"Benim Güzel Ailem" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

21 Haziran akşamı TRT 1'de başlayan, başrollerinde Seray Gözler ve Erdal Özyağcılar'ın bulunduğu yeni dizi "Benim Güzel Ailem"e gelin yakından bakalım! 

Sadullah Celen'in yönettiği ve senaryosunu Baykut Badem'in kaleme aldığı dizi, İstanbul’un tarihi semtlerinden birindeki müstakil evlerinde yaşayan Akyol ailesinin ebeveynleri Canan ve Rasim ile çocuklarının etrafında gelişen hikayeleri konu alıyor.

Benim Güzel Ailem” her çarşamba 20.00'de TRT1' de!

Peki "Benim Güzel Ailem" dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Erdal Özyağcılar

Erdal Özyağcılar
Doğum Tarihi: 4 Ağustos 1948

"Benim Güzel Ailem" dizisi Rasim kimdir?

Canan’ın biricik eşi olan Rasim; aynı zamanda Ferdi, Deniz, Damla ve Öznur’un babası. İki kızı ve oğlunu evlendirmiş, şimdi de Damla'yı evlendirme zamanının geldiğini düşünüyor. Fakat Rasim, Damla'nın nişanlısından hiç haz etmiyor.

"Çöp Adam" dizisinin Rasim'i Erdal Özyağcılar kimdir?

Erdal Özyağcılar, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 50 yılı geçen sanat hayatında hem sinemada, hem de televizyon dizilerinde önemli yapımlarda roller almıştır. 1948 yılında Bursa'nın İznik ilçesinde doğdu. Sinemaya 1967'de Ölüm Tarlası adlı filmle girdi. "Kibar Feyzo", "Sultan", "Çöpçüler Kralı", "Aşık Oldum", "Namuslu", "Yılanların Öcü" gibi çok beğenilen filmlerde oynadı. "Züğürt Ağa" filmindeki Kekeş Salman rolüyle 23. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. Son yıllarda daha çok TV çalışmalarına ağırlık veren usta aktör; "Bizimkiler", "Şehnaz Tango", "Elveda Rumeli", "Karadağlar" ve "Yabancı Damat" gibi dizilerde başrollerde oynadı. Sinemaya tam 29 yıl sonra 2017'de "Aile Arasında" filmiyle döndü. 1972'den beri kendisi gibi tiyatro ve sinema sanatçısı Güzin Özyağcılar ile evli. Seyfettin Emrah ve Zeynep Özyağcılar adlarında iki çocuk babası.

2. Seray Gözler

Seray Gözler
Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1961

"Benim Güzel Ailem" dizisi Canan kimdir?

Rasim'in eşi olan Canan; Ferdi, Deniz, Damla ve Öznur’un annesi. Oldukça vefakar ve cefakar bir eş olmasına rağmen üç kızı kendisine benzemez.

"Çöp Adam" dizisinin Canan'ı Seray Gözler kimdir?

Seray Gözler, gerçek adı ile Seray Düşenkalkar, Adana doğumlu oyuncudur. "Yabancı Damat"da canlandırdığı Hayriye ve "Süper Baba"da canlandırdığı Şule karakterleri ile tanınmıştır. Aynı zamanda Ali Düşenkalkar ve Munis Düşenkalkar'ın ablasıdır.

3. Meltem Pamirtan

Meltem Pamirtan
Doğum Tarihi: 6 Ocak 1977

"Benim Güzel Ailem" dizisi Derya kimdir?

Derya; Deniz, Damla ve Ferdi’nin ablası ve evin en büyük kızı. Babasını dinlemeyip kocasına kaçmış. Evliliğinden bir oğlu ve bir kızı olsa da mutluluğu bulamamış. Kıskanç kocasına katlanabilmek için antidepresan kullanmaya başlamış.

"Çöp Adam" dizisinin Derya'sı Meltem Pamirtan kimdir?

Meltem Pamirtan, Ankara doğumlu oyuncudur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Pamirtan, ilk kamera önü oyunculuk deneyimini henüz bir çocukken 1982 yılında "Adile Teyze" adlı sinema filminde rol alarak yaşadı. Son yıllarda "Destan" ve "Benim Güzel Ailem" gibi yapımlarda yer almıştır.

4. Onur Buldu

Onur Buldu
Doğum Tarihi: 4 Ağustos 1982

"Benim Güzel Ailem" dizisi Ferdi kimdir?

Canan ve Rasim çiftinin tek oğlu olan Ferdi, iki kızdan sonra doğunca çok şımarık büyütüldü. Sürekli iş kurup battığı için eşi Öznur ile ciddi sorunlar yaşıyor.

"Çöp Adam" dizisinin Ferdi'si Onur Buldu kimdir?

Onur Buldu, dizi ve tiyatro oyuncusu. İzmir'in Bergama ilçesinde doğup Menemen ilçesinde büyüyen Buldu, 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Bir dönem TRT'de, Devlet Tiyatroları'nda ve aralarında Duru Tiyatro'nun bulunduğu özel tiyatrolarda çalışmıştır. Televizyonda ise Papatyam dizisindeki Çaycı Yusuf karakterini canlandırmış, Güldür Güldür programında ise Bilal rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştır. 2016'da gösterime giren Dedemin Fişi filminde de rol almıştır.

5. Serra Pirinç

Serra Pirinç
Doğum Tarihi: 19 Haziran 1997

"Benim Güzel Ailem" dizisi Damla kimdir?

Canan ve Rasim’in en küçük çocukları olan Damla'nın nişanlısı Sina ile aralarında ciddi sorunlar var. Yine de düğün gününe kadar Sina’dan ayrılamamış.

"Çöp Adam" dizisinin Damla'sı Serra Pirinç kimdir?

Aleyna Serra Pirinç, İstanbul doğumlu oyuncudur.  Tiyatro Teras'ta oyunculuk eğitimi alan Pirinç, "Bizim Hikaye"de canlandırdığı Müjde karakteri ile tanınmaya başlamıştır. "Tozlu Yaka", "Saklı" ve "Katakulli 3: Tuzak" yer aldığı diğer yapımlar arasındadır.

6. Melis Babadağ

Melis Babadağ
Doğum Tarihi: 17 Ocak 1984

"Benim Güzel Ailem" dizisi Öznur kimdir?

Ferdi ile aşk evliliği yapmış olan Öznur, şimdi çok mutsuz. Ferdi bir türlü düzgün bir iş bulamaz, iflas ettiği için evini icraya verir.

"Çöp Adam" dizisinin Öznur'u Melis Babadağ kimdir?

Melis Babadağ, Ankara doğumlu oyuncu. Adana'da büyüyen Babadağ, 2001 yılında Üsküdar Anadolu Lisesi'ni bitirip sonrasında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Ayla Algan ve Ergün Demir'den oyunculuk dersleri aldı. 2009 yılında ATV'de yayınlanan "Cam Kırıkları" dizisiyle ilk profesyonel oyunculuk deneyimi yaşadı. "Aykut Enişte 2", "Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı" ve "İlginç Bazı Olaylar" gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

7. Aycan Koptur

Aycan Koptur
Doğum Tarihi: 24 Şubat 1994

"Benim Güzel Ailem" dizisi Deniz kimdir?

Rasim ve Canan'ın kızı Deniz, Kaan ile evli. Aynı zamanda başarılı bir aile terapisti.

"Çöp Adam" dizisinin Deniz'i Aycan Koptur kimdir?

Aycan Koptur 24 Şubat 1994 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Aslen Antalyalıolan Koptur'un 3 ablası var. Liseden müzik bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Konservatuvarı Bale bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Sonrasında ise Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon bölümüne girip oradan da mezun oldu. Mezuniyetini takiben Londra'ya yerleşti ve orada sinema eğitimi aldı. Koptur, son zamanlarda "Bursa Bülbülü" filmindeki performansı ile de beğeni topladı.

8. Erdem Akakçe

Erdem Akakçe
Doğum Tarihi: 1 Ocak 1976

"Benim Güzel Ailem" dizisi Nedim kimdir?

Nedim, Derya’nın eşi. Oldukça kıskanç bir adam ve bu yüzden Derya’nın hayatını çekilmez hale getiriyor.

"Çöp Adam" dizisinin Nedim'i Erdem Akakçe kimdir?

Erdem Akakçe, Konya doğumlu oyuncudur. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. "İyilik", "Suna", "Sıcak Kafa" son yıllarda yer aldığı yapımlar arasındadır.

Tiyatro oyunlarından "Yarışma" oyunundaki rolüyle Avni Dilligil, "Yaşasın Savaş" ile Ankara Sanat Kurumu, "Fay Hattı"yla Afife Jale Ödülleri' nin sahibi olmuştur.

9. Barış Yıldız

Barış Yıldız
Doğum Tarihi: 17 Eylül 1982

"Benim Güzel Ailem" dizisi Kaan kimdir?

Deniz'in eşi olan Kaan, başarılı bir aile terapisti. Yine de annesi Feryal ile eşi Deniz'in arasındaki çekişmeden çok etkilenir.

"Çöp Adam" dizisinin Kaan'ı Barış Yıldız kimdir?

Barış Yıldız, İstanbul doğumlu Türk oyuncu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. En önemli kariyer adımlarından biri, "İşler Güçler" adlı popüler Türk televizyon dizisinde canlandırdığı Tekin karakteridir. Bu rolü sayesinde geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak şöhreti hızla arttı. "Düğün Dernek" adlı filmdeki oyunculuğu da takdir topladı.Televizyon dünyasında "Kardeş Payı" dizisindeki Barış karakteriyle büyük beğeni kazandı.

10. Nergis Kumbasar

Nergis Kumbasar
Doğum Tarihi: 25 Mayıs 1963

"Benim Güzel Ailem" dizisi Feryal kimdir?

Kaan'ın annesi olan Feryal, gelininden hiç haz etmez ve oğluna uygun olmadığını düşünür. Bu yüzden onu sürekli eleştirilere maruz bırakır.

"Çöp Adam" dizisinin Feryal'i Nergis Kumbasar kimdir?

Nergis Kumbasar, Ankara doğumlu manken, oyuncu, sunucu ve senaristtir. Aslen Rizeli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Kumbasar'ın babası profesör doktordur. Kumbasar, 1989 yılında kendisi gibi oyuncu ve sunucu olan Mehmet Ali Erbil ile evlendi ve bu evlilikten Yasmin Erbil adında bir kız çocuğu oldu. Çift 1996 yılında evliliklerine son verdi. 2015-2017 yılları arasında "Kiralık Aşk" dizisinde Neriman karakterine hayat verdi.