Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (12 - 18 Haziran)

Netflix Türkiye 12 - 18 Haziran haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "İllegal Hayatlar" çekerken onu 2. sırada "Extraction 2" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. İllegal Hayatlar

Orijinal İsmi: İllegal Hayatlar: Röportaj Adam

Süre: 105dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Cenk Çelik
Yapımı: 2023 - Türkiye

Kaçak bir kumarhane işleten Mahsun, polis baskınları ile uğraşmaktan yorulmuştur. Çözüm olarak sahte bir siyasi parti kurup, kumarhane işini devam ettirebileceğini düşünür. Bu adım ona ve arkadaşlarına tahmin bile edemeyecekleri maceralar yaşatacaktır.

2. Extraction 2

Orijinal İsmi: Extraction 2

Süre: 123dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Sam Hargrave
Senarist: Joe Russo
Yapımı: 2023 - ABD , Avusturya

Tyler Rake, Bangladeş'in Dhaka kentindeki görevinden aldığı ağır yaralardan zar zor kurtulduktan sonra geri döndü. O ve ekibi bir sonraki görevlerini üstlenmeye hazır.

3. Merve Kült

Orijinal İsmi: Merve Kült

Tür: Dram
Yönetmen: Cemal Alpan
Senarist: Ceylan Naz Baycan
Yapımı: 2023 - Türkiye

Moda düşkünü, özgür ruhlu Merve, evinden çıkarışma riski ile karşı karşıya kalır. Bu sorunu çözecek parayı bulmak için de bir flört uygulaması geliştirir. Fakat çekici patronunun daha farklı planları vardır.

4. Zamanda Tutsak

Orijinal İsmi: Old

Süre: 108dk
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen: M. Night Shyamalan
Senarist: M. Night Shyamalan
Yapımı: 2021 - ABD , Çin , Japonya

Tropik bir tatil için gözlerden uzak bir sahile giden bir aile denizin ve kumların keyfini çıkarırken burada zamanın çok hızlı ilerlediğini fark eder. Ancak bu zamanın hızlı akması gibi değil, onları hızlı şekilde yaşlandıran bir ilerlemedir. Bu karmaşanın arasında olaylar yaşanırken, buradaki insanlar hayatlarının geri kalanının bir güne sığacağını keşfeder ve bir kaçış yolu aramaya başlar.

5. Mahalleden Arkadaşlar

Orijinal İsmi: Mahalleden Arkadaşlar

Süre: 91dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Selçuk Aydemir
Senarist: Selçuk Aydemir
Yapımı: 2019 - Türkiye

2015 yılında Selçuk Aydemir'in aynı isimli kitabından uyarlanan "Mahalleden Arkadaşlar", zıpır bir çocuğun gözünden 90'lı yılların başındaki bir mahallenin ortamını ele almaktadır.

6. Assassin's Creed

Orijinal İsmi: Assassin's Creed

Süre: 115dk
Yönetmen: Justin Kurzel
Yapımı: 2016 - ABD , İngiltere , Fransa

Ölüme mahkum edilmiş bir suçlu olan Callum Lynch (Michael Fassbender), Abstergo Industries adında çok zengin bir şirket tarafından ele geçirilir. Şirketin büyük yatırım yaptığı Animus Projesi, kişilerin atalarından kalan ve genlerine işlenmiş hatıra ve yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlamaktadır. Callum Lynch, 15. yüzyıl İspanyol Engizisyonu döneminde Suikastçiler adıyla bilinen bir örgütlenmenin üyesi olan Aguilar de Nerha'nın akrabası olduğunu öğrenir ve onun hatıralarıyla yeniden yüzleştirilir. Bu esnada atasının olağanüstü yetenekleriyle donanan Lynch, Suikastçiler'in o dönemki en büyük düşmanı olan Tapınakçılar'ın günümüzdeki temsilcileriyle mücadele etmeye hazır hale gelecektir.

7. Tetikçi

Orijinal İsmi: Shooter

Süre: 124dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim
Yönetmen: Antoine Fuqua
Yapımı: 2007 - ABD , Hindistan

Eski bir keskin nişancıdan (Mark Wahlberg) son bir görev için işine geri dönmesi istenir. Ancak bu yeni görevi sırasında ABD Başkanına yönelik bir suikast senaryosu tuzağına düştüğünü fark etmesi uzun sürmez. Öncelikle bu komplo üzerindeki karanlık perdeyi kaldırmak zorundadır.

8. Barış Akarsu Merhaba

Orijinal İsmi: Sürmeli Çocuk Barış Akarsu

Süre: 114dk
Tür: Dram , Müzikal
Yönetmen: Mert Dikmen
Senarist: Mert Dikmen , Caner Anar
Yapımı: 2022 - Türkiye

2004 yılında “Akademi Türkiye” adlı şarkı yarışmasıyla ismini duyuran, film çekimleri için gittiği Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sebebiyle hayatını kaybeden, Türk rock müzisyeni ve oyuncu Barış Akarsu'nun hayat hikayesini konu almaktadır.

9. Extraction

Orijinal İsmi: Extraction

Süre: 116dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Sam Hargrave
Senarist: Joe Russo
Yapımı: 2020 - ABD

Silah kaçakçıları ve uyuşturucu baronlarının arasında çıkan yeraltı savaşında genç bir çocuk, bu savaşın piyonu haline gelmiştir. Dünya’nın girilmesi en zor şehirlerinden birinde esir tutulan suç baronunun oğlu, babası tarafından kurtarılmayı bekliyordur. Tyler Rake, korkusuz bir paralı askerdir ve bu kurtarma görevi için tutulmuştur. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Tyler, bu intihar görevini tereddütsüz kabul eder.

10. Önemsiz Biri

Orijinal İsmi: NOBODY

Süre: 92dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Ilya Naishuller
Senarist: Derek Kolstad
Yapımı: 2021 - ABD

Hutch Mansell, olayları alttan almaya ve dikkat çekmemeye çalışan bir baba ve eştir. Hayatın karşısına çıkardığı zorluklara göğüs germeye çalışan Bob’un ve ailesinin evine bir gece iki hırsız girer. Hutch hırsızlara karşı koymaz ve bu durum genç oğlu Blake ve eşi Becca tarafından yadırganır. Bu olayın etkileri Hutch’ın peşini bırakmaz ve onun bastırdığı, geçmişte bıraktığı kişiliğini tetiklemeye başlar. Hutch’ın herkesten saklamaya çalıştığı bu sır yakında yüzeye çıkacaktır. Bir gün otobüste genç bir kadının taciz edilmesine dayanamayan Hutch geçmişinde olduğu kişi olur ve saldırganları etkisiz hale getirir. Bu durumun devamında ise Hutch’ın herkesten sakladığı yetenekleri gözler önüne serilir. Fakat artık ailesi daha büyük bir tehdit altındadır ve Hutch onları korumak için her şeyi göze alır.