Yemek Yapmayı Sevenlerin Hoşlanacağı 5 Harika Dizi!

Yemek yapmayı sevenleri içine çekecek 5 harika diziyi listeledik!

Lezzetli bir yemeğin ardında yatan hikayeleri keşfetmek, mutfakta yaratıcılığın izini sürmek ve farklı kültürlerin damak zevklerine kulak vermek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Yemek yapmayı sevenler için, gastronomi dünyasının kapılarını aralayan ve mutfakta geçen öykülerle damakları şenlendiren bir dizi seçkisi sunuyoruz. Bu listede, lezzet dolu yolculukları ekrana taşıyan 5 harika dizi sizi bekliyor.

Keyifli seyirler!

1. The Bear

Kaliteli yemek dünyasından genç bir şef olan Carmen “Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), yürek burkan bir ölümün ardından ailesinin sandviç dükkanını işletmek için Chicago'ya gelir. Carmy, restoranı ve kendisini dönüştürmek için savaşırken, zorlu mutfak ekibi sonunda onun için yeni bir aile olur.

2. Lessons in Chemistry

Orijinal İsmi: Lessons in Chemistry

Tür: Dram
Yönetmen: Sarah Adina Smith
Yapımı: 2023 - ABD

1960'da geçen bu hikâyede Elizabeth Zotts (Brie Larson), bir bilim insanı olmanın hayalini kurmaktadır. Fakat bu hayali hamile kaldığında yarıda kalır. Zotts, işinden kovulur ve bir başına kalır.

3. Gentefied

Orijinal İsmi: Gentefied

Süre: 30dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Marvin Lemus
Yapımı: 2020 - ABD

4. Julia

Dizi, Julia Child'in hayatı ve yaşam amacı olan yemek çerçevesinde Amerikan tarihindeki önemli bir dönemi de keşfediyor: Televizyon kanallarının sosyal bir kurum hâline gelişini, feminizm ve kadın hareketlerini, ünlülüğün doğasını ve Amerika'nın kültürel evrimleşmesini.

5. Sweetbitter

Orijinal İsmi: Sweetbitter

Süre: 30dk
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - ABD

22 yaşındaki Tess New York'a geldiğinde bir iş bulmak dışında büyük bir motivasyonu yoktur. Geçici olarak girmeyi kabul ettiği garsonluk işi, zaman geçtikçe Tess'in insanlarla bağ kurmasıyla birlikte daha ciddi bir hal alır.