Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (4 - 10 Eylül)

Netflix Türkiye 4 - 10 Eylül haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Çakallarla Dans 6" çekerken onu "Aşkı Seç" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Çakallarla Dans 6

Orijinal İsmi: Çakallarla Dans 6

Süre: 116dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Murat Şeker
Yapımı: 2022 - Türkiye

Uzun soluklu film serisi "Çakallarla Dans"ın yeni macerasında ‘Çakallar’ bu kez sınırları aşıyor ve yurt dışına açılıyor.

2. Aşkı Seç

Orijinal İsmi: Choose Love

Süre: 77dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Stuart McDonald
Senarist: Josann McGibbon
Yapımı: 2023 - ABD

İstikrarlı erkek arkadaşı. Elinden kaçırdığı eski sevgilisi. Etkileyici rock yıldızı. Cami hangisini seçecek? Bu interaktif romantik komedide Cami'nin aşk hayatı sizin elinizde.

3. Sihirli Şehir

Orijinal İsmi: City Of Ember

Süre: 90dk
Tür: Aile , Fantastik , Macera
Yönetmen: Gil Kenan
Senarist: Caroline Thompson
Yapımı: 2008 - ABD

Filmde Lina ve Doon adlı iki çocuğun öyküsü anlatılır. Onlar, gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Ember kentinde yaşarlar. Bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır. Ember kentinin enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. Bunun üzerine iki kardeş, Ember kentinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar.

4. Mutlu Son

Orijinal İsmi: Happy Ending

Süre: 93dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Joosje Duk
Senarist: Joosje Duk
Yapımı: 2023 - Hollanda

Lina, Mink ile olan mutlu ilişkilerinin birinci yılında seks hayatlarına üçüncü bir kişiyi dâhil etmeyi önerir. Ancak bu durum, aralarındaki bağın zedelenmesine yol açacaktır.

5. Jack Reacher

Orijinal İsmi: Jack Reacher

Süre: 130dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yapımı: 2012 - ABD

Beş kişi usta bir nişancı tarafından sadece altı el ateş edilerek öldürülür ve tüm deliller gözaltındaki şüpheliyi göstermektedir. Sorgulamada şüphelinin söylediği tek bir şey vardır: “Jack Reacher’ı bulun!”. Böylelikle gerçeği bulmak adına Jack Reacher’ı, şiddet konusunda yetenekli ve saklayacak bir sırrı olan beklenmedik bir düşmanla karşı karşıya getiren sıra dışı bir kovalamaca başlar.

6. Gizemli Ada: Mençuna

Orijinal İsmi: Gizemli Ada: Mençuna

Süre: 102dk
Tür: Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Bora Onur
Senarist: Ünal Yeter
Yapımı: 2023 - Türkiye

"Gizemli Ada Mençuna" adındaki bir video oyunu gerçek hayata uyarlanacaktır. Bu oyuna katılmaları için on çocuk adaya davet edilir ve olaylar gelişir. 

7. Kötü Adamın 10 Günü

Orijinal İsmi: Kötü Adamın 10 Günü

Süre: 124dk
Tür: Suç
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Yapımı: 2023 - Türkiye

Önceden avukatlık yapan ve şu anda özel bir dedektif olarak çalışan Sadık, karmaşık bir dava üstlenir ve sade hayatı çözülmeye başlar.

8. Jack Reacher: Asla Geri Dönme

Orijinal İsmi: Jack Reacher: Never Go Back

Süre: 118dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Edward Zwick
Yapımı: 2016 - ABD , Çin

Jack Reacher, eskiden çalıştığı birimin merkezine geldiğinde hiç beklemediği bir suçlamayla karşılaşır, 16 yıl önce gerçekleşmiş bir cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak görülmektedir. Reacher adını temize çıkarıp hayatta kalabilmek için mücadele edecektir.

9. Müstakbel Damat

Orijinal İsmi: Müstakbel Damat

Süre: 105dk
Tür: Komedi
Yönetmen: İlker Ayrık
Senarist: Serhat Sarı
Yapımı: 2022 - Türkiye

İstanbul’dan Kıbrıs’a kız istemeye yola çıkan damat adayı, önce ailenin daha sonra bütün adanın hayatını alt üst ediyor.

10. Grinç

Orijinal İsmi: The Grinch

Süre: 90dk
Seslendirenler: Benedict Cumberbatch
Senarist: Michael LeSieur
Yapımı: 2018 - ABD

Bir mağarada sadık köpeği Max ile yalnız yaşayan Grinç alaycı bir huysuzdur. Günlük ihtiyaçları için pek çok icat ve teknolojiyle dolu olan mağarasından dışarı çıkması pek de gerekmeyen Grinç, yaşadığı Who köyündeki komşularıyla ise nadiren görüşmektedir. Ne var ki komşuların her yılki Noel coşkuları kendisine kadar gelmekte ve sinirlerini bozmaktadır. Hele ki bu yılın Noel kutlamalarının her zamankinden üç kat daha büyük yapılacağını duyduğunda, Grinç için yapılacak tek bir şey kalmıştır: Noel'i çalmak! Bunu yapmak için Noel arifesinde Noel Baba gibi davranmaya karar verir, hatta kızağını çekmek için zavallı bir geyiği yakalayacak kadar ileri gider. O sırada köyde yaşamakta olan Cindy-Lou ise arkadaşlarıyla birlikte yılbaşında Noel Baba'yı yakalayıp, bekar annesine yaptığı yardımlar için teşekkür etme planı yapmaktadır. Bu Noel'in kazananı kim olacak dersiniz? Cindy-Lou Noel Baba'yla tanışabilecek mi? Yoksa Who köyünün tatil coşkusunu Grinç yüzünden yok mu olacak?