En İyi Zooey Deschanel Filmleri!

Başarılı oyuncu Zooey Deschanel bugün 44 yaşında!

Bugün, sevilen oyuncu Zooey Deschanel'in doğum günü! Kariyerine genç yaşta başlayan Deschanel, zaman içinde de yükselişine devam etti. Müzik kariyeri, doğal oyunculuk yeteneği ve ikonik görünümüyle Deschanel, Hollywood'un en tanınan ve sevilen yıldızları arasında.

Bu özel günde, Zooey Deschanel'in kariyerindeki parlak anlara bir göz atıyoruz!

Keyifli seyirler!

1. Aşkın (500) Günü

Orijinal İsmi: 500 Days Of Summer

Süre: 95dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Marc Webb
Yapımı: 2009 - ABD

Genç adam, genç kızla tanışır.. Erkek aşık olur.. Kız aşık olmaz.. Gerçek aşkın varlığına inanmayan bir kadınla, ona aşık olan genç adamın sıradışı, romantik ve komik hikayesi.

2. Bay Evet

Orijinal İsmi: Yes Man

Süre: 104dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Peyton Reed
Yapımı: 2008 - ABD , İngiltere

Filmde Jim Carrey, kendi kendine yardım programına yazılan Carl Allen adlı bir adamı canlandırıyor. Söz konusu program tek ve basit bir ilkeye dayanmaktadır: Her şeye “evet” demek. İlk başta, evet gücünü açığa çıkarmak Carl’ın hayatını inanılmaz ve beklenmedik biçimlerde değiştirir, ama çok geçmeden anlar ki hayatını sonsuz olasılıklara açmanın bazı olumsuzlukları da olabilmektedir.

3. Elf

Orijinal İsmi: Elf

Süre: 97dk
Tür: Aile , Fantastik , Komedi
Yönetmen: Jon Favreau
Senarist: David Berenbaum
Yapımı: 2003 - ABD

Kuzey Kutbu’nda yaşayan ve bir elf olduğunu sanan Buddy’nin yaşı ilerledikçe boyuda büyümeye başlamıştır.Böylece, Onun aslında bir insan olduğu gerçeği ortaya çıkar.Bu durum üzerine Buddy, esas babasını bulmak amacıyla New York’a gelir.Kendi büyüdüğü dünyaya hiç benzemeyen New York’ta yeni bir baba, yeni bir anne ve bir kardeş kazanır.Ancak, Buddy’i bu yeni dünyada en çok endişelendiren, insanların Noel’e karşı olan inançlarının çok zayıf olmasıdır.

4. Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi

Orijinal İsmi: The Hitchhiker's Guide To The Galaxy

Süre: 109dk
Yönetmen: Garth Jennings
Yapımı: 2005 - ABD , İngiltere

Sabah şiddetli bir başağrısıyla uyanan Arthur, üzerinden otoyol geçeceği için kendisinden habersiz istimlak edilen evi yıkılmasın diye, kendisini dozerlerin önüne yola attığında, henüz sorunun ne kadar az olduğunun farkında değildir. Çünki dünyamız da galaksiler arası bir otoyol inşaatının ortasında olduğu için istimlak edilmiştir ve bunu henüz kimse bilmemektedir.Uzaylılar dünyayı yok etmeden bir kaç dakika önce arkadaşı Ford Prefect gelir ve Dent'i alarak uzaya götürür. Prefect, 'Otostopçunun Galaksi Rehberi' isimli bir yayının dünyadaki muhabirlerinden biridir. Rehber, galaksinin her yerindeki muhabirleri sayesinde sayısız bilgi içeren bir turist rehberidir. Artık yerinde uzay boşluğu bulunan Dünya hakkında ise sadece şu satırlar yer almaktadır: 'Çoğunlukla Zararsız.'Gezegeniyok edilen Dent'in önünde keşfedilmeyi bekleyen galaksiler ve büyük maceralar vardır. Bu macera boyunca Dent, hayat hakkında çok şey öğrenecektir.

5. Şöhrete Bir Adım

Orijinal İsmi: Almost Famous

Süre: 124dk
Tür: Dram , Müzikal
Yönetmen: Cameron Crowe
Senarist: Cameron Crowe
Yapımı: 2000 - ABD

15 yaşında, sıradan birisi olarak görünen, annesi Elaine’nin aşırı koruyuculuğu altında anti-sosyal bir gence dönüşmüş William’ın rock müzik ile ilgili yazıları Rolling Stones dergisi tarafından fark edilince, genç adam ünlü dergide yazmaya başlar. İlk görevi yükselen rock grubu Stillwater ile bir röportaj yapmaktır. William annesinin itirazlarına rağmen grubun çıkacağı turneye katılarak yeni tecrübeler yaşayacağı bir yolculuğa adım atar. Genç, özgürlük âşığı ve sevimli ‘groupie’ Penny’nin de yardımıyla gittikçe grupla yakınlaşır ve neredeyse onlardan biri olur. Stillwater’ın gitaristi Russell Hammond ile sıkı bir dostluk kuran William’ın grupla olan ilişkisi geliştikçe, yazılarındaki objektifliği azalmaya başlar. Turne sırasında, masum anti-sosyal bir genç olan William, âşık olacak, alkol, uyuşturucu ve seks ile tanışacak, hayatı tamamen değişecektir. Tutkuları ve idealleri zamanın müziği ile şekil bulan bir genç için bu tecrübenin önemi çok daha büyüktür.

6. Manic

Orijinal İsmi: Manic

Süre: 102dk
Tür: Dram
Yönetmen: Jordan Melamed
Yapımı: 2001 - ABD

Okulda beyzbol maçı sırasında başka bir oyuncuya sopayla saldıran Lyle, psikiyatri koğuşuna gönderilir. Sorunlu diğer gençlerle tanışır. Peki grup terapisi ona yardımcı olacak mıdır?

7. All The Real Girls

Orijinal İsmi: All The Real Girls

Süre: 108dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: David Gordon Green
Yapımı: 2003 - ABD

Kadın düşkünlüğüyle ünlü genç bir adam ile en yakın arkadaşının kız kardeşinin küçük kasabadaki aşk hikayesi.

8. Ah Salak Kardeşim

Orijinal İsmi: Our Idiot Brother

Süre: 90dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Jesse Peretz
Yapımı: 2011 - ABD

Ned saf, iyi niyetli ve bardağın dolu tarafına gören modern bir hippidir. Fakat günümüz dünyası Ned'e pahallıya mal olur. Polise pazarda gündüz vakti uyuşturucu satıp, hapse girer. Çıkınca ise 3 kız kardeşinden başka gidecek yeri yoktur. Evsiz kalan Ned, Miranda, Natalie ve Liz'in yaşam düzenlerini alt üst edecektir. Yeğenlerinden daha da çocuk olması, bin türlü sakarlığı, boş boğazlığı ve hayatı hafife almasıyla kız kardeşlerini çıldırtan Ned'in başı her gün ayrı bir belaya girer, tabii çevresindekilerin de...

9. İyi Bir Kız

Orijinal İsmi: The Good Girl

Süre: 93dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Miguel Arteta
Senarist: Mike White
Yapımı: 2002 - Almanya , ABD , Hollanda

Justine, onu çok seven kocası Phil'le birlikte artık çocuk yapma zamanı geldiğini düşünen evli bir genç kadındır.Bütün denemelerine rağmen hamile kalamaması sonucunda Justine, bunu kocasının esrar kullanıyor olmasına bağlar.Bir gün işyerinden arkadaşı Holden ile arasında bir elektriklenme olur ve Justine, onunla tutkulu ve cinsel açıdan doyurucu bir ilişki yaşayabileceğine karar verir. Fakat ilişkileri Holden'ın saplantıları yüzünden kısa sürede tehlikeli bir hale gelir. Aşk, hırsızlık ve şantaj dolu aşk üçgeninde Justine'in güvenilir kocası ve rahatsız sevgilisi arasında doğru tercihi yapması gerekecektir...

10. Gigantic

Orijinal İsmi: Gigantic

Süre: 99dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Matt Aselton
Yapımı: 2008 - ABD

Brian Weathersby’nin çinli bir bebegi evlat edinmek istemesi ve çalıştığı yere gelen kadınla birlikte karışan olaylar...