En İyi Rebecca Ferguson Filmleri!

Yetenekli oyuncu Rebecca Ferguson bugün 40 yaşına giriyor!

Rebecca Ferguson, 19 Ekim 1983'te Stockholm'de İngiliz bir anne ve İsveçli bir babanın kızı olarak dünyaya geldi. 13 yaşında modellik yapmaya başlayan Ferguson'un oyunculuk kariyeri İsveç pembe dizisi "Nya tider" (1999-2000) ile başladı. "The White Queen"de (2013) canlandırdığı Elizabeth Woodville rolü ile dünya çapında ün kazandı. Bu rolüyle aynı zamanda "Mini Dizide veya Televizyon Filminde En İyi Kadın Oyuncu" dalında Altın Küre'ye aday oldu.

Ünlü oyuncunun doğum günü şerefine en iyi Rebecca Ferguson filmlerini listeledik.

İyi seyirler! 

1. Muhteşem Showman

Orijinal İsmi: The Greatest Showman

Süre: 105dk
Tür: Dram
Yönetmen: Michael Gracey
Yapımı: 2017 - ABD

Eşi Charity ve 2 küçük kızıyla sıradan bir hayat yaşayan P.T. Barnum (Hugh Jackman), ailesine daha müreffeh bir hayat yaşatamamanın verdiği üzüntüyü her gün hissetmektedir. Bir akşam kızlarıyla konuşurken aklına bir fikir gelir: Daha önce hiç görülmemiş şeyleri, insanlarla buluşturacaktır. Bu fikir ilk başta pek kabul görmese de kurucusu olduğu sirk, aldığı birçok tepkiye rağmen müthiş bir başarı kazanacaktır. Muhteşem Showman filminde P.T. Barnum'un dünyaca ünlü sirkini kurma öyküsü anlatılıyor.

2. Mission: Impossible - Yansımalar

Orijinal İsmi: Mission: Impossible - Fallout

Süre: 147dk
Tür: Aksiyon , Macera
Yapımı: 2018 - ABD

Ters giden bir görevin ardından Ethan Hunt (Tom Cruise) ve arkadaşları, zamana karşı bir yarışa girerler. ı.

3. Görevimiz Tehlike 5

Orijinal İsmi: Mission: Impossible - Rogue Nation

Süre: 131dk
Tür: Aksiyon , Macera
Yapımı: 2015 - ABD

Bu filmde Ethan Hunt (Tom Cruise) ve ekibi, şimdiye kadar giriştikleri en zorlu göreve, Syndicate adında bir dolandırıcılık çetesini çökertme görevine atılacaklar. IMF organizasyonunu hedef alan çeteyi amaçlarına ulaşmadan önce durdurmak zorundadırlar.

4. Dune

Orijinal İsmi: Dune

Süre: 155dk
Yönetmen: Denis Villeneuve
Yapımı: 2021 - ABD

Mitsel ve yoğun bir kahramanlık yolculuğunu anlatan “Dune”, Paul Atreides’in hayatını odağına alıyor. Zeki ve yetenekli olan Atreides’in kaderi düşündüğünden çok uzaklara uzanacaktır. Kaderini gerçekleştirmek üzere çıktığı bu yolda evrenin en tehlikeli gezegenine gitmeli, halkının ve ailesinin geleceğini güvenceye almalıdır. Gezegenin ve büyük ihtimalle tüm insanlığın kaderini belirleyecek olan Dune Gezegeni’nin kaynakları için kötü güçler ile çatışmalar başladığında, korkusuna galip olanın kazanacağı bu savaş çok yakındır.

5. Trendeki Kız

Orijinal İsmi: The Girl on the Train

Süre: 112dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem , Suç
Yönetmen: Tate Taylor
Yapımı: 2016 - ABD , Hindistan

Eşinden ayrıldıktan sonra yeniden normal hayatına dönmeye çalışan Rachel Watson (Emily Blunt), her gün işe giderken bindiği trenle eski kocasıyla bir zamanlar birlikte yaşadığı, şimdi ise eski kocasının yeni ailesiyle birlikte yaşamayı sürdürdüğü evin önünden geçmektedir. Her seferinde aynı acıyı tekrar yaşamamak adına eve yakın başka bir evde yaşayan Megan Hipwell (Haley Bennett) ve Scott Hipwell (Luke Evans) çiftini dikkatle izlemeye, onların hayatlarıyla ilgili kendince yorumlar yapmaya başlar. Yine bir gün trenle oradan geçerken çok kötü birşeye tanık olur. Ertesi sabah uyandığında geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamaz ve televizyonda Megan'ın kaybolduğunu öğrenir. Rachel hem Megan'ın akibetini, hem de kendisinin o gece nerede ne yaptığını öğrenmek isteyecektir. Trendeki Kız filmi, İngiliz yazar Paula Hawkins'in 2015'te yazdığı aynı adlı çok satan kitaptan uyarlanarak çekildi.

6. Doktor Uyku

Orijinal İsmi: Doctor Sleep

Süre: 152dk
Tür: Fantastik , Gerilim , Korku
Yönetmen: Mike Flanagan
Senarist: Akiva Goldsman
Yapımı: 2019 - ABD

Film, bir Stanley Kubrick klasiği olan The Shining'in devamında gelişen olayları konu almaktadır. Filmde artık bir yetişkin olan Dan Torrence (Ewan McGregor), kendisiyle benzer güçlere sahip olan küçük bir kızla tanışır. Torrence, kızı The True Knot adında ölümsüzlüğe ulaşmak için çocukları avlayan bir kötüden korumaya çalışacaktır.

7. Herkül: Özgürlük Savaşçısı

Orijinal İsmi: Hercules

Süre: 98dk
Tür: Aksiyon , Macera
Yönetmen: Brett Ratner
Yapımı: 2014 - ABD , Macaristan

25 Temmuz 2014 tarihinde vizyona giren film, Hercules: The Tharcian Wars çizgi romanından esinlenilerek çekildi. Film klasik Herkül hikayesinin sona ermesinden bir süre sonrasını konu alıyor.

8. Hayat

Orijinal İsmi: Life

Süre: 104dk
Yönetmen: Daniel Espinosa
Yapımı: 2017 - ABD

Uluslararası Uzay İstasyonu'nun 6 üyesi, Pilgrim Uzay Aracı aracılığıyla Mars'tan getirilen bir örneği incelerken büyük bir keşfe imza atar: Bu örnek biyolojik özellikler göstermektedir, yani Mars'ta hayat olduğunun kuşku götürmez bir kanıtıdır. Ancak bir süre sonra mürettebatı ölüm kalım mücadelesi verecekleri bir süreç beklemektedir, nitekim Mars'tan gelen 'örnek' zannettiklerinden çok daha zeki ve kuvvetlidir.