Platformlarda Keşfedilmeyi Bekleyen Harika Yapımlar!

Bu sefer gönül rahatlığıyla yeni bir dizi izleyebilmeniz için size önerilerimiz var!

Dijital platformlarda dizi izleyebilmenin en iyi yanlarından biri koskoca bir arşivin içinden yepyeni diziler bulabilmek, hoşumuza gidecek yeni yapımlar keşfetmektir. Fakat çeşitliliğin bol olması zaman zaman bizi dakikalarca mükemmel diziyi aramaya zorlar, sonucunda da bazen elimiz en alışkın olduğumuz o tanıdık yapıma gider. Bu hayal kırıklığını yaşamayın diye, sizin için platformlardan ulaşabileceğiniz ilgi çekici yapımları bir araya getirdik.

Karşınızda platformlarda keşfedilmeyi beklenen harika diziler!

İyi seyirler!

1. Fleishman Is in Trouble

Platform: Disney+

Toby Fleishman, neredeyse 15 yıllık eşi ile ayrıldığında neyle karşılaşacağını tahmin ediyordu: çocuklarıyla birlikte geçireceği hafta sonları ve bazı tatiller, geride kalmış burukluk, eş-ebeveynlik tartışmalarında ara sıra yaşanan gergin anlar. Fakat eski eşi Rachel'ın ortadan kaybolmasıyla işler beklediği gibi gitmeyecektir.

2. Travelers

Orijinal İsmi: Travelers

Süre: 45dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram
Senarist: Brad Wright
Yapımı: 2016 - Kanada

Platform: Netflix

Günümüzden yüzlerce yıl sonrası insan nüfusu azalmıştır. Hayatta kalan son insanlar bir zaman makinesi keşfederler ve 21. yüzyıla geri dönerek insanoğlunu korkunç bir gelecekten kurtarmak isterler. Rastgele insanlardan oluşmuş küçük bir grup "Travelers" isimli gizlice bir takım oluşturururlar ve insanoğlunun kaderini değiştirmeyi kendilerine misyon edinirler. Bu takım; aynı zamanda takımın lideri olan FBI özel ajanı Grant MacLaren (Eric McCormack), Marcy (Mackenzie Porter) isimli engelli fakat zeki bir genç kadın, onun sosyal çalışanı David (Patrick Gilmore), Trevor (Jared Paul Abrahamson) isimli liseli bir takım kurucu, şiddete maruz kalmış Carly (Nesta Marlee Cooper) isimli bir anne ve eroin bağımlısı üniversite öğrencisi Philip'den (Reilly Dolman) oluşmaktadır.

3. Sense8

Platform: Netflix

Bilim-Kurgu dizisi olacağı açıklanan Sense8; dünyanın 8 farklı yerinde yaşayan 8 ayrı kişinin gizemli bir bağlantısının olduğu bir konuyu ele alıyor. Birleşik Krallık (UK), Seoul, Mumbai, Nairobi, Berlin, Mexico City, San Francisco ve Chicago. Her bölümde bu 8 yere/kişiyi de ziyaret ediyoruz. Bu 8 kişiden kimisi tüm grubu bir araya getirmeye çalışırken, kimisi de diğerlerini öldürmeye çalışacak. Hikâye; Meksikalı bir pembe dizi yıldızı, İzlandalı bir parti kızı, Alman bir hırsız, Koreli bir iş kadını, Afrikalı bir otobüs şoförü, transseksüel bir Amerikalı blogger, diğerlerine de görünebilen Afro-Amerikan bir adam ve onun tam zıt karakterine sahip “Mr. Whispers” olarak bilinen bir adam ekseninde gelişiyor ve şekilleniyor.

4. American Vandal

Orijinal İsmi: American Vandal

Süre: 35dk
Tür: Komedi , Suç
Yönetmen: Tony Yacenda
Yapımı: 2017 - ABD

Platform: Netflix

Üniversitenin birinde bir sabah, 27 araba erkek cinsel organıyla süslenmiş bir şekilde bulunur ve bu olayın faillerini bulmak için araştırma başlar. Olayın faili olarak ilk akla gelen dick-drawer takma isimli Dylan Macwell sadlırıları üstlenir. Ancak onun suçlu olup olmadığı konusu ortada dolanırken, alt sınıflardan hevesli bir öğrenci bu olayla ilgili bir belgesel çekerek gerçeği araştırmaya başlar.

5. Yüksek Şatodaki Adam

Orijinal İsmi: The Man in the High Castle

Tür: Bilim Kurgu , Dram
Yapımı: 2015 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

1962 yılında, İkinci Dünya Savaşı’nı ABD kaybetmiştir. ABD toprakları Almanya ve Japonya tarafından işgal edilmiştir. Almanya, ABD’nin doğu eyaletlerini alırken, Japonya ise batı eyaletlere yerleşmiştir. Bu iki yaka arasında ise bir tarafsız bölge oluşturulmuştur. Philip K. Dick’in aynı isimli romanından uyarlanan distopik evrende hala bir umut var mıdır?

6. Yükleme

Platform: Amazon Prime Video

2033, Brooklyn. Nora bir sanal gerçeklik (VR) şirketinde çalışmaktadır. Bu şirket müşterilerinin ölümden sonra istedikleri şekilde bir sanal gerçeklikte yaşamalarını sağlayan bir hizmet vermektedir. Los Angeles’lı ve partilemesiyle ünlü Nathan araba kazası sonucu hayatını kaybeder. Kız arkadaşı tarafından Nora’nın çalıştığı şirketin VR dünyasına yüklenen Nathan’ın yeni “hayatı” artık Nora’nın elindedir.

7. Talihsiz Serüvenler Dizisi

Orijinal İsmi: A Series of Unfortunate Events

Tür: Aile , Aksiyon , Dram , Gizem , Komedi
Yapımı: 2017 - Kanada

Platform: Netflix

Ailelerini gizemli bir yangında kaybeden 3 çocuk daha sonra karanlık sırları ortaya çıkartacaklardır.

8. The Offer

Orijinal İsmi: The Offer

Süre: 60dk
Tür: Dram
Yönetmen: Dexter Fletcher
Yapımı: 2022 - ABD , İngiltere

Platform: BeIn Connect / TOD

Yapımcılığını Al Ruddy'nin yaptığı, Francis Coppola'nın yönettiği ikonik "The Godfather" filminin daha önce anlatılmamış oldukça da inişli çıkışlı yapım sürecine şahit oluyoruz. Dizi, hikayeyi pek çok farklı açıdan ele alırken seyirciye de oldukça keyifli bir anlatı sunuyor.

9. Somebody Somewhere

Platform: BluTV

"Somewhere Somewhere", Kansas, Manhattan'da geçen dizi, Sam'in kız kardeşinin ölümünden sonra bir orta yaş kriziyle uğraşmasını konu alıyor. 

10. The Orville

Platform: Disney+

300 yıl ileride geçen dizide; dünyanın yıldızlararası filosunda yer alan, çok da iyi olamayan araştırma gemisi U.S.S. Orville'in maceraları konu ediliyor. Kozmik zorluklarla karşılaşan uzay gezginleri arasında hem insanlar hem de uzaylılar bulunuyor. Başka gezegenlerden kişilerin de içinde bulunduğu gemi, ışıktan hızlı ilerleyecek güçte olsa da, her iş yerinde olan eğlenceli problemler burada da meydana geliyor.