Haziran Ayında Platformlarda En Çok İzlenen Filmler!

JustWatch Haziran ayında platformlarda en çok izlenen filmleri açıkladı!

2023 Haziran ayında platformlarda en çok izlenen filmleri JustWatch paylaşdı! En çok izlenen filmlerde başı Netflix üzerinden izlenebilen "Kutsal Damacana 4" çekerken onu ikinci sırada yine aynı platformda bulunan "İllegal Hayatlar" takip etti.

İşte platformlarda en çok izlenen 10 film, keyifli seyirler!

1. Kutsal Damacana 4

Orijinal İsmi: Kutsal Damacana 4

Süre: 95dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Kamil Çetin
Senarist: Kamuran Süner
Yapımı: 2023 - Türkiye

Platform: Netflix

Film, yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan'a kadar yükselen Fikret'in artık yurda dönüş hikayesini merkezine alıyor.

2. İllegal Hayatlar

Orijinal İsmi: İllegal Hayatlar: Röportaj Adam

Süre: 105dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Cenk Çelik
Yapımı: 2023 - Türkiye

Platform: Netflix

Kaçak bir kumarhane işleten Mahsun, polis baskınları ile uğraşmaktan yorulmuştur. Çözüm olarak sahte bir siyasi parti kurup, kumarhane işini devam ettirebileceğini düşünür. Bu adım ona ve arkadaşlarına tahmin bile edemeyecekleri maceralar yaşatacaktır.

3. Extraction 2

Orijinal İsmi: Extraction 2

Süre: 123dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Sam Hargrave
Senarist: Joe Russo
Yapımı: 2023 - ABD , Avusturya

Platform: Netflix

Tyler Rake, Bangladeş'in Dhaka kentindeki görevinden aldığı ağır yaralardan zar zor kurtulduktan sonra geri döndü. O ve ekibi bir sonraki görevlerini üstlenmeye hazır.

2020 aksiyon gerilim filmi 'Extraction'ın devamı niteliğindedir.

4.

Yapımı: -

Platform: Disney+

"Avatar" filminden 10 yıl sonra geçen filmde Jake Sully, Pandora gezegeninde ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Tanıdık bir tehdit yarım kalmış işini bitirmek için döndüğünde Jake, Neytiri ve Na'vi ordusuyla birlikte gezegenleri için savaşmalıdır.

5. Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde

Orijinal İsmi: Spider-Man: Into the Spider-Verse

Süre: 117dk
Yapımı: 2018 - ABD

Platform: Disney+

Spider-Man'le ilgili en özgün ve en ilginç hikayelerden biri olan filmde çoklu evrenler konu edilir ve farklı boyutlardan pek çok Spider-Man, Miles Morales'in Brooklyn'i koruduğu evrende buluşur. Miles Morales, The Ultimate Spider-Man olarak tanınmaktadır. Polis memuru bir baba ve işkolik bir annenin oğlu olan Miles, lise öğrencisidir ve okuluna uyum sağlamakta zorlanmaktadır. Radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla özel yeteneklere sahip olan bir süper kahramana dönüşür. Fakat henüz gerçek bir süper kahraman olamamıştır. Açılan bir kapı sonucu çoklu evrende farklı boyutlardan gelen Peter Parker ve diğer "alternatif" Spider-Man'ler Miles'ın evrenine düşer. Peter Parker, Spider-Gwen, Spider-Man Noir, Spider-Ham gibi diğer evrenlerin Spider-Man'leri Miles'ın gelişip gerçek bir süper kahraman olmasına yardım eder. Fakat bu Spider-Man'lerin kendi evrenlerıne mümkün olduğunca çabuk geri dönmeleri gerekmektedir.

6. Önemsiz Biri

Orijinal İsmi: NOBODY

Süre: 92dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Ilya Naishuller
Senarist: Derek Kolstad
Yapımı: 2021 - ABD

Platform: Netflix

Hutch Mansell, olayları alttan almaya ve dikkat çekmemeye çalışan bir baba ve eştir. Hayatın karşısına çıkardığı zorluklara göğüs germeye çalışan Bob’un ve ailesinin evine bir gece iki hırsız girer. Hutch hırsızlara karşı koymaz ve bu durum genç oğlu Blake ve eşi Becca tarafından yadırganır. Bu olayın etkileri Hutch’ın peşini bırakmaz ve onun bastırdığı, geçmişte bıraktığı kişiliğini tetiklemeye başlar. Hutch’ın herkesten saklamaya çalıştığı bu sır yakında yüzeye çıkacaktır. Bir gün otobüste genç bir kadının taciz edilmesine dayanamayan Hutch geçmişinde olduğu kişi olur ve saldırganları etkisiz hale getirir. Bu durumun devamında ise Hutch’ın herkesten sakladığı yetenekleri gözler önüne serilir. Fakat artık ailesi daha büyük bir tehdit altındadır ve Hutch onları korumak için her şeyi göze alır.

7. Servet Operasyonu

Orijinal İsmi: Operation Fortune

Süre: 114dk
Yönetmen: Guy Ritchie
Yapımı: 2022 - ABD , İngiltere , Türkiye

Platform: Amazon Prime Video

Film, bütün dünyayı tehlikeye sokacak güçlülükte ölümcül bir silahı yok etmek için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibini konu almaktadır.

8. Balina

Orijinal İsmi: The Whale

Süre: 117dk
Tür: Dram
Yönetmen: Darren Aronofsky
Senarist: Samuel D. Hunter
Yapımı: 2022 - ABD

Platform: Apple TV, Google Play

Obezite ile mücadele etmeye çalışan İngilizce öğretmeni Charlie izole bir hayat sürmektedir. Uzaklaştığı kızı ile tekrar bağ kurmak isteyen Charlie, kızıyla yakınlaşabilmek için elinden geleni yapar.

9. Air

Orijinal İsmi: Air Jordan

Süre: 115dk
Tür: Dram
Yönetmen: Ben Affleck
Yapımı: 2023 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Film, bir spor ayakkabı satıcısı olan Sonny Vaccaro'nun, Nike şirketini büyütüşünü ve bu süreçte spor tarihindeki en önemli basketbol oyuncularından olan olan Michael Jordan’ın peşinden koşuşunu anlatıyor.

10. Kurak Günler

Orijinal İsmi: Kurak Günler

Süre: 129dk
Tür: Dram , Gerilim
Yönetmen: Emin Alper
Senarist: Emin Alper

Platform: Netflix

Genç bir başsavcı olan Emre, küçük Balkaya kasabasına yeni atanır. Kendini büyük bir ciddiyetle işine verir ve başta belediye başkanı Selim olmak üzere şehrin ileri gelenleri onu büyük bir saygıyla karşılar. Ancak bu sıcak karşılamaya rağmen, ilk andan itibaren bir takım garip ve gergin etkileşimler yaşar. Emre ile belediye başkanı Selim, yerel gazeteci Murat ve kasabanın eşrafı arasında yaşanan çekişmeler gün geçtikçe artar.

Cannes Film Festivali 2022 resmi seçkisine seçilen film Belirli Bir Bakış bölümünde gösterildi.