Haziran Ayında Platformlarda En Çok İzlenen Diziler!

JustWatch Haziran ayında platformlarda en çok izlenen dizileri açıkladı!

2023 Haziran ayında platformlarda en çok izlenen filmleri JustWatch paylaşdı! En çok izlenen filmlerde başı BluTV üzerinden izlenebilen "The Idol" çekerken onu ikinci sırada Netflix platformunda yer alan "Black Mirror" takip etti.

İşte platformlarda en çok izlenen 10 dizi, keyifli seyirler!

1. The Idol

Platform: BluTV

Müzik endüstrisinin arka planında geçen dizi, kişisel gelişim gurusu olan bir modern zaman tarikat lideri ile geleceği parlak bir pop idolü arasındaki karmaşık ilişkiye odaklanıyor.

2. Black Mirror

Platform: Netflix

İnsanlığın en büyük buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin çarpıştığı, çarpık, yüksek teknolojili bir çoklu evreni keşfeden bir antoloji dizisi.

3. Succession

Platform: BluTV

Amerika’nın küresel medya şirketine sahip Roy ailesinin reisi Logan Roy belirsiz bir sağlık sorunu ile uğraşır. Kalan aile üyeleri ise bu sırada şirketin kontrolünü ele geçirmek için mücadele eder.

4. The Walking Dead

Platform: Netflix, Disney+

Şerif Rick Grimes, komadan uyanır ve bildiği dünyanın yok olduğunu öğrenir. Ölülerin egemen olduğu bu dünyada hayatta kalmak için diğer kurtulanları bir arada tutmalı ve onlara liderlik etmelidir. Ancak tek tehlike ölüler değildir…

5. Doğaüstü

Platform: Amazon Prime Video

Daha çocukken annelerini gizemli ve şeytani bir güce kurban veren iki kardeş... Birisi babasına karşı savaşmayı, diğeri ise daha sakin bir hayatı seçmiştir. Babalarının kaybolduğu gün ikisi için de yeni bir dönem başlar. Winchester kardeşler bir yandan ülkeyi baştanbaşa dolaşırken diğer yandan da esrarengiz ve tehlikeli güçlerle savaşırlar. İzleyenleri koltuklarına çivileyecek fantastik bir dizi.

6. The Wire

Orijinal İsmi: The Wire

Süre: 60dk
Tür: Dram , Suç
Yönetmen: David Simon
Yapımı: 2002 - ABD

Platform: BluTV

"The Wire", Amerikan HBO kanalında yayınlanmış bir polisiye, suç ve dram dizisidir. Dizi, 2002 yılında başlamış ve 2008 yılında toplam 60 bölüm, 5 sezonla sona ermiştir. Dizi Amerika'nın Maryland eyaletinde, Baltimore şehrinde geçer. The Wire dizisi ile Baltimore'un arka sokaklarında geçen amansız uyuşturucu ve polis savaşına şahit oluyoruz. Dizide her sezon Baltimore'un ayrı bir yüzünü görüyoruz. Polis, siyaset, mafya üçgeninde geçen The Wire, senaryo ekibinde ki emekli polislerden ötürü uyuşturucu ticareti ile ilgili gerçek ve epey enteresan bilgiler içeriyor. 

7. Secret Invasion

Orijinal İsmi: Secret Invasion

Yönetmen: Thomas Bezucha , Ali Selim
Senarist: Kyle Bradstreet
Yapımı: 2023 - ABD

Platform: Disney+

Marvel Stüdyoları'nın yeni dizisi "Secret Invasion"ında Skrullar biçim değiştirerek dünyayı istila ederler. Nick Fury, Skrullar'ı durdurmak için büyük bir mücadele verecektir.

8. The Last of Us

Platform: BluTV

Joel bu yenidünyada gözü pek bir kaçakçıdır. Ellie ise bu ölümcül pandeminin tedavisinde kilit bir rol oynamaktadır. Baskı altında bir karantina bölgesinden 14 yaşında olan Ellie’yi kaçırmak üzere tutulan Joel, çok geçmeden Ellie ile bir bağ kuracaktır. Küçük bir iş gibi görünen bu kurtarma operasyonu vahşi ve acımasız bir hayatta kalma mücadelesine dönecektir.

9. Citadel

Platform: Amazon Prime Video 

Küresel casus teşkilatı Citadel düşünce ajanlarının hafızaları silindi. Şimdi ise güçlü sendika Manticore yükseliyor. Mandicore'a engel olabilmek için Citadel ajanlarının geçmişlerini hatırlayıp karşılık verecek gücü toplamaları gerekecek.

10. Manifest

Platform: Netflix

Montego Hava Yolları’nın 828 numaralı uçağı ufak bir türbülans atlatıp iniş yaptıklarında, yolcular ve uçak personeli rahatlamıştı. Ancak havada geçirdikleri birkaç saat içinde, yere indiklerinde fark ettiler ki bildikleri dünyadan 5 yıl sonrasındaydılar. Tüm dünya, yolcuların ve uçak personelinin ailesi onları ölü sanmıştı. İkinci bir şans olarak değerlendirdikleri bu anormalliğin ardından yolculardan bazıları görüntüler görmeye ve bazı sesler duymaya başlar, acaba bu gizem çözülebilecek midir?