"Bambaşka Biri" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

11 Eylül akşamı Fox Tv'de başlayan, başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in bulunduğu yeni dizi "Bambaşka Biri"ne gelin yakından bakalım! 

Ethem Özışık'ın senaristliğini üstlendiği ve Neslihan Yeşilyurt'un yönettiği dizi, ormanda vahşice işlenen bir cinayet sonrası yolları kesişen; karışık geçmişini arkada bırakarak artık yeni bir düzen kurmak isteyen genç savcı Leyla (Hande Erçel) ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan'ı konu alıyor.

Bambaşka Biri” her pazartesi 20.00'de Fox TV'de!

Peki " Bambaşka Biri" dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Hande Erçel

Hande Erçel
Doğum Tarihi: 24 Kasım 1993

"Bambaşka Biri" dizisi Leyla Gediz kimdir?

Leyla, genç bir Cumhuriyet Savcısı. Dört yılın ardından İstanbul'a dönünce kendisini gizemli ve zorlu bir cinayet davasının karşısında bulur. Soruşturmayı yürütürken ünlü ve başarılı haber spikeri Kenan'la yolları kesişir ve onu kolayca etkiler. Bir yandan oldukça karmaşık bir cinayet davasıyla uğraşan Leyla, bir yandan kendi ailesinin karanlık geçmişi ile yüzleşir. Bu sırada, hastalığı sebebiyle aynı bedende iki farklı kişi bulundurduğunu bilmeden Kenan'la bir ilişkiye başlar.

"Bambaşka Biri" dizisinin Leyla'sı Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel, oyuncu ve model. Güneşin Kızları dizisindeki Selin karakteriyle tanınmaktadır. 1993'te Bandırma, Balıkesir'de doğan Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okudu. 2015'te başlayan Güneşin Kızları dizisinde "Selin Yılmaz" karakterine hayat vermektedir. Çılgın Dersane Üniversite'de Meryem karakteri ile oyunculuğa başlayan Hande Erçel, 2012 yılında Bakü'de düzenlenen Miss Civilization of the World yarışmasında 2. olarak kendini dünyaya tanıtmayı başarmıştır. 2016'da başlayan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde başroldeki Hayat rolündeydi.

2. Burak Deniz

Burak Deniz
Doğum Tarihi: 17 Şubat 1991

"Bambaşka Biri" dizisi Kenan Öztürk kimdir?

Kenan, Türkiye'nin en başarılı ve ünlü ana haber bülteni spikeri olmasının yanında zeki ve esprili biri. İstanbul'da işlenen cinayetin gizemli katil zanlısının haberi için görevlendirilen Kenan, soruşturma savcısı Leyla ile birlikte çalışır. İlk görüşten itibaren etkilendiği bu kadınla yaşayacağı ilişkide, Kenan'ın kendisinin bile haberdar olmadığı gizemli hastalığı Kenan ve Leyla için zorlayıcı bir sınav olacak.

"Bambaşka Biri" dizisinin Kenan'ı Burak Deniz kimdir?

İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisinde başrol oynayarak kazanan Burak Deniz, Tatlı Küçük Yakancılar ve Medcezir dizileriyle tanındı. Aşk Laftan Anlamaz ve Bizim Hikaye dizilerinde de başrol oynayan aktör, Büşra Develi ile Arada filminde başrolü paylaşmıştı.

3. Cem Davran

Cem Davran
Doğum Tarihi: 3 Mart 1964

"Bambaşka Biri" dizisi Turan Öztürk kimdir?

Kenan'ın babası olan Turan, aynı zamanda başsavcı vekili ve Leyla'nın amiri. İşinde saygın ve başarılı, tatlı sert bir mizaca sahip. Oğlu ile ilgili acı gerçeği bilse de oğlunun içinde bulunduğu bu korkunç gerçekle yüzleşmesi kolay olmayacak.

"Bambaşka Biri" dizisinin Turan'ı Cem Davran kimdir?

1964 Yılında İstanbul’da doğan Cem Davran, 1976 yılında Türkbank Çocuk Tiyatrosuna girdi. Bir yıl sonra sınavla, İstanbul Şehir Tiyatrosuna çocuk oyuncu olarak giren Davran. 1980 yılında onaltı yaşında henüz reşit olmamasına rağmen, özel yetenek maddesinden profesyonel oyuncu kadrosuna alındı. Aynı kurumda üç yıl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sanat Yönetmeni Yardımcılığı yapan sanatçı, ardından dört yıl Dormen Tiyatrosunda, üç yıl da Tiyatro İstanbulda özel izinle konuk oyuncu olarak çalıştı. Tiyatro ve sinema çalışmaları yanı sıra 'Ruhsar”, “Aşk Meydan Savaşı”, “Patron Kim”, “Çocuğun Var Derdin Var” gibi başarılı televizyon dizilerinde önemli rollerde yer aldı.

4. Muttalip Müjdeci

Muttalip Müjdeci
Doğum Tarihi: 1 Ocak 1972

"Bambaşka Biri" dizisi Ekrem Gediz kimdir?

Leyla'nın babası Ekrem'in geçmişi gizemli, belirsiz ve biraz da karanlık. Şimdi kendi halinde bir iş adamı gibi görünen Ekrem'in geçmişte yaptığı büyük hata onu geceleri uyutmaz. Buna rağmen Leyla'yla arası iyi olan tek kişi. Yıllar önce yaptığı hata, şimdi Leyla'nın karşısına çıkacak.

"Bambaşka Biri" dizisinin Ekrem'i Muttalip Müjdeci kimdir?

Muttalip Müjdeci, 1971 Yozgat doğumlu oyuncu ve yapımcı. Pek çok tiyatro oyununda yer alan müjdeci, 2013 yılında aynı zamanda yapımcılığını yaptığı "Sivas" filmiyle kamera önü oyunculuğuna başladı. "Çukur", "Yargı" ve "Kar ve Ayı" gibi popüler dizi ve filmlerde de oynadı.

5. Gülçin Hatıhan

Gülçin Hatıhan
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1972

"Bambaşka Biri" dizisi Şahinde Gediz kimdir?

Leyla’nın annesi. Leyla işe yeni başladığında abisinin bulaştığı bir olaydan beri Leyla ile araları kötü. Çocuklarına sevgi dolu olsa da oğlu Tahir'e ayrı bir zaafı var.

"Bambaşka Biri" dizisinin Şahinde'si Gülçin Hatıhan kimdir?

Gülçin Hatıhan, tiyatro ve dizi oyuncusu. lk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra ilk tiyatro eğitimini M.S.M.'de aldı. Birçok TV, tiyatro, radyo projelerinde yer aldı. En çok hatırlanan rolü, Kaygısızlar dizisindeki Berber İsmail'in eşi Zeynep rolüydü. Ayrıca Çılgın Bediş'te yine Zeynep karakterini canlandırdı. 1999'da gittiği New York'ta 10 seneden fazla yaşadı. ABD'ye yerleşmesiyle birlikte öncesinde daha ziyade oyunculuk içeren kariyerini yönetmenliğe doğru yönlendirdi. 2007'de Turkish-American Art Society of New York'u kurdu.  2010'da yeniden Türkiye'ye döndü. 2014'te Poyraz Karayel dizisine Ümran rolüyle katıldı.

6. Berrin Arısoy

Berrin Arısoy
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1970

"Bambaşka Biri" dizisi Nevin Öztürk kimdir?

Nevin; Kenan'ın annesi ve Turan'ın çok sevgili eşi. Kendisini ailesine adamış bir ev hanımı olan Nevin, Kenan'ın çocukken yaşadığı psikolojik rahatsızlığa göğüs germiş. Oğlu için katlanmayacağı zorluk yok. Yıllar sonra Kenan'ın hastalığı nüksedince Nevin'in acıları yeniden doğar.

"Bambaşka Biri" dizisinin Nevin'i Berrin Arısoy kimdir?

Berrin Arısoy Akhasanoğlu, Ankara doğumlu oyuncu. Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nin Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu."Çarli","Akıncı" ve "Sipahi" gibi dizilerde oynadı.

7. Uğur Uzunel 

Uğur Uzunel 
Doğum Tarihi: 12 Kasım 1988

"Bambaşka Biri" dizisi Tahir Gediz kimdir?

Tahir, Leyla'nın abisi. Babasının otoritesinin altında gölgede kalmaktan rahatsız. Güç, kudret ve para sahibi olmak istiyor. Annesi ile ise arası çok iyi. Birkaç yıl önce bulaştığı kazadan dolayı Leyla ile araları çok bozuk.

"Bambaşka Biri" dizisinin Tahir'i Uğur Uzunel kimdir?

Uğur Uzunel, İzmir doğumlu oyuncu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Uzunel, Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda kadrolu oyunculuk yaptı. Son yıllarda "Magarsus", "Bambaşka Biri" ve "Masumlar Apartmanı" dizilerinde oynadı.

8. Begüm Akkaya

Begüm Akkaya
Doğum Tarihi: 8 Şubat 1991

"Bambaşka Biri" dizisi Yasemin kimdir?

Yasemin oldukça zeki, esprili, komik ve duygusal biri olsa da aynı zamanda çok dişli bir avukat. Leyla'nın en yakın arkadaşı. Eski Türk filmlerine, 90'lar şarkılarına bayılır. Gerçek aşkını arayan Yasemin, Kenan'la ilişkisinde Leyla'nın en büyük destekçisi. Kendisi de Kenan'ın en yakın arkadaşı Murat'a aşık olur. 

"Bambaşka Biri" dizisinin Yasemin'i Begüm Akkaya kimdir?

Begüm Akkaya, sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. 1991'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde okudu. Çeşitli dizilerin yanında sinema filmlerinde de rol aldı. 2013 yapımı Mavi Dalga ile 20. Sadri Alışık Ödülleri'nde Ekrem Bora Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü'nü, 2014 yapımı Nergis Hanım ile de 21. Adana Altın Koza Film Festivali'nde Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü ve Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Genç Cadı Ödülü'nü kazandı.

9. Menderes Samancılar 

Menderes Samancılar 
Doğum Tarihi: 1 Mayıs 1954

"Bambaşka Biri" dizisi İdris Usta kimdir?

Kalabalığın arasına kolayca karışıp gözden kaybolabilecek biri İdris. Onunla ilk tanışıldığında önemsiz biri gibi gelse de, Turan onunla karşılaştıktan sonra bir daha rahat bir uyku uyuyamacak.

"Bambaşka Biri" dizisinin İdris'i Menderes Samancılar kimdir?

Menderes Samancılar, 1 Mayıs 1954, Adana doğumlu oyuncu, senarist, yazar, şair. 1974 yılında bir fotoroman yarışmasını kazanan Samancılar, 2 yılda yaklaşık 20 fotoromanda başrol oynadı. 1975 yılında, yönetmenliğini Yılmaz Duru'nun yaptığı "İnce Memet Vuruldu" filmi ile kamera önü oyunculuğa başladı. Kariyeri boyunca birçok sinema filminde rol aldı.

10. Polen Emre Tetik

Polen Emre Tetik

"Bambaşka Biri" dizisi Nuray kimdir?

Otuzlu yaşlarında olan Nuray, orta alt gelirli bir sınıftan gelip, hayal ettiği yaşamı sunacağı düşünülerek Varlık bir ailenin oğlu olan Tahir'le evlendirildi. Ailenin sevilmeyen gelini haline gelen Nuray'ın ne hayatında ne de evliliğinde heyecan kaldı. Leyla'nın bağımsızlığını kıskanır. Tahir'in işlediği suçları gözleri görmez ve kocasının hapse girmesinde Leyla'yı suçlar.

"Bambaşka Biri" dizisinin Nuray'ı Polen Emre Tetik kimdir?

1991 Adana doğumludur. İstanbul Plato Okulu Radyo ve Televizyon Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrolarında görev almaya başlamıştır. “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde Fadik rolü ile tanınır.