javier Pena, ünlü Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ı yakalamak için Birleşik Devletler tarafından Kolombiya’ya yollanır. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanacak dizi, dünya çapına yayılmış bir uyuşturucu şebekesini engellemeye çalışan kolluk kuvvetlerini konu edinecek.

8. Game Of Thrones

Game of Thrones George R.R. Martin'in çok satan romanından uyarlanan bir HBO dizisi. Yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, Westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. İhanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden Kadim Duvara kadar Krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. Krallar ve Kraliçeler, Şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'Demir Taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.