Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (25 Eylül - 1 Ekim)

Netflix Türkiye 25 Eylül - 1 Ekim Eylül haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Do Not Disturb" çekerken onu "Hava Muhalefeti" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Do Not Disturb

Filmin hikayesi ise şöyle; yıllardır vapurlarda garson olarak çalışan Ayzek, pandeminin patlak vermesiyle işsiz kalır. Sonrasında bir otelin gece vardiyasında iş bulan Ayzek'in başına ilk geceden olmadık olaylar gelir.

2. Hava Muhalefeti

Orijinal İsmi: Hava Muhalefeti

Süre: 106dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Murat Kepez
Senarist: Murat Kepez
Yapımı: 2023 - Türkiye

Milletvekilliğine aday olan Cemil Yıldırım, sevgilisi Gözde ile hafta sonu Bodrum'a gitmek için uçağa binmiştir. Planları yalnızca minik bir kaçamak iken hafta sonları eğlenceli bir yolculuğa dönüşür. İkilinin kendilerini bekleyen sürpriz hakkında hiçbir fikirleri yoktur. 

3. Nowhere

Orijinal İsmi: Nowhere

Süre: 109dk
Tür: Dram , Gerilim
Oyuncular: Anna Castillo , Tamar Novas
Yönetmen: Albert Pintó
Senarist: Indiana Lista
Yapımı: 2023 - İspanya

Harap hâldeki totaliter bir ülkeden kaçarken denizin ortasında sürüklenen bir konteynere hapsolan hamile ve yalnız bir kadın hayatta kalma mücadelesi verir.

4. Çığlık

Orijinal İsmi: Scream

Süre: 114dk
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Yapımı: 2022 - ABD

Acımasız bir dizi cinayeti aydınlatmak adına memleketine dönen bir kadının hikayesine odaklanan yapım, “Çığlık” korku serisinin devam filmi niteliğinde.

25 yıl önce korkunç cinayetlerle sahne olan Woodsboro kasabasında kol gezen yeni bir katil vardır. Hayalet maskeli katil kasabanın korkunç tarihini diriltmek adına bir grup gencin peine düşer. Sidney ise seneler önce benzer cinayetler sebebiyle ayrıldığı kasabaya olayları çözmek için geri döner. 

5. Unutulmuş Sevgi

Orijinal İsmi: Forgotten Love

Süre: 140dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Michal Gazda
Senarist: Mariusz Kuczewski
Yapımı: 2023 - Polonya

Eskiden saygın bir cerrah olan bir adam, ailesini ve hafızasını kaybettikten sonra unuttuğu geçmişinden biriyle yeniden bağ kurunca eski hayatına kavuşma fırsatı yakalar.

6. Reptile

Orijinal İsmi: Gad

Süre: 136dk
Tür: Suç
Yönetmen: Grant Singer
Senarist: Grant Singer
Yapımı: 2023 - ABD

Sert bir New England dedektifi olan Nichols, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir davanın peşinde koşarken kendi hayatındaki illüzyonları ortadan kaldırmaya başlar.

7. Zamana Karşı

Orijinal İsmi: In Time

Süre: 109dk
Yönetmen: Andrew Niccol
Senarist: Andrew Niccol
Yapımı: 2011 - ABD

İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.

8. Overhaul

Orijinal İsmi: Carga Máxima

Süre: 100dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim
Yönetmen: Tomas Portella
Senarist: Leandro Soares
Yapımı: 2023 - Brezilya

Kamyon yarışçısı Roger her şeyini kaybedince cazip ama tehlikeli bir teklif alır: Bir hırsız çetesinin kaçış şoförü olarak çalışmak.

9. Çakallarla Dans 6

Orijinal İsmi: Çakallarla Dans 6

Süre: 116dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Murat Şeker
Yapımı: 2022 - Türkiye

Uzun soluklu film serisi "Çakallarla Dans"ın yeni macerasında ‘Çakallar’ bu kez sınırları aşıyor ve yurt dışına açılıyor.

10. Çılgın Çocuklar: Dünyanın Sonu

Orijinal İsmi: Spy Kids: Armageddon

Süre: 98dk
Yönetmen: Robert Rodriguez
Senarist: Robert Rodriguez
Yapımı: 2023 - ABD

Dünyanın en iyi gizli ajanlarının çocukları, farkında olmadan güçlü bir oyun geliştiricisine bütün teknoloji üzerinde kontrol sağlayan bir virüsü yaymasında yardım ederler. Bu kaza sonucu onlar da ajan olacak ve ebeveynlerine dünyayı kurtarmalarında yardım edeceklerdir.