2024'ün En Çok Beklenen Romantik Filmleri

Aşk ve tutku dolu filmler sevenleri 2024'te bu filmler bekliyor!

2024 yılında birbirinden farklı pek çok romantik film izleyicilerle kavuşmaya hazırlanıyor. "Anne Hathaway"in 40 yaşında bekar bir anne olarak 24 yaşında dünyaca ünlü bir müzisyenle birlikte olduğu "The Idea of You"dan Zendaya'nın renkli bir romantik hayata sahip ünlü bir tenisçi olduğu "Challengers"a kadar 2024'te sizi bekleyen romantik filmler bu listede!

1. Challengers

Orijinal İsmi: Challengers

Süre: 132dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Luca Guadagnino
Senarist: Justin Kuritzkes
Yapımı: 2023 - ABD , İtalya

Film, tenis oyuncusu ve koç olan Tashi’nin hikayesine odaklanıyor. Tashi, kocası Art'ı vasat bir oyuncudan dünyaca ünlü bir Grand Slam şampiyonuna dönüştürüyor. Onu son yenilgi serisinden kurtarmak için, profesyonel turdaki en düşük turnuva seviyesine yakın bir “Challenger” etkinliğinde oynamasını sağlıyor. Art, burada kendini bir zamanlar umut verici ama şimdi sönmüş halde olan Patrick’in karşısında buluyor. Ama Patrick herhangi bir oyuncu değil; Art’ın eski en iyi arkadaşı ve Tashi'nin eski erkek arkadaşı.

2. Beautiful Wedding

Orijinal İsmi: Beautiful Wedding

Süre: 95dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Roger Kumble
Senarist: Roger Kumble
Yapımı: 2024 - ABD

Las Vegas'ta geçirdikleri çılgın geceden sonra Abby ve Travis, evlendiklerini fark ederler. Aile ve arkadaşlarıyla balayını geçirmek için Meksika'ya giderler.

3. It Ends with Us

It Ends with Us

Orijinal İsmi: Colleen Hoover's It Ends with Us

Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Justin Baldoni
Yapımı: 2024 - ABD

Lily gerçek aşkı Ryle'da bulduğuna inanır. Fakat acı verici bir kaza geçmiş travmalarını tetikleyince yalnızca aşkın bir evliliğin başarılı olması için yeterli olup olmadığına karar vermesi gerekir. İlk aşkı da hayatına dönünce işler karışır.

4. L'Amour ouf

L'Amour ouf

Orijinal İsmi: L'Amour ouf

Süre: 166dk
Yönetmen: Gilles Lellouche
Yapımı: 2024 - Belçika , Fransa

İki insan arasındaki olanakdışı bir ilişkiyi konu alıyor. Orta üst sınıf bir ailenin kızı ile mütevazi bir geçmişe sahip erkek aşık olurlar fakat yolları ayrılır. Erkek bir suç işleyip 12 yılını hapishanede geçirir. 

5. Irish Wish

Irish Wish

Orijinal İsmi: Irish Wish

Süre: 94dk
Yönetmen: Janeen Damian
Senarist: Kirsten Hansen
Yapımı: 2024 - ABD

Maddie'nin hayatının aşkı en yakın arkadaşı ile nişanlanınca, İrlanda'daki düğünlerinde nedime olmak için hislerini bir yana koyar.

6. The Idea of You

The Idea of You

Orijinal İsmi: The Idea of You

Süre: 116dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Michael Showalter
Yapımı: 2024 - ABD

Sophie’nin kocası Dan onu daha genç bir kadın için terk eder ve 15 yaşındaki kızıyla gideceği Coachella etkinliğini eker. Sophie kızına eşlik etmek için katıldığı Coachella festivalinde tüm dünyayı kasıp kavuran müzik grubu August Moon'un 24 yaşındaki solisti Hayes Campbell ile tanışır ve beklenmedik bir ilişki yaşamaya başlar.

7. Wallbanger

Bekar bir dekoratör olan Caroline, teoride mükemmel olan bir apartmana taşınır. Tek sıkıntı, her gece komşusu "wallbanger"ın sesine uyanır. Bu, aralarında beklenmedik ve heyecan dolu bir kıvılcım yaratır.

8. A Family Affair

A Family Affair

Orijinal İsmi: A Family Affair

Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Richard LaGravenese
Yapımı: 2024 - ABD

Beklenmedik bir aşk, seks ve kimlik karmaşasıyla boğuşan genç bir kadının, annesi ve patronu için komik sonuçlara yol açar.

9. A Cuban Girl's Guide to Tea and Tomorrow

A Cuban Girl's Guide to Tea and Tomorrow

Orijinal İsmi: A Cuban Girl's Guide to Tea and Tomorrow

Tür: Romantik
Yapımı: 2024 - ABD

Miami'deki büyük annesinin Küba pastanesindeki hayatını bırakıp yazını teyzesinin Londra'daki otelinde geçirmeye giden Lila'nın maceralarını konu alıyor.