Mutlaka İzlemeniz Gereken Ana De Armas Filmleri

Yetenekli oyuncu Ana de Armas, son zamanların en dikkat çekici oyuncularından!

"Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı"nda canlandırdığı hologram Joi karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Armas, son yıllarda sık sık karşımıza çıkmaya başlayan bir oyuncu hâline geldi. Kübalı- İspanyol oyuncu, "Blonde" filminde Marilyn Monroe'yu canlandıracak isim seçilince de çok ses getirmişti. Gelin Armas'ın taze kariyerindeki başarılı işlere yakından bakalım.

1. Bıçaklar Çekildi

Orijinal İsmi: Knives Out

Süre: 131dk
Tür: Gizem , Komedi , Suç
Yönetmen: Rian Johnson
Senarist: Rian Johnson
Yapımı: 2019 - ABD

Harlan Trombey 85. Yaş gününde evinde ölü olarak bulunur. Dedektif Benoit Blanc bu olayı araştırmaya başlar. Blanc aileden araştırmaya başlar ama ailenin çok da bir işe yaramayacağını düşünmesi sebebiyle, olayların daha derinine inmesi gerektiğini anlar.

2. The Gray Man

Orijinal İsmi: The Gray Man

Süre: 122dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Anthony Russo , Joe Russo
Yapımı: 2022 - ABD

CIA ajanı Court Gentry (Ryan Gosling), kusursuz suikastleriyle bir efsane haline gelmek üzeredir, ancak üstleri tarafından verilen bir kararla avcıdan ava dönüşür. Soğuk kanlı katil Lloyd Hansen (Chris Evans) peşindedir. Court Gentry'nin kendine kurulan komployu ortaya çıkarması ise çok uzun sürmeyecektir. Her şeye rağmen müşterisini hayatta tutmaya çalışan Gentry, aynı zamanda kendi ailesinin emniyetini de sağlamalıdır.

3. Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı

Orijinal İsmi: Blade Runner 2049

Süre: 164dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram
Yönetmen: Denis Villeneuve
Yapımı: 2017 - ABD , İngiltere , Kanada

İlk filmin olaylarının üstünden 30 yıldan fazla zaman geçmişken, Los Angeles Polis Departmanı'nda görev yapan Memur K (Ryan Gosling) insanlığı büyük kargaşaya sürükleyecek, hatta sonunu bile getirebilecek bir sırrı ortaya çıkarmıştır. Bir felaketi önleyebilmesi için eski ödül avcısı Rick Deckard'ı (Harrison Ford) bulup ondan bazı sorularına yanıt alması şarttır.

4. Ölmek İçin Zaman Yok

Orijinal İsmi: No Time to Die

Süre: 163dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Macera
Yönetmen: Cary Fukunaga
Yapımı: 2021 - ABD , İngiltere

Aktif görevini bırakan Bond, Jamaika’da sakin bir hayat yaşamaktadır. Ancak bu sakin hayat kısa ömürlüdür. CIA ajanı olan Felix Leiter Bond’un yardımına muhtaçtır. Bond ise yardım edebilmek için sakin ve huzurlu hayatını geride bırakmak zorunda kalacaktır. Kaçırılan ve çift taraflı çalışan hain bir bilim adamını kurtarmak üzere çıktıkları bu görevde Bond tehlikeli, son teknoloji silahlar kullanan Safin ile karşı karşıya kalacaktır.

5. Vurguncular

Orijinal İsmi: War Dogs

Süre: 114dk
Tür: Dram , Komedi , Suç
Yönetmen: Todd Phillips
Yapımı: 2016 - ABD

Miami'de yaşayan iki yakın arkadaş Efraim Diveroli (Jonah Hill) ve David Packouz (Miles Teller), genç yaşlarına rağmen küçük girişimlerin Amerikan Ordu ihalelerine girmelerine imkan tanıyan bir fırsatı kullanarak kendileri için önemli miktarda para kazanmış, günlerini gün etmektedirler. Ancak Afganistan Ordusu'nu silahlandırmak için girdikleri 300 milyon dolarlık ihaleyi kazanmaları, bütün gözlerin üzerlerine dönmesine neden olur. Bu süreçte oldukça karanlık insanlarla iş yapmaları ve tehlikeli maceraları atılmaları gerekecektir. Vurguncular filminin hikayesi, Diveroli ve Packouz'un gerçek öykülerinden esinlendi.