"Kader Bağları" Dizisi Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

30 Eylül akşamı Fox TV'de başlayan, başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'un bulunduğu yeni dizi "Kader Bağları"na gelin yakından bakalım! 

İki ayrı dünyanın insanı olan Sevda ve Kerem'in tutkulu bir aşka dönüşen karşılaşmalarını anlatan dizinin yönetmen koltuğuna Benal Tahiri oturuyor. Senaryosunu ise  Turküler Özgül Akad , Mahir Erol , Sema Ali Erol ve Redife Zerener yazıyor.

"Kader Bağları" her cumartesi 20.00'de Fox TV'de!

Peki "Kader Bağları" dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Ayça Ayşin Turan

Ayça Ayşin Turan
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1992

"Kader Bağları" dizisi Sevda Güneş kimdir?

Aynı annesi gibi özgür bir ruh olan Sevda; tutkuyu, aşkı ve hayatı doyasıya yaşamayı da ondan öğrenmiş. Yaşadığı acılar ona hayata olan tutkusunu kaybettirmemiş. Fakat aşk, onu asla tahmin edemeyeceği şekilde değiştirecek.

"Kader Bağları" dizisinin Sevda'sı Ayça Ayşin Turan kimdir? 

Sinop doğumlu bir oyuncu olan Ayça Ayşin Turan, İstanbul Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü'nde eğitimini tamamladı. Sinop Belediye Konservatuvarı'nda da eğitim aldı. Oyunculuk kariyerine 2011 yılında "Dinle Sevgili" dizisinde "Gülfem" karakteriyle adım attı. Ancak gerçek çıkışını, 2013 yılında başladığı "Karagül" dizisinde canlandırdığı "Ada" karakteriyle yaptı. 2015 yılında Özcan Deniz'in yönettiği "Sevimli Tehlikeli" adlı filmde ilk sinema deneyimini yaşadı. İlk başrol deneyimi ise "Meryem" adlı TV dizisinde "Meryem" karakterini canlandırmasıyla gerçekleşti. 2018 yılında ise Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi olan "Hakan: Muhafız"da "Leyla Sancak" karakterini başarıyla hayat verdi.

2. Serkan Çayoğlu

Serkan Çayoğlu
Doğum Tarihi: 31 Mayıs 1987

"Kader Bağları" dizisi Kerem Sipahioğlu kimdir?

Ailesindeki tek erkek çocuk olan Kerem, Sipahioğlu ailesinin tek varisi olarak prens gibi büyütüldü. Sofraya oturma, uyuyup uyanma ve dışarı çıkma saatleri bile katı bir şekilde belli olan Kerem, halktan bir kıza aşık olacak ve tüm dünyası değişecek. Ailesi ve sevdiği kadın ile arada kalmak onun sınavı olacak.

"Kader Bağları" dizisinin Kerem'i Serkan Çayoğlu kimdir?

Serkan Çayoğlu, Almanya doğumlu manken ve oyuncu. Üniversite ekonomi bölümünde okumuş ve eğitimini Almanya'da tamamlamıştır. Mankenliğe de orada başlamış aynı dönemde tiyatro oyunları ile oyunculuğa adım atmıştır. Birkaç sene önce İstanbul'a yerleşen Serkan Çayoğlu ilk önce burada modellik yapmayı düşünmüş; daha sonra Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Zeytin tepesi dizisi ile adım atan Serkan Çayoğlu dizide mühendis Burak Altaylı karakterini canlandırmıştır.

3. Arzu Gamze Kılınç

Arzu Gamze Kılınç
Doğum Tarihi: 31 Mart 1969

"Kader Bağları" dizisi Nüzhet Sipahioğlu kimdir?

Ailesini her şeyin önüne koyan Nüzhet, yaptığı her şeyi ailesinin devamlılığı için yaptı ve en ufak bir vicdan azabı çekmedi. Sırları açığa çıktığında acımasız tarafı da ortaya çıkacak.

"Kader Bağları" dizisinin Nüzhet'i Arzu Gamze Kılınç kimdir?

Arzu Gamze Kılınç, Ankara doğumlu oyuncu ve tiyatro yönetmeni. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü 1994 yılında bitirdi. Aynı zamanda kendi ismini taşıyan bir menajerlik ajansına sahip olan Kılınç, "Kader Bağları", "Öğrenci Evi" ve "Siyah Beyaz Aşk" gibi yapımlarda bulundu

4. Alptekin Serdengeçti

Alptekin Serdengeçti
Doğum Tarihi: 5 Ağustos 1961

"Kader Bağları" dizisi Vedat Sipahioğlu kimdir?

Büyük aşkı, Nüzhet yüzünden yaşanamadan ellerinin arasından kayıp gitti. Oldukça duygusal ve iyi niyetli olan Vedat, çocukları için ayakta durdu. Kerem ve Aliye'ye çok düşkün olsa da, Nüzhet hayatına karıştığında çocukları ile ilişkisine de karıştı ve mesafe koydu.

"Kader Bağları" dizisinin Vedat'ı Alptekin Serdengeçti kimdir?

Alptekin Serdengeçti, Ankara doğumlu oyuncu. Çocukluğunu Bursa'da geçiren oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde oyunculuk eğitimi aldı. "Sevgilim İstanbul", ilk başrol deneyimi oldu. "Kader Bağları", "Serhat" ve "Kusursuz Kiracı" son yer aldığı yapımlar arasında

5. Nazlı Bulum

Nazlı Bulum
Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1992

"Kader Bağları" dizisi Aliye Sipahioğlu kimdir?

Ailenin ortanca çocuğu olan Aliye, evin kasvetli ve kurallı yapısının tersine neşeli, enerjik, sempatik ve iyi bir genç kadın. En büyük korkusu halası Nüzhet. Yine de hiç tanımadığı annesi Süreyya'nın geri adım atmayan, isyankar ruhunu içinde taşıyor.

"Kader Bağları" dizisinin Aliye'si Nazlı Bulum kimdir?

Nazlı Bulum, İstanbul doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist ve yönetmendir. 2009 yılında henüz lisedeyken "Liseli Gençler Oyun Yazıyor!" isimli bir atölyede "Plastik Sınır" ve "Kişi Çevrimdışı" isimli iki oyun yazmıştır. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. "Mavi Dalga (2014)", "Kar (2017)" ve "Bartu Ben (2018)" gibi yapımlarda yer almıştır. Genç Yetenek Kampüsü'ne, Berlinale Talent Campus'e ve Saraybosna Film Festivali'ne oyuncu olarak seçilmiştir.

6. Sanem Babi

Sanem Babi

"Kader Bağları" dizisi Rana Haboğlu kimdir?

Rana, Osmanlı soyundan geliyor. Küçükken Fransa'da yaşarken anne ve babasını kaybettikten sonra Sipahioğulları tarafından İstanbul’a getirilip büyütülüyor. Sakin ve kendi halinde gözüken yapısının arkasında hırs, kıskançlık ve Kerem'e olan takıntılı aşkı var. Birbirine zıt iki farklı hayat yaşayan Rana, çocukluk aşkı Kerem'e sahip olabilmek için elinden geleni yapacak.

"Kader Bağları" dizisinin Rana'sı Sanem Babi kimdir?

Sanem Babi, 1999 yılı İstanbul doğumlu oyuncu. Haliç Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. 2014 yılında "Karışık Kaset" filmiyle oyunculuğa başlayan Babi, "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisinde Aylin karakterini oynadı

7. Mehmet Aykaç

Mehmet Aykaç
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1992

"Kader Bağları" dizisi Savaş Tanyürek kimdir?

Sipahioğulları malikanesinde çalışan Sultan ve Bahri’nin oğlu Savaş. Çocukluğundan beri Sipahioğulları'na bilenerek büyümüş, asi bir genç. Hukuk okuyor ve Sevda'ya aşık. En büyük amaçları İktidar sahibi olmak ve Sevda'ya kavuşmak. Manipülatör yapısının yanında kaybetmekten hoşlanmayan hırslı biri.

"Kader Bağları" dizisinin Savaş'ı Mehmet Aykaç kimdir?

Mehmet Aykaç, Hatay doğumlu oyuncu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Koro Şarkıcılığı Bölümü'nü bitiren Aykaç, "Etkileyici" dizisinde Poyraz karakterini canlandırdı. 2022 yılında Zorlu Psm'de Sidikli Kasabası Müzikali'nde oynamaya başladı

8. Zeynep Köse

Zeynep Köse
Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1985

"Kader Bağları" dizisi Fevziye Sipahioğlu kimdir?

Ailenin büyük kızı Fevziye, halasının sözünden hiç çıkmadı. Ailesinin çıkarları ve devamlılığı hayatının önceliği. Evlenirken de seçiminde halasının etkisi oldu ve Selim'le mutsuz ve çocuksuz bir evlilik yaptı. 

"Kader Bağları" dizisinin Fevziye'si Zeynep Köse kimdir?

Zeynep Köse, İstanbul doğumlu oyuncu.  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitiren Köse'nin ilk oyunculuk deneyimi "Hatırla Sevgili" ile oldu. Yıldız Kenter gibi ustalar ile çalıştı. "Ezel", "Annenin Sırrıdır Çocuk" ve "Kader Bağları" gibi yapımlarda yer aldı

9. Tolga İskit

Tolga İskit

"Kader Bağları" dizisi Selim Karagöz kimdir?

Fevziye'nin kocası olan Selim, Sipahioğulları'nın damadı. Karısına duygusal şiddet uygular, gözü ise hep dışarda. Karısı onun için askerlik arkadaşı gibi ve onu aldatmaktan çekinmiyor. 

"Kader Bağları" dizisinin Selim'i Tolga İskit kimdir?

Tolga İskit, 1984 yılı İstanbul doğumlu oyuncu ve öğretim görevlisi. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nü bitiren İskit; İzmit Şehir Tiyatroları, İkinci Kat, Yolcu Tiyatro gibi yerlerin oyunlarında rol aldı.  Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Sanatta Yeterlik Programı'nı bitirdi. Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde öğretim görevlisi oldu. "Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı", "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" ve "Kader Bağları" gibi yapımlarda yer aldı.

10. Betül Çobanoğlu

Betül Çobanoğlu
Doğum Tarihi: 6 Nisan 1974

"Kader Bağları" dizisi Perihan Korkmaz kimdir?

İlk bakışta güzelliği ile dikkat çeken Perihan, tek başına ayakta durmuş ve evlatlarına her koşulda sahip çıkmış bir anne. En büyük hatası Naci ile evliliği olsa da bu evlilikten doğan iki evladı Sevda ve Memo ona ödül oldu. Yine de evlenerek yaptığı hata, ölene kadar onu kovalayacak.

"Kader Bağları" dizisinin Perihan'ı Betül Çobanoğlu kimdir?

Betül Çobanoğlu, Ankara doğumlu oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nı bitiren Çobanoğlu'nun televizyon kariyeri 2002 yılında "Biz Size Aşık Olduk" dizisi ile başladı. "Aşk Laftan Anlamaz"da Derya karakterini canlandırdı.