En İyi Evan Peters Filmleri!

Yetenekli oyuncu Evan Peters bugün 37 yaşında!

Bugün, başarılı oyuncu Evan Peters'ın doğum günü! "American Horror Story"deki başarısı ile adından sıkça söz ettirmeye başlayan Peters, "DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi" dizisindeki performansı ile Altın Küre kazandı. Genelde dizi projeleri ile öne çıkan Peters, sinemalarda "X-Men" serisinde canlandırdığı Quicksilver karakteri ile karşımıza çıktı.

Doğum gününde, Evan Peters'in en beğendiğimiz filmleri sizlerle paylaşıyoruz.

Keyifli seyirler!

1. X-Men: Apocalypse

Orijinal İsmi: X-Men: Apocalypse

Süre: 144dk
Yönetmen: Bryan Singer
Yapımı: 2016 - ABD

X-Men evreninin en güçlü mutantı olan En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce yıllık uykusundan uyandığında dünyayı tanınmaz bir halde bulur. Gördükleri karşısında çok sinirlenen Apocalypse, dünyayı tamamen yerle bir edip baştan kurmaya karar verir, bunun için kendine 4 yardımcı bulur: Storm, Archangel, Psylocke ve Magneto. Dünyanın yok olma tehlikesini karşı Mystique, Profesör X ve diğer mutantlar güçlerini birleştirip dünyayı kurtarmak zorundadır. X-Men: Geçmiş Günler Gelecek Filminin devam filmini bir önceki filmde olduğu gibi Bryan Singer yönetiyor.

2. X-Men: Dark Phoenix

Orijinal İsmi: X-Men: Dark Phoenix

Süre: 114dk
Yönetmen: Simon Kinberg
Senarist: Simon Kinberg
Yapımı: 2019 - ABD

Bir görev sırasında gizemli bir güce maruz kalarak ölümden dönen Jean Grey, yani Phoenix (Sophie Turner) bu olayın hemen ardından çok daha büyük bir güce sahip olur. Ancak bu gücün kontrolü de aynı şekilde zordur. Phoenix kontrolden çıkıp etrafındakilere zarar vermeye başladıkça, X-Men ekibinin diğer üyeleri hem arkadaşlarını kurtarmak, hem de onun gücünü kötü amaçlar için kullanmak isteyenleri engellemek için mücadele verecektir.

3. Somali Korsanları

Orijinal İsmi: Dabka

Süre: 117dk
Tür: Dram
Yönetmen: Bryan Buckley
Senarist: Bryan Buckley
Yapımı: 2017 - ABD

Genç bir gazetecilik öğrencisi olan Kanadalı Jay Bahadur (Evan Peters), hayranı olduğu duayen gazeteci Seymour Tolbin'den (Al Pacino) aldığı 'farklı bir yere giderek farklı işler yaparak kendini gösterme' önerisi üzerine, ailesiyle birlikte rahat bir yaşam sürdüğü evini ve her şeyini geride bırakarak Somali'ye gitmeye karar verir. Burada, Somali korsanlarının arasına girerek onların hayatlarını daha önce kimsenin yazmadığı şekilde yazmayı planlamaktadır. Ancak tecrübesizliği ve gittiği coğrafyanın içinde barındırdığı tehlikeler, Jay'in işini hiç de kolaylaştırmayacaktır.

4. Lazarus Etkisi

Orijinal İsmi: The Lazarus Effect

Süre: 83dk
Yönetmen: David Gelb
Yapımı: 2015 - ABD

Bir tıp öğrencisi grubu, ölüleri diriltecek bir yol keşfetmişlerdir. Bunu çeşitli hayvanlar üzerinde başarıyla uygularlar. Ekibin üyelerinden Zoe (Olivia Wilde) bir kaza sonucu öldüğünde, arkadaşları aynı işlemi onun üzerinde de denerler. Zoe hayata geri döner, ancak geri dönen, tanıdıkları arkadaşları değildir.

5. Bir Amerikan Suçu

Orijinal İsmi: An American Crime

Süre: 97dk
Tür: Dram , Korku , Suç
Yönetmen: Tommy O'Haver
Yapımı: 2007 - ABD

1960'larda Indiana'daki evinin bodrumunda genç bir kızı kilitli kapılar ardında tutan banliyö ev hanımı Gertrude Baniszewski'nin gerçek hikâyesine dayanan film.