Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (18 - 24 Eylül)

Netflix Türkiye 18 - 24 Eylül  Eylül haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Hava Muhalefeti" çekerken onu "Zamana Karşı" (In Time) takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Hava Muhalefeti

Orijinal İsmi: Hava Muhalefeti

Süre: 106dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Murat Kepez
Senarist: Murat Kepez
Yapımı: 2023 - Türkiye

Milletvekilliğine aday olan Cemil Yıldırım, sevgilisi Gözde ile hafta sonu Bodrum'a gitmek için uçağa binmiştir. Planları yalnızca minik bir kaçamak iken hafta sonları eğlenceli bir yolculuğa dönüşür. İkilinin kendilerini bekleyen sürpriz hakkında hiçbir fikirleri yoktur. 

2. Zamana Karşı

Orijinal İsmi: In Time

Süre: 109dk
Yönetmen: Andrew Niccol
Senarist: Andrew Niccol
Yapımı: 2011 - ABD

İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.

3. İlk Bakışta Aşk'ın İstatistiksel Olasılığı

Orijinal İsmi: Love at First Sight

Süre: 91dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Vanessa Caswill
Senarist: Katie Lovejoy
Yapımı: 2023 - ABD

Hadley ve Oliver, New York'tan Londra'ya giderken uçakta birbirine âşık olmaya başlar ama gümrükte kazara birbirlerini kaybederler. Acaba kader onlara ikinci bir şans verecek mi?

4. Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden

Orijinal İsmi: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Süre: 112dk
Yönetmen: Dave Green
Yapımı: 2016 - ABD

Kaplumbağaların azılı düşmanı Shredder, cezaevine nakledilirken doktor Baxter Stockman'ın yönettiği Foot Clan tarafından kaçırılmaya çalışılır. Bu esnada Shredder farklı bir boyuta geçerek Beyin (Krang) ile karşılaşır. Yaptıkları anlaşma gereği çok güçlü bir mutant bileşenini yanında götürür ve bunu kullanarak nakil aracında tanıştığı Rocksteady ve Bebop'ı çok güçlü mutantlara dönüştürür. Kaplumbağalar Shredder ve bu güçlü mutantların yanında Beyin ile de mücadele etmek ve New York'ta güvenliği tesis etmek zorunda kalacaktır.

5. Çakallarla Dans 6

Orijinal İsmi: Çakallarla Dans 6

Süre: 116dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Murat Şeker
Yapımı: 2022 - Türkiye

Uzun soluklu film serisi "Çakallarla Dans"ın yeni macerasında ‘Çakallar’ bu kez sınırları aşıyor ve yurt dışına açılıyor.

6. Gizemli Ada: Mençuna

Orijinal İsmi: Gizemli Ada: Mençuna

Süre: 102dk
Tür: Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Bora Onur
Senarist: Ünal Yeter
Yapımı: 2023 - Türkiye

"Gizemli Ada Mençuna" adındaki bir video oyunu gerçek hayata uyarlanacaktır. Bu oyuna katılmaları için on çocuk adaya davet edilir ve olaylar gelişir. 

7. Ninja Kaplumbağalar

Orijinal İsmi: Teenage Mutant Ninja Turtles

Süre: 101dk
Yönetmen: Jonathan Liebesman
Yapımı: 2014 - ABD

Manhattan'ın lağım kanallarında yaşayan ve hocaları Splinter Usta ile birlikte New York'taki kötülüklere ve Shredder'a karşı verdikleri mücadele konu alıyor.

8. Şansa Bak

Orijinal İsmi: Just My Luck

Süre: 103dk
Yönetmen: Donald Petrie
Yapımı: 2006 - ABD

Ashley her konuda şanslı biridir. Yağmura yakalanmaz, elini kaldırması meydandaki bütün taksilerin farkedip durmasını sağlar, asansör istediği anda gelir ve boş olur, kendi okuduğu okul olmamasına rağmen lisede kraliçe seçilir... Jake ise tam aksine her türlü şansızlıkların onu bulduğu kişidir. Yoldan geçen arabalar onu ıslatır, kazalar geçirir, elektrik çarpar, tutuklanır, dayak yer... Jake menajerliğini yaptığı amatör grubun demosunu plak şirketi sahibine dinletmek için çabalamaktadır. Ashley ise patrona parti düzenlemektedir. Bu partide karşılaşan çift öpüşünce şansları birbilerine geçer ve hiç alışık olmadıkları bir durumla karşı karşıya kalırlar. Ama gerçek çok geçmeden anlaşılır...

9. Ehrengard: Küçük Bir Romans

Orijinal İsmi: Ehrengard: The Art of Seduction

Süre: 95dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Bille August
Senarist: Jacob Jørgensen
Yapımı: 2023 - Danimarka , İsveç

Kendini aşk uzmanı gibi gören bir adam, çekingen bir prense baştan çıkarma sanatını öğretmeye çalışır. Ancak planı geri teperek bir skandala ve sürpriz bir aşka yol açar.

10. Çılgın Çocuklar: Dünyanın Sonu

Orijinal İsmi: Spy Kids: Armageddon

Süre: 98dk
Yönetmen: Robert Rodriguez
Senarist: Robert Rodriguez
Yapımı: 2023 - ABD

Dünyanın en iyi gizli ajanlarının çocukları, farkında olmadan güçlü bir oyun geliştiricisine bütün teknoloji üzerinde kontrol sağlayan bir virüsü yaymasında yardım ederler. Bu kaza sonucu onlar da ajan olacak ve ebeveynlerine dünyayı kurtarmalarında yardım edeceklerdir.